嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買内衣褲一問

引用:
原帖由 soyi 於 2021-9-4 21:24 發表   ' R' B. ]6 s( B% e0 M
希望有日都好似你咁,已經習慣,可以好自然,唔怕啦
* }$ R) S# s. X' m  f- j

( \) _- {! e% ^0 `1 P  \( Z買多幾次就會習慣同自然.
6 D; W8 S. M3 _% g* r2 R有時諗番最初都會好好笑,第一次去買bra,當然只敢去細鋪,只講size無cup數 ,照買到,即sales估到咩事,求其比個我就算.

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
百貨公司試過,細商場嘅內衣店試過.........

引用:
原帖由 Yukafu 於 2021-9-4 20:12 發表   
) q/ ]1 g0 g( s5 t我多數去d細內衣店買胸圍同底褲,外面著tee同貼身褲,內裡胸圍,女裝底褲,絲襪同M巾,加一個背包。d女sales知係我用但都冇歧視我,對我同其他女人一樣招待。
( r4 x! Q- [" y  A8 d) Q% Y# K! H+ I* g; Q+ G
吾影響真女,
; g9 v0 Q8 @  Z1 pSale 都想做生意
, w* U, C2 H" v9 Z6 p, d0 L
% l% F" F2 c# c" [4 ~1 X1 u冇話吾買8 \% ^. {. h9 m! P

+ P2 ~% t2 r( d" e! R+ [(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 Yoshihk 於 2021-9-4 21:33 發表   
. U3 C5 q6 t' x/ P2 p/ Q
+ U2 W# Q; x2 t- u+ `
; k6 g# y# C& V1 n; {! m/ s買多幾次就會習慣同自然.
: p  ^$ o: K3 t; ^有時諗番最初都會好好笑,第一次去買bra,當然只敢去細鋪,只講size無cup數 ,照買到,即sales估到咩事,求其比個我就算.
. V1 E+ X% D, O+ z7 I7 J
4 Q( O4 [) _/ a& z- ]; n8 L
我在国內超市也有各式內衣衭賣

好耐之前試過係d屋邨商場bra鋪買,仲試過幾次身,但執左笠就無試過身
% U5 S+ l9 U4 H7 q1 e) ]' @而家多數都係去peach John買

好多舖頭都歡迎男仔買野,但女裝去買野就自在D,我好中意店主用軟尺幫我度胸
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

回復 9# soyi 的帖子

男女裝都試過~ 基本問題不大~
晴晴是一個Part-time女生,游走於兩性之間去看性別世界。期望自己可以成為向日葵,永遠散發正能量。

回復 23# misslady 的帖子

當有真女進入舖內,我就先行回避,離開舖頭。等真女離開之後再入去。費事俾佢見到個大波

費事俾佢見到個大波男人係度,攪到唔敢買野。影響人地生意就唔好喇。

去街市買或者以前係去女人街

多數上網買

引用:
原帖由 Yukafu 於 2021-9-4 20:12 發表   + D) a8 W- O. V( P3 s
我多數去d細內衣店買胸圍同底褲,外面著tee同貼身褲,內裡胸圍,女裝底褲,絲襪同M巾,加一個背包。d女sales知係我用但都冇歧視我,對我同其他女人一樣招待。
. J& T% Z2 `) r, [; C
8 t4 h, X7 d, i; V( X
有無鋪頭介紹?

未試過 要試身好麻煩

回復 26# zz67098 的帖子

間舖頭係邊?可介紹嗎?

引用:
原帖由 zz67098 於 2021-9-7 21:56 發表   
* d3 X; q  G8 I7 C, S好多舖頭都歡迎男仔買野,但女裝去買野就自在D,我好中意店主用軟尺幫我度胸
8 H0 R" d, i) k' _& y2 _2 I

; \6 N8 c' l# G; k) g( ]可以幫手咁好店希望可以介紹一下

試過去專門店買,& i: R5 p3 @+ X! A" d( j
之前就去細商場的內衣店(西環CD界好出名果間)買,但因為商場改建暫時結業了,現在都未開返,

可以去Aeon買Topvalu生理內褲

可有店舖介紹??