嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

穿絲襪去 Gym、桑拿、溫泉

回復 55# 陳真 的帖子

其實師兄著在長褲入面,唔會覺得冇咁舒服咩?我試過短褲加絲襪之後,都返唔到轉頭,我多多少少都明白女人裙加絲襪舒服的感覺。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-5-6 13:28 發表   
5 g5 y" k" I1 P" w1 P其實師兄著在長褲入面,唔會覺得冇咁舒服咩?我試過短褲加絲襪之後,都返唔到轉頭,我多多少少都明白女人裙加絲襪舒服的感覺。
( a9 J- l  X/ k2 ?4 [+ b4 N# Q: J" z1 S, `% c  S; r) @
習慣了,唔會唁舒服。. i4 W: e4 N9 S& }; Y) ?- L! X

8 Z8 S) t- {0 x9 T- v7 s冬天保暖,夏天絲襪吸走腳汗,腳汗不會黏著條褲。而且,因為我直穿,感覺透氣,兩腿間既熱痱也沒那麼不舒適。

引用:
原帖由 陳真 於 2024-4-30 17:56 發表   
& C; x: N; [1 V  x
% P3 V: C( C" X1 X: P7 O  S# w1 f" m, r1 M1 m* n
其實師兄你老婆知唔知你有著絲襪喜好?) j" f' {2 N- v) C5 _) Q

( y2 {: s$ @) q' S$ p我同太太正式拍拖時已經俾佢知道左我有著絲襪呢個喜好,佢話只要唔影響別人,就沒所謂。
+ Y0 \* _7 S, F) W% b0 F# b1 [: e2 n( k2 @( [5 m2 V
仔女開始大,佢要我戒。至少不要在家人面前著。: o. y1 x: Y" z* N$ C

) ~: I. T! T4 f' _9 p; f所以,我相信佢知我偷偷地 ...
0 d, Q" |) {5 s" {6 D- I咁你啲屋企人,包括仔女,知唔知同有冇見過你著絲襪?
& q# _8 \* G7 k
; M+ K) E. z2 z- }& _, c" B& C. X9 U我同你一様,拍拖時已經畀我老婆知道我鍾意著絲襪,佢又冇反對,所以我隨時隨地都可以喺佢面前著絲襪

引用:
原帖由 blackpantyhose8 於 2021-8-2 17:19 發表   9 m+ H; @+ ]$ n5 A9 U3 {4 ^& Z8 l1 E
我都係好似你一樣,喺Physical 著住絲襪焗桑拿,好多時都畀晒偷摸
5 N/ ~3 B/ `$ @1 }( e
9 b" x# [1 I- e: [: X. f" I* R
4 S6 @3 a- E# S7 a5 \$ ~
畀邊個同點様摸你?有冇著住絲襪同人搞埋?

回復 63# wky 的帖子

仔女大啦,我冇俾小朋友知..

引用:
原帖由 陳真 於 2024-5-6 16:21 發表   
7 m+ t% @0 _8 o0 l仔女大啦,我冇俾小朋友知..
% _* X: s& ^5 q" |
如果你個仔同你講佢鍾意著絲襪,相信你一定唔會反對

回復 65# 陳真 的帖子

老實講,我都唔知應否俾自己的小朋友知道,始終在華人社會,男人著絲襪都唔係一個主流,當小朋友慢慢長大時,怕佢會因為爸爸的喜好而有所自卑,亦都擔心佢會俾同輩笑。在外國就會好好多,外國人接受程度都大好多。

回復 63# wky 的帖子

咁你其他屋企人或者其他朋友知道嗎?佢地會唔會反對呢?
- B2 `$ c  D1 s& Q
2 z8 G& C* X+ C4 q$ j不過,老婆接受就已經可以日日都著絲,真羨慕師兄了。

引用:
原帖由 wky 於 2024-5-6 16:35 發表   # t! ~" m" p9 j; @9 s  U' R& V
/ [( C8 W. ?1 z/ z7 _* W
如果你個仔同你講佢鍾意著絲襪,相信你一定唔會反對
9 c% I3 R. P! Z' I7 l/ o) e& Y7 T
8 c- \- J: R: I$ h. w阿仔就未必。要佢健康正常地成長。. X4 b# ?) ]' H2 i/ D* G3 g

& E: z" X, O! }/ i% `& E7 H阿女就,等佢14、15歲,有可以會氹下佢著靚靚絲襪。

回復 62# 陳真 的帖子

直穿?咁仲著唔著底褲的?

