嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有少少鍾意左收 j j 添

有少少鍾意左收 j j 添

今朝換衫返工咁啱見到條少著既男裝底底,因為袋位好淺所以會壓住弟弟,把心一橫著住佢黎收 jj
! j! [5 F+ [: p% F2 S1 e  i+ k! L* [
跟住我就出門口搭車返工,中間我都驚會唔會硬返扯住,點知一路平安返到公司 7 R* }' M4 ^- ^
8 k1 H% @/ |* Z  j
斟完水食埋早餐就一路坐係個位,怕比人發現,坐下坐下就兩個鐘,由出門口計就三個鐘先想去廁所
2 u$ s* S8 I1 W
% I1 `/ X7 H/ W8 V- a) u係個兩個鐘我完全感覺唔到弟弟既存在,對腳點郁都唔會夾到蛋蛋,感覺上個人好安定
: w1 s; F8 _* M1 X
! J8 }9 [; v1 H1 ~3 j去廁所就麻煩少少,要去廁格屙尿抹返乾先可以再收返好繼續做野,如是者去到食晏條底底著鬆左就壓唔住,搞到我想揾條底底換左佢再收過
* y, V& a) p& P) l% g: P! z: G+ q4 C, N2 k
睇黎我都係時間去買返條塑身褲試下全日收j既感覺 , l2 U+ R( H! r5 ?1 \# @* q% O+ D3 y

' `; w0 ?  s; _0 ~[ 本帖最後由 kinkyb 於 2022-5-19 21:16 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-19 21:12 發表   
1 J( A6 c! N/ P  V今朝換衫返工咁啱見到條少著既男裝底底,因為袋位好淺所以會壓住弟弟,把心一橫著住佢黎收 jj 8 v3 k: I. k6 V7 E; G

9 Y9 i" F8 [) H8 r6 u" U跟住我就出門口搭車返工,中間我都驚會唔會硬返扯住,點知一路平安返到公司 % {* m0 F* y  ?. R' t

( w) r: `8 C% l& A( c斟完水食埋早 ...
7 j( f4 B# B0 s' `8 N
7 }- @7 P$ S7 ?' S1 }我已經長期穿上女仔內衭/ N) \1 m, B8 B: Y9 m0 l2 C
把jj 收得貼服,
2 b$ u7 [8 _, @% ]但是告訴你一事
/ S. }1 p9 H- @. K( D長期如此。是會影響你的性能刀

引用:
原帖由 joey221 於 2022-5-19 21:45 發表   
! l5 ~) U: s) I% z/ v
, ~: O* Q: H  n- F! w3 L3 i' Y& c( Y4 T0 J' c
我已經長期穿上女仔內衭0 f. t* s2 v1 J0 {8 Z, D
把jj 收得貼服,
0 V  w' j4 J5 ]/ ^但是告訴你一事/ E, {* F9 j5 f7 I2 L  I5 L+ W) h
長期如此。是會影響你的性能刀
4 M9 d. b7 |5 V: c; H8 c

4 z0 @( R3 @, v2 o收到晒,我都係可以靜靜地係office做野或者屋企貴無人既時候先會做,要出街做野個日唔會搞,因為去廁所都有少少麻煩

引用:
原帖由 joey221 於 2022-5-19 21:45 發表   ! Y8 h, d6 b& ^8 ?  N
+ b6 x7 M( X' E3 h' D

$ _8 M" U% Q9 g7 d% W& ]5 o% Q9 b我已經長期穿上女仔內衭' T. X' K! P0 M( l2 y$ \
把jj 收得貼服,
9 h0 J6 Y) }, `2 b. C. E5 i但是告訴你一事
7 B4 Z2 Y) d, j; w- m6 q長期如此。是會影響你的性能刀
) ^, `; ~* Q; \4 A; h5 w$ i- N! q影響性能力~有失必有得可能有另外一種滿足呢
深兒

引用:
原帖由 深兒 於 2022-5-19 22:38 發表   , f% f& t6 F. B; N# b
0 K, S; M9 }0 o- B. H  b
影響性能力~有失必有得可能有另外一種滿足呢
. p* {% X9 Y: E& X( \, _) {5 S; s/ I  x
& X4 x4 C5 ~* _2 J+ k咁又係呀 之前只係短時間試左幾次個種只係成功感,今日真係有種滿足既感覺

