嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

成日笑人戴綠帽,點知今次輪到我

成日笑人戴綠帽,點知今次輪到我

早幾個星期發現原來老婆早幾年前同佢前男友係澳門開房上床,仲要到而家都keep住開房,無得開房個陣仲會不停send情慾照俾佢出火$ s  t5 M  ~) M- o5 P! o5 h# T
- T% w3 i+ d* F
成個人空白晒,個人不停打冷震,每日起身都好似無晒目標咁....
/ K5 F# w5 k' F0 Y9 X* G6 E% B  X0 [/ {以前成日叫人快d除帽,點知到自己個陣原來除唔到......就算平時cd完,都覺得無晒意義,漫無目的咁著上身,之後又開始放空,所有野都變得毫無意義, }" K7 m1 r% u" r2 S- M

* m# ^+ x0 Q$ g9 a& P7 _7 y1 E諗住知道晒所有野個人會放鬆d,但點知令自己仲難受,而家個無時無刻個腦都會浮現佢地上床既畫面,已經努力唔再諗,但依然會繼續出現
6 A5 t* u, M$ I6 d
7 M: t! T  f. f- g/ K雖然佢講明只係肉體出軌,精神無出到,呢一樣我都會相信佢,選擇原諒,繼續一齊行落去,但每次一諗起老婆用盡一切方法取悅佢前男友,幫佢射,滿足佢,明知只係幫佢出火,就算只係得幾分鐘既見面都會隨傳隨到,甚至好多野我同佢都未玩過,佢幾反感都好,佢地竟然可以熟絡到唔使講都知點配合,之後再一齊賽後檢討,有時會覺得佢地先係天生一對,我就變左拆散佢地既壞人,除左接受都無其他辦法7 Z3 ^) C; O9 _
# e' b4 [7 D% z3 n
本人自認朋友少,發生左之後都無人傾訴下,唯有放係呢到,希望講左出黎個人會好d
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實…係時候選擇放手…對自己對雙方…

cd 完食佢前男友

如果同對方感情已淡。不如各自各精彩。

不要騙自己了 偷吃的都沒好東西
3 a) u' X; T% `- q( g有1 就有2 3
7 ?" e5 U( ?' }, M( ^悔改都是騙人的  [: U0 S' g/ d
收集證據 申告 拿了一筆錢
0 J; e8 C) l: Q% ]* l- K! f4 l(讓他們留 案底 妨礙家庭 or通姦)3 U7 ^+ Q4 B0 X3 Y+ {
去散心或是找更好的吧

試下CD同人拍拖囉, 只可以咁......

引用:
原帖由 dilldill 於 2021-8-17 14:28 發表   / G0 X& K) J7 |& j6 \, M: N* O& {
其實…係時候選擇放手…對自己對雙方…
. |, F  y  Y2 s- X2 h0 I: `
應承左佢原諒就當俾個機會大家試下

回復 7# StephanieCat 的帖子

你twitter唔係話佢出左好耐了咩..

引用:
原帖由 laofung 於 2021-8-17 14:53 發表   
, l: q, u7 b+ Q, K. @! ~cd 完食佢前男友
其實用女生角度睇佢前男友係正,又大隻又大同粗

引用:
原帖由 cindyhk 於 2021-8-17 14:56 發表   # i* z. k% \% V6 E- {
如果同對方感情已淡。不如各自各精彩。
2 O  @+ \2 e3 y! U
就係未淡,睇佢兩個平時對話都好單調,只係地點時間同賽後討論,所以我選擇相信佢無精神出軌,而我亦知道前男友有個準備結婚既女朋友

引用:
原帖由 sec2x 於 2021-8-17 16:50 發表   + y" b! b  O; n4 M) y& N, p
你twitter唔係話佢出左好耐了咩..
& g  r3 ~4 X" l( h$ H# z8 i之前係估估下同埋知佢一直有約前男友去街同玩,同埋試過幫佢解決性慾,當時問佢,佢死都唔認有上床,我又無真憑實據/ J" _  Q/ M' U$ \
佢當時只係解釋話大家關係係friend with benefit,個時我當佢係貪玩同鬼妹仔性格,點知今次真係戴正帽9 i: g; x; m& ?" f* o9 R( S
而家俾我酒店撞到正,大家拎晒出黎講,所有問題即刻一清二楚