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-5-7 10:51 發表   ' X& H  r4 q: \# k. a1 |# F
直穿?咁仲著唔著底褲的?
, F) h8 ?- l% G: v: `
我薯絲襪時係唔會薯底褲的
2 K& g% I  n1 P1 L; b9 W4 |
0 b5 p% w# W  \0 ^# V. C  i8 y連褲襪 = 底褲

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-5-7 10:43 發表   
4 c9 g8 L2 B0 k) T咁你其他屋企人或者其他朋友知道嗎?佢地會唔會反對呢?
. B8 I& F, U& c8 T, E6 X
7 p# K  g2 ]9 F& w7 T5 Y) N不過,老婆接受就已經可以日日都著絲,真羨慕師兄了。
2 F$ S' F5 k: @4 w. {4 }
屋企人唔知,但就算畀我阿媽發現,我相信佢未必會太驚訝
9 u# w& p2 A$ |% D1 ]& o
* w! u' H' Z4 G5 Y; Y$ V* ^$ ^事緣係小學時,我學校夏季同冬季校服都係著短褲,好似係一年級入冬後,有一日班主任喺堂上同我哋講,如果覺得凍可以著對絲襪保暖(依家回想都覺得好奇怪,因為我哋係男校),我嗰陣唔知乜嘢係絲襪,返屋企照直同阿媽講,所以之後每逢天氣凍,我阿媽都會逼我著絲襪,但嗰啲所謂絲襪,咪好似啲小妹妹跳芭蕾舞著的襪褲,不過係肉色版。其實嗰陣凍嗰幾日,我有唔少同學都有著絲襪保暖,但後來大少少,知道絲襪只係女人著之後(嗰陣無知,未知道絲襪最初係男人著),每次畀阿媽逼我著絲襪都好抗拒,因為覺得好乸型。後來到四年級某一日,忽然間覺得著咗絲襪後雙腿有啲嘢包圍住其實好舒服,從此就走上戀絲襪的不歸路' o! g% e9 A. a' t. O6 K1 A

6 f; V. t9 T: t+ Q我第一對絲襪,係中四時喺7仔買的,嗰陣的絲襪質素當然冇依家啲絲襪咁好,嗰對絲襪完全冇彈性,著咗兩次已經冇興趣再著,之後亦冇乜再買絲襪,直到23歲嗰年暑假,先第一次喺永安百貨買咗兩對質素比較高的意大利絲襪,因為去買絲襪的經驗多,我依家去買絲襪係完全唔覺得尷尬,不過最近幾年,我只係去中環Calzedonia買絲襪,就算Wolford我都係上網買,但幫襯得最多的係uktights
: C$ z* Z/ c% K; F& E9 x2 F7 c8 z, T( {6 n6 m* j: z7 h
除左我阿媽之外,我阿妹都知道我迷戀絲襪美腿,因為未結婚仲同佢哋住嗰陣,我部desktop的wallpaper係一對肉絲長腿。$ U% L2 h5 g' m3 J% O; Z4 ]

/ ?/ }) e& U3 ~( |2 C[ 本帖最後由 wky 於 2024-5-8 11:03 編輯 ]

引用:
原帖由 陳真 於 2024-5-7 11:00 發表   # j- B" B- U0 _& \* \/ G

* n; S$ U0 F5 y. g3 ]我薯絲襪時係唔會薯底褲的
8 N$ O$ B) I- ~. _
2 k0 Y2 v7 t+ J* y; m連褲襪 = 底褲
2 c* i5 R- X  F1 v, Y我都係直穿絲襪,不過我係著咗絲襪先著底褲,雖然依家啲絲襪普遍彈性都好好,但著得耐始終會有少少跣落嚟,著多條底褲可以箍實對絲襪,同埋唔覺意扯旗時,著多條底褲箍實啲會冇咁覺

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-5-7 10:36 發表   2 |4 z3 S3 H6 u" @9 s; ~
老實講,我都唔知應否俾自己的小朋友知道,始終在華人社會,男人著絲襪都唔係一個主流,當小朋友慢慢長大時,怕佢會因為爸爸的喜好而有所自卑,亦都擔心佢會俾同輩笑。在外國就會好好多,外國人接受程度都大好多。
0 {1 N& E6 @3 R
會唔會考慮下由我哋呢啲男性絲襪愛好者,自己成立一個群组,等大家可以交流下絲襪情報同心得?