有種滿足的感覺  M4 y7 g! O9 _7 c, Z

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-19 22:57 發表   % [+ [4 |. m8 c+ p% l' ]! ?
; q- u5 S" {$ y3 m! |
8 j) f, K$ \, n) O! m
咁又係呀 之前只係短時間試左幾次個種只係成功感,今日真係有種滿足既感覺
2 C0 c' q8 t% F6 L: k
( l! \9 u* `( }# ]我長期這樣穿: N( k" K, X# `# h: G
所以jj 不能再硬起

引用:
原帖由 深兒 於 2022-5-19 22:38 發表   ) Q6 e0 R2 G6 r0 m5 Y/ f, Q. O

9 T0 l) a0 j5 B0 ?6 d. S影響性能力~有失必有得可能有另外一種滿足呢
) B% b. r7 k2 B: m% q* `" y- l/ H# v. a: k# ]
所以我喜歡做女人,我現在肉洞只有被入

歡迎下海 ) L# M+ V) E" z# K) T: o  ~' x
6 x- G! K7 J8 y8 p3 ?- e7 z5 _4 Y
我最初收j都係由著細一碼男裝底底開始的
- |4 `* m( f! ?8 d" I整天感覺到jj緊貼著下身很開心* u6 p& Y" `  a, N5 R
  F/ j% K$ d: S: ?+ v/ e
之後收j就改穿女底
  l- D, q4 h8 @; E$ R) i因為無前袋位
- P+ R" m1 D8 Y" Z! J只要不是硬起來jj已不甚明顯  g# Y9 ]3 |+ a/ L! q- a

3 p/ [+ @1 A$ U4 ?往後發覺女底加support絲效果又更進一步
& O. c2 R) r9 E$ T% b若再多穿一兩雙絲襪效果已很perfect
* G% ?, }9 N3 L( X! e- A4 h6 v! K0 ~9 L' w
用這方法持續咗好多年1 V2 P/ D; J7 v2 H+ R
但因為近年不流行穿c上街  ~5 R0 u! Z. U, P
就算穿也要穿超薄c才不太違和
0 X; ~& d1 _! t9 b2 z, Y舊方法唔得" @0 I* B6 m$ H

& `! H  k5 L, G$ i+ w. Z! x5 {後來學習網上不同人分享收j方法/ O/ }4 k' b: M9 ~" n# R3 s* ~# ^
才摸索自創一個最適合自己的方法
( j8 z* t3 x) F  c2 y可以穿t-back或直穿c都ok* h1 J% W0 e: |, C) I
簡直是上了癮

..沒有了jj的感覺很奇特

回復 7# joey221 的帖子

我都係,日日絲襪+女裝底底M巾。j j 已不能硬了。

引用:
原帖由 Yukafu 於 2022-5-20 11:58 發表   1 U2 ^8 n0 c$ j, ~$ s2 q
我都係,日日絲襪+女裝底底M巾。j j 已不能硬了。
9 q. [8 G! X. }4 H5 l8 u. U* @: C1 m! K1 g& q3 x) H# x
你有冇後悔呀?

今日著返男裝底底返工,第一個感覺係下面有少少空虛左,無左琴日飽滿既個種感覺
. K& V% \# k" E+ ]0 D$ H% T! _9 q+ J4 z( n2 Z
坐係到就要孹返開對腳少少,唔係會壓到蛋蛋,之前唔會覺得係問題,琴日之後就覺得原來唔見左小雞雞都唔錯,個人好似詩文左添
: t! ^# [  ~! C9 J+ H" K
) _  T3 Y& s6 f$ @8 D而家諗緊周四 ladies day,感受下收 j 既個種感覺 希望將來唔會中毒太深返唔到轉頭喇

引用:
原帖由 joey221 於 2022-5-20 03:15 發表   
9 T9 U  q+ L0 ~9 ~. I
) l3 V# ]# _/ P# ?8 J9 i, R; g9 r! m( _) a; q6 o! f
所以我喜歡做女人,我現在肉洞只有被入
  j$ V7 J2 J% d, @$ V0 k3 j* x# ]& s) P$ j1 H0 ?& l  A: `" `
我都喜歡肉洞彼入,不過又唔鍾意被男人插既感覺,只有耐唔中找女的穿假狗插我

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2022-5-20 11:05 發表   4 T* R! x/ K0 e2 }( X0 B4 [
歡迎下海 2 e  X' F- K) W) @# i
7 }# a9 w/ y& |5 C3 v
我最初收j都係由著細一碼男裝底底開始的
8 K" ?* w6 }, Y* Z5 O5 `& d8 N整天感覺到jj緊貼著下身很開心; z) j2 ^# f4 S  J. B5 C1 h8 ?

