嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

連身泳衣喜歡什麼款的背肩帶

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:26 發表   
3 d( |5 U# Q/ f8 r9 p( k
  ?" O. ]! \# u% b  T9 h著上身會有泳衣痕,緊緊包住patpat同菊花,包得好舒服
0 u9 }! H& k  C' R
& W4 I  i6 W8 w3 M1 Q) z1 q
膊頭會拉住呢,如果是三角,體會內側也會勒住了啦。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:35 發表   
# y3 r9 p; d/ v% ~, r- f
1 `# w: t* L8 h$ z
& h) M, o% A% y! d3 Y: |膊頭會拉住呢,如果是三角,體會內側也會勒住了啦。
( {+ ^6 e( ?4 _( r/ T" {係啊有陣時會勒到痛,蛋蛋都唔太舒服,所以爽一陣就要除。。。% R8 a( M7 W6 l' r; q* e5 C
不過至少我著得落女仔碼

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:36 發表   
9 E& @; G4 {2 h1 O# w9 d2 y& C& i6 g0 w( h
係啊有陣時會勒到痛,蛋蛋都唔太舒服,所以爽一陣就要除。。。7 s7 |% ~, B" f$ F. l( f3 H
不過至少我著得落女仔碼
( E4 R4 g/ T& v( O+ |+ Y# t6 o' @& D
對啊對啊,蛋蛋唔舒服,特別是晚上抱住枕頭的時候。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:40 發表   * w2 H- Z% J! `3 z9 ^+ w
# G. i- x6 L! y: z4 q; k

2 `7 I' E; U5 p5 z+ L# x5 m對啊對啊,蛋蛋唔舒服,特別是晚上抱住枕頭的時候。
+ |$ Z$ s& q! U+ t1 q" P但係摸菊花都好正,刮下刮下,諗起都覺得爽

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:43 發表   
- ^: K% v6 t2 [$ C  R
, \- W% \. I$ g但係摸菊花都好正,刮下刮下,諗起都覺得爽
" }) p. D" o; v

) X/ J6 \; K# y後面我會放個小氣球了啦,空氣壓住菊花,
* a9 Y4 d- ?% L' P9 P" b2 W+ S不過加一點潤滑會好些,因為氣球「絕肉」的啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:51 發表   
0 c4 R  q1 p. w9 L1 p0 A/ \& j0 Z7 \% y# ?
: X% V0 z, ]: K; s& g' r
後面我會放個小氣球了啦,空氣壓住菊花,
. S' h/ Y  G1 t2 I, x' P4 T' B9 Y! o' M不過加一點潤滑會好些,因為氣球「絕肉」的啦。
& o( B- p( q  n1 @. _
屋企連凡士林都無,無得潤滑啦,只可以用呢啲方法玩菊花。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:56 發表   
- Z. [3 e: t6 J. R
+ ^  P# s! @% ~  Y屋企連凡士林都無,無得潤滑啦,只可以用呢啲方法玩菊花。。
) g. r: y% Z  I% ^: a

/ V+ |4 A! J3 C凡士林很便宜,十蚊一大瓶,不過之後要洗乾淨。
, T  B$ t% |7 n. Z* {一般都不建議凡士林啦,但是水性會乾,不能維持整晚啦才用啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:01 發表   
6 v8 b) N/ O  H( |8 m8 ?/ c5 U3 m# t: ~
" [5 Z+ k- o/ t' E- L3 ^3 Y6 V
凡士林很便宜,十蚊一大瓶,不過之後要洗乾淨。
; ?7 S) R0 @8 i4 f$ W3 A一般都不建議凡士林啦,但是水性會乾,不能維持整晚啦才用啦。
  j2 ^+ L. ~! Z9 x/ C, ]7 l
那麽有無試過用完之後著住沖涼清理?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:02 發表   
8 n9 ]6 m9 ?& _1 H7 i9 {- G0 a3 N& S: I
那麽有無試過用完之後著住沖涼清理?
! \- T8 I( |  S4 ^& [3 T5 P7 B$ o' w3 I( S& V) \1 m+ W4 U7 ^  L
還沒,試過嗎,會穿住塗沐浴露嗎?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:05 發表   
7 t, J( E% l* Y) H( _7 k" Y% `5 T8 `; v+ G, F' a* h/ q

1 q2 T) f! }2 {5 G$ v* @還沒,試過嗎,會穿住塗沐浴露嗎?
- e. e; n$ z& w8 u, z  |應該會整到布料鬆曬,用清水沖最好,濕咗水就更加緊

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:08 發表   2 m+ K: Z7 [( N
. G; Z# G2 Z& N% E8 v
應該會整到布料鬆曬,用清水沖最好,濕咗水就更加緊
' R% I4 U+ n' c2 _8 ^& [: v+ {9 J( L( {3 T3 @
對啊,所以不會這樣吧

