嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

成日笑人戴綠帽,點知今次輪到我

當你打扮成女生

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你又出軌囉,各有各玩.
/ ]! V6 u  k+ t8 _& I3 [1 cCD 識男仔

回復 20# princess 的帖子

我諗而家得番時間幫到我,希望可以快d沖淡件事

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2021-8-17 18:31 發表   
7 I& A, R7 b5 u; _4 B; A  \其實用女生角度睇佢前男友係正,又大隻又大同粗
: }2 v! _- a% F6 X: a8 g

. Z1 V" G8 e- K% N2 o2 Y- r/ L4 O0 N: Q) b

. N- ~) J. D: O) [0 m: C) I3 A. F! n3 ~8 L* j
..女性… … …, 這樣............

引用:
原帖由 fish 於 2021-8-17 22:32 發表   
6 u% ?4 V- u3 h/ ?+ I1 `; J. x2 B, O你又出軌囉,各有各玩. . k: b4 k2 r  L+ [
CD 識男仔
( y% K5 o/ G1 u& z' T我有諗過報復佢,但過唔到自己過一關,雖然佢對我不忠,但我唔夠膽

分開吧! 說句再見

代入女性身份,兩個男人都咁愛,你會點??

當你打扮成為女生

回復 27# jesscd 的帖子

我老婆堅持話無投放感情係佢到,只係話同佢係性方面好夾得,同佢一齊可以玩得好放,言下之意即係我滿足唔到佢

你老婆知你CD嗎?如果是我,我會三人行,哈哈
wechat---- FireredRose

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2021-8-17 18:51 發表   
) T3 D& d4 Q' K
7 }' c0 u$ E' o; q8 T" w我都唔知算唔算有呢個癮
5 w9 e, a( l; u4 T: W( c好鐘意幻想呢一樣野,就算平時睇AV,都會睇NTR類型
( ^6 k. C. z6 J' x0 u! U9 a  ~都算係我願意原諒佢既其中一個原因
  \) D. k4 A* D. o2 ~' U$ ~; [. z但岩岩殺埋身既時候真係有d手足無措
3 ~& W# a% x4 j- ]4 |3 K我都好想有你咁大方唔介意,咁你老婆係唔係真係出去搵?
) |+ F  t! y" {- d- I: j( A佢似無,但可能做左我都唔知,我都好希望佢搵到人滿足佢。2 X, W) u+ q0 I
只要兩人雙愛夠互信,何必介意d 肉體上咁膚淺既定義。  F3 |1 U4 J8 ]3 ~$ J4 o
如果Ching都係呢類人,大可同老婆講,大家都開心,你又可以滿足綠帽癮,佢又可以滿足,何必咁介意世俗人既定義。

回復 30# maisie 的帖子

我打算下一步同佢坦白呢樣野

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2021-8-18 14:50 發表   : n9 |$ U4 x- U3 y+ q
我打算下一步同佢坦白呢樣野
0 p) \8 [/ z" s1 j1 _/ x
( t' I! X4 t' R4 i' O对絕大部分的人來說
! x" s5 M8 m/ X% m這是 Pandora's box
$ S# T4 E6 w4 `6 b& y建議您最好再三考慮一下所有的後果才決定

回復 33# JoJo1217 的帖子

所以我想等所有事情淡左先講
! r/ o) c* v3 Z1 x- Q9 L: V- P' y反正我都無野好留戀
- d& _& \( C. \6 f如果佢接受唔到我寧願搵一個接受到既,起碼佢唔忠於我,但我忠於自己先

既然你都有最壞打算,仲有咩好怕8 {9 F: P( c: c% K. F6 w9 \
, K* S7 s$ Q+ U7 a, {

; }1 C% S2 F) e' z
# B; v: c. a; N
引用:
原帖由 StephanieCat 於 2021-8-18 21:42 發表   
# ?9 @# |' I- v6 S所以我想等所有事情淡左先講6 ~) k; y" C+ z
反正我都無野好留戀
/ U  d- P9 {5 D: c% z/ a3 @4 L如果佢接受唔到我寧願搵一個接受到既,起碼佢唔忠於我,但我忠於自己先

如果你心仲有佢就當無發生過唔好再想咁多,; C, `2 z/ x/ H- g3 [* I
如果你心已經無佢咁快d斷好過

回復 36# hong1982 的帖子

所以而家咪大家當無事發生過繼續一齊, G) i1 C5 l1 v; q- ]
佢係我身邊就無事既,當我一個人個陣又會不停咁諗起佢地上床個畫面

回復 29# StephanieCat 的帖子

如果係哩原因咁, 我覺得佢再犯機會極高........
# W2 u1 B0 |- R+ o" x# `6 v; N1 Y女性係哩方面開發左會返唔到轉頭.....

你溝番佢條仔個老婆,四人行咪得

回復 38# jesscd 的帖子

我都知,但無辦法,過得一日得一日,可能遲d我接受到呢