- G8 ~2 y, ]# W2 O) Q& ~之後收j就改穿女底
  {0 [. ]: D1 ~1 ]2 {4 h因為無前袋位
2 c8 B1 |; w- K7 d6 O# w: r8 d只要不是硬起來jj已不甚明顯
! p" a/ u5 D4 B4 q. T0 W/ V
7 x4 X+ _  [+ q往後發覺女底加support絲效果又更進一步) l) t2 ^: u% }) \; c$ m' J
若再多穿一 ...
* [0 y, y. x$ A$ k9 \

3 \9 }, |1 D( t* _/ R睇完搞到我心癢癢想學你咁著,又驚越踩越深
  p, [) x2 t) j1 t* N( n) A, ^4 P4 Q, d  D: W( N
女裝 T back 夠緊可以壓得住?定係你用醫生膠布貼住
/ Q9 j" M. C6 X  W$ ]7 [' ^
% Z; C4 c% Y! \9 Z: ^7 ][ 本帖最後由 kinkyb 於 2022-5-20 16:44 編輯 ]

引用:
原帖由 Yukafu 於 2022-5-20 11:58 發表   
! }" h7 l0 b. h+ F! j- ?' g1 M我都係,日日絲襪+女裝底底M巾。j j 已不能硬了。
8 P0 a2 V% l0 H  ~" a& a3 L8 X

6 @& ?9 h4 H/ k  [我想問加左M巾或者護墊,係米可以收得隱陣D,我琴日係棉質底底褲檔係會凸少少出黎,唔會壓得平

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-20 16:38 發表   
* e7 L4 c- I3 n
, ~2 G5 {1 m: A8 E" f" Q% t
5 q0 R: k" `0 U4 J/ ~4 O睇完搞到我心癢癢想學你咁著,又驚越踩越深
) p& F' C, q; x+ H/ m& g0 @- J; }1 l% p, a
女裝 T back 夠緊可以壓得住?定係你用醫生膠布貼住
0 g- N' A( q- y$ }5 I
, S! q- n' v( L7 t, l要先收好j才可以著t-back

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-20 16:48 發表   
! V& J8 a; @6 ~, z- T$ H) D- ^4 t1 i! c5 @9 N. V3 _

$ n! f7 _( @2 C+ ?3 Z: f3 ~我想問加左M巾或者護墊,係米可以收得隱陣D,我琴日係棉質底底褲檔係會凸少少出黎,唔會壓得平
- `+ @! B7 l$ a) |) n) A

5 i* q4 f4 L0 xM巾要夠厚才壓得住2 P; T  Y3 S6 I$ H& ^* h1 F0 p7 e
但外觀會似著左尿片隆起唔好睇* T3 I" o, a4 S
其實如果淨係自己玩過癮下
7 C' G- f8 N- C! P就咁著女低咪好lor/ r: f3 j$ E6 c. q. ?& k! p1 `
0 D+ s2 P+ I0 n4 [1 Y/ q3 P5 Y
我係因為要影相出帖
5 W3 g! [# g& ^$ D出街又會著短裙
  o- U& D8 d: F8 l* g有機會走光才要鑽研收好jj
/ w: W4 L4 b: L* ^: J) Z/ g7 N/ c. ^

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-20 16:31 發表   
; B& x! M* S! W' }6 {8 |3 d, Q
9 }: [, u- L+ d1 ?/ N8 I+ g4 A" X& c" B4 Z( g6 G
我都喜歡肉洞彼入,不過又唔鍾意被男人插既感覺,只有耐唔中找女的穿假狗插我
, e2 v' o) d. R' c

4 }% }+ D- i" v. }; u7 P3 q至緊要自己舒股
& |' `/ k( g( }# N  G8 K电動jj 我亦有玩⋯⋯