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:10 發表   
  F& \; f( y0 Y: C8 `" m& W4 B& z% P* g9 n& n2 ~

) D2 ]  `+ u  e. U對啊,所以不會這樣吧
8 \! {$ Q6 |, A) [3 P- H  v1 l% l無得去泳池就唯有係屋企沖涼啦。。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:13 發表   
. f2 V6 F; K% h4 K- Q
- E2 C7 ]! j9 E# B無得去泳池就唯有係屋企沖涼啦。。。
" p8 p6 v; v# W  m9 G; Z" N" z* ]( v6 k& J& ?
要錫住布料了啦,洗太多不好了啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:18 發表   
0 a. ^; n2 e6 y# B" Q( l- c: k
: q/ U' V9 J3 K/ @: |. x1 y$ p
1 ^+ ^1 J) i/ o3 f  q2 r9 G要錫住布料了啦,洗太多不好了啦。
9 M* b6 k, \. g  G, Y# Y( z
所以我如果唔係整污糟咗都唔細,我會好小心唔好漏太多出嚟

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:23 發表   
* B. o- P% y: k9 x1 l9 K
: r6 X9 E( X( _; u所以我如果唔係整污糟咗都唔細,我會好小心唔好漏太多出嚟
6 p  b7 S4 r5 g8 t1 H$ j* Q  }! H( c0 Z2 c9 w
可以試下用膠料泳帽套住下體和袋袋,不會漏觸感也好了啦。+ ~1 c+ I6 P8 ?
不過要落少許軟滑了啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:32 發表   ( z- T) s1 X2 X  Y) i
( U. h8 i  {2 A. O8 Y

! @& n, [) @( y# s0 S5 d可以試下用膠料泳帽套住下體和袋袋,不會漏觸感也好了啦。
$ S* Y) d' h$ p6 `3 X& j不過要落少許軟滑了啦。
" z+ g3 d9 S8 v5 {7 T; v( f" Z7 l屋企有喎,今晚可以試下,不過泳帽唔會太大咩?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:42 發表   3 x- x0 t) H( X1 ?
' g7 r4 r4 p$ E
屋企有喎,今晚可以試下,不過泳帽唔會太大咩?
! L/ f/ t; ^" W$ s+ e* F1 N5 q9 Y# ]2 Q4 h7 ]
接位要包在袋袋後面,下體要向上放。
6 Y1 G* ]0 M- m: ~' t然後多餘的部分就接起可以力,漏可以包緊點。
; G5 Y. J9 R/ u
6 `, d8 K+ _$ Y. ~- E兩面不同感覺的啦,
. h- n# l! X/ y5 W裡面有紋,外面比較啜。( |/ L- w- a8 T+ M, p
不過一定要落潤滑啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 23:17 發表   ( P, g6 F. _& P" n4 A: F% k4 v* r

& n3 V( f3 p& p+ X; Y
$ n% Y7 m0 D9 l2 ]" N接位要包在袋袋後面,下體要向上放。
- D$ ]3 c$ y  L) W( b3 n) i然後多餘的部分就接起可以力,漏可以包緊點。
( k. [. Q6 {/ k  R7 n' d- c+ E3 Q# q: S1 n5 g0 V9 ^8 P
兩面不同感覺的啦,
: Z* w9 o  b9 p! K裡面有紋,外面比較啜。
  i7 L& W( Y6 ]  i) D  G不過一定要落潤滑啦。
' _# W( R2 u/ Z4 E
潤滑劑會唔會漏出嚟?
7 X# W" w& i8 O; `& u' [其實興奮漏出嚟嗰啲都可以做潤滑劑。。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 15:10 發表   ! {: M+ K9 u3 u
2 Q! X% d, r6 p% F- E6 a
潤滑劑會唔會漏出嚟?6 E2 N0 `0 o8 Y1 M2 s( e, |) P  K
其實興奮漏出嚟嗰啲都可以做潤滑劑。。。
/ \! X1 X) e: n% V+ j
+ ~9 k1 K. D9 j; }  b+ x6 ]5 d
不是啦,是水性、油性的潤滑劑啦。. b, B+ W3 @8 Z8 n( T
如果容易買到,就是 KY、BB油、凡士林之類的啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 22:04 發表   
+ G9 [2 o7 R1 @2 H$ s- F. \" ?" B8 o) d) n

$ j( r7 o$ |8 G- e0 [& B不是啦,是水性、油性的潤滑劑啦。
1 j! i4 d+ ^, x: w# X/ {; q如果容易買到,就是 KY、BB油、凡士林之類的啦。
7 r* a7 d# z0 c( m5 y- h
ky定bb油會好用啲?bb油可以用係菊花?