引用:
原帖由 wky 於 2024-5-8 11:33 發表   
0 u6 t+ r+ y  h; I' f% S; [  Z8 R6 {" E: M3 D, N7 T
會唔會考慮下由我哋呢啲男性絲襪愛好者,自己成立一個群组,等大家可以交流下絲襪情報同心得?
- E7 s* N: m4 K' `6 Q
. i  V# C; W% E/ {3 Q. l: q, m4 }# N: L其實呢個 forum 已經好好...
4 B4 ]) y# _- N$ {8 E0 I) ~
) ~3 W, b3 t) l( Z6 ~4 o戀之天地有個 FB 群? 可以善用1 H- ~8 F  A  g0 |
https://www.facebook.com/hkcdtv
7 a5 c( I% z$ v/ Q+ d! r. r& y6 F9 d/ y/ b0 P+ @1 p
我也有分享絲襪美女照到呢一個群
( R) D" [! @0 o0 E5 {https://www.facebook.com/groups/7742373027049529 N* I/ U' g( m/ x

5 ]+ s0 G* T* d純欣賞腳,有呢個  z* u: q3 h$ \$ n% y4 s: q
https://www.facebook.com/groups/588034568063541
2 h1 r8 C  N; h- X2 S8 `
& ~1 W- z9 ^2 G1 B0 I) L7 ~; K4 z# e; _# r( s0 h# q. W6 l  `
Shapings 亦有個 forum ,可以與國外同好交流; o# Q& n4 ^% O/ h4 g/ V
https://www.shapings.com/community/forum

引用:
原帖由 陳真 於 2024-5-8 12:20 發表   / W& k* s: _5 w$ S$ B  ]

2 I' Y, X) x' }
) ^3 ^0 S& O/ J0 o! I其實呢個 forum 已經好好...! p  _* z1 @, P, m  U/ u3 x$ [4 Q
2 F% z6 @4 E, f* ^% ]# T/ |
戀之天地有個 FB 群? 可以善用1 i: \( o6 E; V- ]& ~- N% U
https://www.facebook.com/hkcdtv: n9 b$ E6 \: M& h

9 p2 J* k; l/ E( q5 U' a我也有分享絲襪美女照到呢一個群6 p( `3 D9 m7 M% r! p% e. R
https://www.facebook.com/groups/774237302704952$ b% E  }, `# `% A+ `5 r

& i( j9 A& h. m8 `* ^4 J純欣賞腳,有呢個
# _: m" i/ j3 j2 h ...
0 Q* q/ n2 I. c( Y/ Q8 m, b) K$ O我意思係會見面的群組,始終得文字交流,有時候冇咁到肉

我都覺得可以組返個群組,可以至少係whatsapp/tg/ig組成咗先

引用:
原帖由 wky 於 2024-5-8 12:34 發表   
! w2 i7 R( N& y+ u5 _7 S+ y8 P8 x% L. a' `
我意思係會見面的群組,始終得文字交流,有時候冇咁到肉
5 Z% Y2 C7 l: c/ e- o( c' W  F

( S0 ?9 J2 u7 J% ?( ]2 u即係約見面啦....
. H+ {, X" ?) N  U* p# C2 m2 R1 D; P4 N; [  H, p7 D
或者,大家 FB 交個友先啦

引用:
原帖由 wky 於 2024-5-8 12:34 發表   & ?/ G7 g1 {3 I, m8 b1 e" d

8 A9 I1 T4 a/ J) q2 X' T8 [我意思係會見面的群組,始終得文字交流,有時候冇咁到肉
& p7 I0 u+ ^  I# F我覺得都好,始終實聚開心啲

引用:
原帖由 陳真 於 2024-5-8 14:04 發表   
- G7 q& P6 x) j( l3 ?) T+ q. j& `, w# I# O! C1 n

; m# g, u- m9 z/ A( b  o. W即係約見面啦.... ) s$ P! m  y' y8 h* V. n

! G, M& J: o# i! P$ n% F! G8 `7 d或者,大家 FB 交個友先啦
, r* q& M1 \8 @0 I; }, A都好,我IG:ryan__nylon_uniform
2 V# @8 w( c5 G1 o4 m6 Dfb:Ryan Ny Uni-form