嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有少少鍾意左收 j j 添

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-20 16:31 發表   * C5 V1 W7 S0 _) a/ l) X. _! H1 B* s, w

& f; E" F; N3 H# h5 r5 P
( _$ b8 ~8 K4 }) J: S. ]我都喜歡肉洞彼入,不過又唔鍾意被男人插既感覺,只有耐唔中找女的穿假狗插我
+ A* z; D# q' T. L- @* ^& H6 j4 E有咁好
深兒

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2022-5-20 18:19 發表   
8 L- g2 l' m* A# A0 m' _. O- B: O( M
7 t! i9 w* l/ D- U  Q
M巾要夠厚才壓得住0 O% n( j3 x6 z" Y6 ^
但外觀會似著左尿片隆起唔好睇
% E5 v/ V0 A4 q  f9 x其實如果淨係自己玩過癮下! o3 k! S! r* ?: R9 ^$ M9 B
就咁著女低咪好lor; t% D9 |- d$ q) E( @# z/ @
/ m8 _, x) w5 ^
我係因為要影相出帖9 _1 S, G' }+ F9 a( v* v6 B
出街又會著短裙9 T! \% h  ?& r5 z* U
有機會走光才要鑽研收好jj
3 ?+ F7 O5 f- |0 W
5 i% U# F: h9 s  q4 t2 u
都想好睇少少架嗎
; A# q+ B$ C+ i- b3 y. K! A% |  M
" L" v$ u" z7 a" `女低係米合身合身就可以定係要細少少呢?
7 N3 A, D" Q- _1 @; ~. C; V  S. H* x( u8 s& x" Z) w* ]
同埋質地使唔使緊身D定係舒服就得?2 h% a& Y- |7 _, u7 o" c

( N4 u$ S1 O% \; s2 P% J- P& {* {再謝

引用:
原帖由 joey221 於 2022-5-20 20:05 發表   6 U" s2 T! j* ]& @# c
) K( l9 C5 ]! e# V5 R, v
8 w0 M6 A: _* o
至緊要自己舒股
1 b: j! Q( F( y9 q7 p; P电動jj 我亦有玩⋯⋯
% b7 T- o& Z! {) V# V% P

- N& T. U  T, ^" I" k5 v2 c$ o5 \電動唔細難收埋,同埋用既時候有聲會比家人發覺

回復 13# joey221 的帖子

冇得後悔,實在太喜歡著女裝

引用:
原帖由 Yukafu 於 2022-5-23 17:25 發表   
- l: H) Y) B  O" N$ D冇得後悔,實在太喜歡著女裝
) ?7 g  y* X8 H$ O/ i  g9 P
9 u7 V, X8 u5 _) t' f$ V' |0 y0 ?9 i0 [
我亦是" M" \( {" q3 s3 m( B, }) b
太喜歡穿上女裝* `; U1 o% P" U4 J
滿是把jj 向後屈! I. W6 C' g8 k1 y
像女生三角位

回復 17# kinkyb 的帖子

有脹卜卜的感覺。

我都希望去廁所係要去廁格屙尿,之後抹返乾先著under

這種感覺, 令人感覺到實在, 好幸福...............

26/5 Lady's Day

第二次收J返工,呢次都係男底,不過加左護墊 有護墊感覺實在D,不過而家先知護墊係橢圓型而唔係好似M巾既樣 ! M) B# R# g$ v
) N4 v) y, |% q# @9 b
1 a. I3 A) X: Q4 S9 G" w$ y
不過男底始終有D唔隠陣,食完晏開始覺得蛋蛋跌落黎,見uniqlo有減價底賣,今晚去入貨順便買埋條塑身褲 " X4 Z- E# P& |! B  L$ j. }

6 G7 u! Z4 }* M6 g2 ~想問一下uniqlo D底係唔係鬆身架,計臀圍應該大碼不過唸緊買中碼唔知會唔會緊得滞
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

喜歡著女裝底底

31/5 女褲褲

因為今個星期四同家人出去食飯,今日就著新褲褲開心下 ( a% @2 Y1 P$ `5 h/ Q
, J  U7 u$ ^. A, P) T4 J2 J
女底最大分別係貼好多,加上買細一個碼,唔似男底去到食妟就鬆到壓唔住,不過呢條都係棉質,去到下晝都鬆左少少,要不時去廁所執一執
# P2 p6 B2 G" ?: v
) @" v0 ^) z3 ]1 h+ c最大變化係下晝去廁所既時候弟弟唔再有反應,可以輕鬆收返入褲褲度,全日收 j 感覺真係滿足好多
4 k# y, r; |2 N) T3 S& s9 l# b. E8 J! B' W
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-31 23:39 發表   3 m* T* V2 [5 }! {  `7 G  Q
因為今個星期四同家人出去食飯,今日就著新褲褲開心下
+ R: }; z  `  n2 S* @  t1 c# X2 N* G$ X5 @
女底最大分別係貼好多,加上買細一個碼,唔似男底去到食妟就鬆到壓唔住,不過呢條都係棉質,去到下晝都鬆左少少,要不時去廁所執一執
) k8 p5 [  W2 S8 U
; E9 H8 k3 a; U+ Z最大變 ...
* |; P& H8 P7 W# ~
2 v, |# R/ N7 U) W; A7 c5 x7 [
8 G* U2 n" H- u) Z7 H- ^" _$ w有待改善

回復 29# kinkyb 的帖子

呢條底底感覺好漲

引用:
原帖由 cythina 於 2022-5-31 23:54 發表   
8 S/ D( [6 R7 l; P) }
- W; C1 I0 _$ Z2 c2 z; P( f2 ~5 I- Z$ R# i# e( O3 J' A1 P$ v. ?
+ w" ~& \" {0 `, i" l+ c2 q' b
有待改善
' Y$ R3 z; ^0 f; A' P: o3 j. ]

9 U- d; T* J4 z1 z' m覺得質料有彈性同下跨位窄既褲褲都好難收得好,下星期試埋另一條之後再買平腳褲褲試下

引用:
原帖由 nightmate19 於 2022-6-1 10:54 發表   4 i! w: `4 ]+ U$ F( W/ Q
呢條底底感覺好漲
2 n: c" n; H. Q
' K3 A4 y5 R# V9 I8 D我又肥,褲褲又買細一個碼