嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

連身泳衣喜歡什麼款的背肩帶

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:26 發表   
" T# J. b+ J2 ~" K
, x9 R& a2 j1 {1 G+ D6 T5 J著上身會有泳衣痕,緊緊包住patpat同菊花,包得好舒服
6 l1 b3 c, c$ W! B1 g

+ q# W/ g' I: I膊頭會拉住呢,如果是三角,體會內側也會勒住了啦。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:35 發表   
3 I6 D; J- w: m5 n$ ]$ s0 U$ `+ L- A
3 b  R; y6 U4 N% W; m$ l
膊頭會拉住呢,如果是三角,體會內側也會勒住了啦。
' V  A5 Z% H. x4 L7 ~* E2 G5 f9 v0 ]
係啊有陣時會勒到痛,蛋蛋都唔太舒服,所以爽一陣就要除。。。7 E& _6 F# h0 w* e  _# {
不過至少我著得落女仔碼

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:36 發表   : l3 v3 ^# a9 k1 T4 ^. O% D
. |( _! m3 a- K9 Y
係啊有陣時會勒到痛,蛋蛋都唔太舒服,所以爽一陣就要除。。。% G* W2 ?) `: `* U+ K$ n
不過至少我著得落女仔碼
, X4 {2 \( o8 e# D, J6 y' I$ |3 d, c9 T1 g
對啊對啊,蛋蛋唔舒服,特別是晚上抱住枕頭的時候。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:40 發表   
; Q9 e1 E! N* ]$ ~8 P5 l$ p  z6 B

4 u$ \) P+ i$ l, C對啊對啊,蛋蛋唔舒服,特別是晚上抱住枕頭的時候。
& ^% ]0 G/ h( f' O0 ?7 a  L但係摸菊花都好正,刮下刮下,諗起都覺得爽

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:43 發表   . e* ^/ r8 _" @% h
4 k3 i/ y: |* y9 r9 b
但係摸菊花都好正,刮下刮下,諗起都覺得爽
. Z- p; A& T  y0 C, U

% a* q. R" v- ~9 e! I7 S0 l後面我會放個小氣球了啦,空氣壓住菊花,* f  Y$ |+ O* Q) {, z. p, A
不過加一點潤滑會好些,因為氣球「絕肉」的啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:51 發表   
- A% g7 C5 c+ T2 W* W9 I, I# g/ y8 T
0 F/ c' c2 j9 ]8 P1 M. z' H8 F' a- A, k2 `2 z
後面我會放個小氣球了啦,空氣壓住菊花,
7 ]' b4 X5 o0 }& b, [" ~4 L不過加一點潤滑會好些,因為氣球「絕肉」的啦。
! F0 ]$ a" w% Y$ w% a* b屋企連凡士林都無,無得潤滑啦,只可以用呢啲方法玩菊花。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:56 發表   . J3 y: s! R  o% M" U6 U
2 c, K/ s) A) g+ d* y
屋企連凡士林都無,無得潤滑啦,只可以用呢啲方法玩菊花。。
; \- H  |* U1 g, B
" w5 ?( H/ X/ w/ x* M9 e
凡士林很便宜,十蚊一大瓶,不過之後要洗乾淨。
/ n, t- `( X( O2 ?& C一般都不建議凡士林啦,但是水性會乾,不能維持整晚啦才用啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:01 發表   4 T* Y. n8 R( U3 Z! O6 D2 K

7 B4 x$ V$ `" J7 I
- r1 p8 f: y1 O" T' s  V凡士林很便宜,十蚊一大瓶,不過之後要洗乾淨。( @3 R. k0 V0 r
一般都不建議凡士林啦,但是水性會乾,不能維持整晚啦才用啦。
5 S/ O+ t0 ^( X9 Y
那麽有無試過用完之後著住沖涼清理?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:02 發表   9 L9 V, }7 P6 V9 V

7 I$ l/ k; @2 I$ ~" ?% z那麽有無試過用完之後著住沖涼清理?
0 t& {& k0 P7 v6 U2 i' O
3 O3 h/ j' L$ K2 t$ [5 i3 c
還沒,試過嗎,會穿住塗沐浴露嗎?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:05 發表   5 R! `$ f0 q) z' T3 x3 t! p: ]

, Q. C" l( U' ^6 g! r' J, b% K1 |; B! F: G, h* ?; s3 P5 g5 v7 |
還沒,試過嗎,會穿住塗沐浴露嗎?
1 O0 {8 w9 A& h( F! o
應該會整到布料鬆曬,用清水沖最好,濕咗水就更加緊

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:08 發表   5 V( O( o+ j8 @8 ~
- H8 n2 G1 I% O; Q$ M$ R2 @5 Y0 P
應該會整到布料鬆曬,用清水沖最好,濕咗水就更加緊
/ G3 s4 m/ j9 x' T! ^
& J% L* r9 `) U6 |! o對啊,所以不會這樣吧

