嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我原來已經大便失禁了

回復 20# maria-ng 的帖子

長期肛塞,不會一直興奮扯旗嗎?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 loboiboi 於 2018-2-10 01:52 發表   
長期肛塞,不會一直興奮扯旗嗎?
如果不用肛塞塞住肛門,就要鴨住條尿片

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

每位CD都有自己既癖好,樓主玩肛塞玩到瘋狂、

去到失禁也不理會的話,我們點勸他唔好再使用都冇用

就好似我好鐘意著絲襪尖頭高跟鞋咁,每一分每一秒都係著緊

唔理著到腳痛又好、著住黎打飛機又好、CD逛街又好....等等,

如果你地建議要我除左落黎唔著一陣,我會好唔舒服

因為我真係好鐘意著絲襪尖頭高跟鞋,尤其係jimmy choo依款高跟鞋品牌 (我最為喜歡)

曾經試過唔著N小時,效果好似吸緊毒一樣,好辛苦。最後我都忍唔到再著番

引用:
原帖由 wolfhell0204 於 2018-7-12 15:08 發表   
每位CD都有自己既癖好,樓主玩肛塞玩到瘋狂、

去到失禁也不理會的話,我們點勸他唔好再使用都冇用

就好似我好鐘意著絲襪尖頭高跟鞋咁,每一分每一秒都係著緊

唔理著到腳痛又好、著住黎打飛機又好、CD逛街又 ...
我用肛塞就好似穿衣服一樣

咁你有冇去睇e生???

引用:
原帖由 treesang 於 2018-7-25 14:37 發表   
咁你有冇去睇e生???
睇乜醫生呀?我的肛門可以塞入10cm肛塞的

回復 1# maria-ng 的帖子

不要再用那麼大

回復 4# maria-ng 的帖子

重病喔,好嚴重啊
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 joey221 於 2018-7-25 20:09 發表   
不要再用那麼大
塞入這個肛塞太痛了,已停止用它

引用:
原帖由 maria-ng 於 2018-7-25 15:25 發表   

睇乜醫生呀?我的肛門可以塞入10cm肛塞的
但你失禁wor

引用:
原帖由 treesang 於 2018-7-25 23:38 發表   

但你失禁wor
我失禁瀨屎因為肛門被擴張過度,睇醫生是自尋煩惱

引用:
原帖由 treesang 於 2018-7-25 23:38 發表   

但你失禁wor
醫生叫我停止用肛塞塞入肛門和拳頭塞入肛門,可以嗎?
No............

任何野都有後果,但問題係自己會唔會承受得到後果

嚴重地步,我唔清楚,我估每分每秒都瀨屎(只係純粹本人猜測)

醫生叫你停,而你唔停,咁你就繼續用落去,(點解仲要睇醫生呢)

有朝他日在公眾地方出事,咁你就唔怪人地點睇你、點望你、點話你....等等

好似我咁,我每次CD出門都係絲襪尖頭高跟鞋,就算著到腳痛、一身汗...等等

就算嚴重D被人偷拍裙底,仍然好似你咁繼續用停不了,不過有樣野我會好過你,

就係:見到唔對路,我會識驚,例如:拇指外翻...

不過諗深一層,我個D只係好輕微,純粹CD著住絲襪尖頭高跟鞋遊走,

今年書展,我都有著住絲襪尖頭高跟鞋買票入場,

諗住今日開鑼動漫電玩節,都係同樣裝扮前往

總之點都好,你既野,你既事。(講完)

哇.. 好大....
你都係停用好啲喎...
搞到失禁 唔會唔方便咩

減少肛塞次數及大小,本人認為肛門快感是,如大便般的一撐又一緊的一次次快感,而不是撐越大越有快感,
而且每次都要花不少錢買成人紙尿褲,何必呢!
工作時也拉便便,很不方便吧

就算依家停止相信都依然會失禁,做人快樂活一天好過失落活一生,喜歡做咪做囉,
我年紀太大不再cd鳥,只會穿內內!

引用:
原帖由 cococan98 於 2018-7-30 11:09 發表   
減少肛塞次數及大小,本人認為肛門快感是,如大便般的一撐又一緊的一次次快感,而不是撐越大越有快感,
而且每次都要花不少錢買成人紙尿褲,何必呢!
工作時也拉便便,很不方便吧
用肛塞的時候就不怕瀨屎

引用:
原帖由 cd_anna 於 2018-7-30 11:35 發表   
就算依家停止相信都依然會失禁,做人快樂活一天好過失落活一生,喜歡做咪做囉,
100%同意

今早拔出肛塞,柯爛屎,無法•繼續塞入肛塞
唯有鴨住條尿片

我已經除左尿片,再次用肛塞塞入肛門了