引用:
原帖由 apple30043 於 2021-8-17 15:56 發表   " G6 K% A. C( g* o; D7 F/ {0 h% f
不要騙自己了 偷吃的都沒好東西 6 M3 [: u. H5 t' {0 x7 \( M
有1 就有2 34 a- V8 P, k( N3 Q
悔改都是騙人的
% l& z! g2 X8 u- z2 \收集證據 申告 拿了一筆錢
+ c4 O  p; c" u$ D(讓他們留 案底 妨礙家庭 or通姦)& _  m: y/ o) ~4 m  i5 a4 U+ x
去散心或是找更好的吧
8 M3 A- A( Y/ q% W, R! J8 l) V
已經決定原諒佢,而家個腦一得閒又會自動諗番起,仲自動有晒畫面同聲音2 Q( }2 F, c# Y, Z7 x
每日一起身就無晒動力同目標,每日都好似有個懸崖係到等我跳落去3 }1 Z  g+ {  w$ J9 H  o4 G0 Q
跟本就散唔到心4 {3 e( X( ~  y0 U% y5 `3 k
有諗過報復佢,但過唔到自己

只可以睇你本身接唔接受到咁開放既關係,好多男人(包括我)都有綠帽癮,可以接受甚3 n+ c  V5 y  p+ x1 W: w( _) {
至鍾意老婆同其他男人做愛。我自問自己餵唔飽老婆,一直都叫佢搵男人餵飽佢。響呢個年代,同人做愛係唔係仲係咁大件事呢,我都唔肯定。只可以叫Ching 要重新開始既話,一定要忘記左佢。一係接受左佢。

引用:
原帖由 dennispri 於 2021-8-17 18:43 發表   
8 S( `" V$ g/ ^& `只可以睇你本身接唔接受到咁開放既關係,好多男人(包括我)都有綠帽癮,可以接受甚+ z3 B5 O9 q; q/ b+ L
至鍾意老婆同其他男人做愛。我自問自己餵唔飽老婆,一直都叫佢搵男人餵飽佢。響呢個年代,同人做愛係唔係仲係咁大件事呢,我都唔 ...
- c1 ]6 S3 y3 n3 e. D  v4 p0 _
我都唔知算唔算有呢個癮" l+ \, ?. G2 b9 I  h0 I# m& b
好鐘意幻想呢一樣野,就算平時睇AV,都會睇NTR類型8 p/ C/ \- ~7 Z; N* i  S
都算係我願意原諒佢既其中一個原因
% [  y4 f5 e  N- f% p但岩岩殺埋身既時候真係有d手足無措
! n8 z) C6 i' {1 ?- K我都好想有你咁大方唔介意,咁你老婆係唔係真係出去搵?

自己都有答案

引用:
原帖由 Qwer1967 於 2021-8-17 19:17 發表   
  m6 L0 k: D( x5 W  q5 c自己都有答案
8 c: _0 T  i2 ]3 Y/ B其實事情算係告一段落,不過我同老婆之間多左一個隔膜係到,現階段大家都好小心處理日常情緒同話題,只不過係無地方俾我呻下講下件事,所以先想係到出帖,當係搵個樹洞傾訴下

其實妳如何發現太太與前度男友還在交往。

引用:
原帖由 ladycici 於 2021-8-17 20:40 發表   # c. ]8 u7 \% ]6 U
其實妳如何發現太太與前度男友還在交往。
  P- _4 A0 k$ Z/ i
初時係iCloud見到床照,問佢個陣就只係認純粹幫佢出火,早幾星期前係email見到佢book左間房,原本當睇唔到,但好奇心太重,跟埋上房咩都睇晒,當時做緊咩就唔係到講啦,反正就相當大膽

Don't think too much!1 ]) Y. o1 U7 q
Be positive!
/ w$ J! p  g# {& \Pain past is pleasure!