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:10 發表   
, D/ M, k; w/ b# ?7 m6 u$ R9 j. K, u
6 @, v- z/ K7 b2 e( c" I$ a5 g& S3 `# ^' n% g+ n% z
對啊,所以不會這樣吧
0 J; K  S7 f0 U, \9 m4 W! G
無得去泳池就唯有係屋企沖涼啦。。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:13 發表   
6 L0 X7 S+ z2 j) M, f6 C( A6 `- a0 ]# V) U$ p
無得去泳池就唯有係屋企沖涼啦。。。
" ~9 P4 A# g$ B: z! C" [
2 D/ M' R1 b, U, v3 _' M要錫住布料了啦,洗太多不好了啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:18 發表   " n  W1 }' q) ?0 \, P" B! F

( \% V" A) M: i  m: Q" c* R9 @
  Z5 a: \) R* k% T! f$ h& Q1 ^$ p要錫住布料了啦,洗太多不好了啦。
' w  _* |4 C$ q* a) \所以我如果唔係整污糟咗都唔細,我會好小心唔好漏太多出嚟

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:23 發表   $ O7 N: U7 L7 i% i  P" X

1 q( q& v0 c9 h所以我如果唔係整污糟咗都唔細,我會好小心唔好漏太多出嚟
; Q, O$ b, ?& o. _

8 V5 l8 o  X9 y# h3 ?+ R2 z3 V可以試下用膠料泳帽套住下體和袋袋,不會漏觸感也好了啦。
* E/ B7 [4 m5 M. {不過要落少許軟滑了啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:32 發表   0 m; Q: _' ^) J7 k
/ U2 _5 m" L9 ?, U

+ y$ v4 s' l8 W0 ]可以試下用膠料泳帽套住下體和袋袋,不會漏觸感也好了啦。
2 A& ~# c2 B9 Z* a3 R不過要落少許軟滑了啦。
5 K( M6 l8 O- V* v* L5 U8 y/ z
屋企有喎,今晚可以試下,不過泳帽唔會太大咩?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:42 發表   ! f+ F5 A% n1 u" \+ S
7 m- ^) Y% Y, I. z8 m; H2 U
屋企有喎,今晚可以試下,不過泳帽唔會太大咩?
7 t; V" k, t% O# A
( r7 }. r' v: U2 t0 R% k/ r接位要包在袋袋後面,下體要向上放。7 \  Z, E# q# ]* |
然後多餘的部分就接起可以力,漏可以包緊點。
0 j' D+ A( M9 @3 R, c/ X
; J. S, w/ t' D1 x兩面不同感覺的啦,' b1 X! o( }. f0 m: `, O  L6 g( V
裡面有紋,外面比較啜。
  Q9 t- T" R3 S* S不過一定要落潤滑啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 23:17 發表   ! v  h( v: {- C0 j+ o8 L4 H3 D' L

$ t7 c/ w1 d2 J; J
: R( d+ ^6 N- t4 X. y$ \接位要包在袋袋後面,下體要向上放。
1 l  Z# y4 F+ D然後多餘的部分就接起可以力,漏可以包緊點。( z5 Z7 @* c. n) @+ Q. X: h# J

- y8 _' k2 ?; q0 T( Y( O兩面不同感覺的啦,
1 |2 a2 E4 Y# R+ ^" x裡面有紋,外面比較啜。
  C) N! I1 E- d* |& l, f不過一定要落潤滑啦。
/ L4 l7 f1 F* S
潤滑劑會唔會漏出嚟?1 p+ E6 C" X' i: b) ^
其實興奮漏出嚟嗰啲都可以做潤滑劑。。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 15:10 發表   
( V" m% Q$ e0 J9 m$ ^8 i9 N6 P
- s# x- u' m: m2 A- e+ F潤滑劑會唔會漏出嚟?
& Z5 N2 q% B' V8 P1 L. e$ u. k9 I9 d其實興奮漏出嚟嗰啲都可以做潤滑劑。。。
$ W" h2 o! c0 M: }5 j
2 C* ~; m" m4 r5 r7 ^/ i$ |( {* T
不是啦,是水性、油性的潤滑劑啦。7 B, C+ I* @6 ^) g- _, Y: o
如果容易買到,就是 KY、BB油、凡士林之類的啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 22:04 發表   , i" z$ X% [" A1 d3 p9 j2 C
0 b+ ]/ A0 ^" N, `7 u2 j& h3 k8 R+ I

/ O! W( E6 |: o" v7 g不是啦,是水性、油性的潤滑劑啦。
5 @8 P2 l* L! M9 c如果容易買到,就是 KY、BB油、凡士林之類的啦。
6 J! c: l6 `% Y7 V3 m! Nky定bb油會好用啲?bb油可以用係菊花?