嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有cd姐妹喜歡玩sm嗎?

用甚麼道具灌腸?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 noname123456 於 2009-12-10 20:53 發表   
) d: ~0 T! j8 Q! `$ n用甚麼道具灌腸?
  V' M7 P+ ?- L- s3 L
3 f; Y7 T) o9 q3 `9 p+ z3 E
自己試過用牛奶, 清水同甘油+清水. 跟住用灌腸器慢慢灌. 不過  j: o. d( ^: L" d6 E+ E. x
最有羞辱感都係牛奶; 因為灌個陣好似用後面飲禁. 講講下真係想宜家
& w; Q, c: O# S8 \灌; 不過屋企有人........

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-10 21:04 發表   
! P8 |; A# Z$ I, {' o' |' v" l' `
# S; g+ w. m/ U$ o7 z+ f* w, _7 {: O( w0 H$ I+ y! e
自己試過用牛奶, 清水同甘油+清水. 跟住用灌腸器慢慢灌. 不過
7 k& z! z3 v# I+ p最有羞辱感都係牛奶; 因為灌個陣好似用後面飲禁. 講講下真係想宜家
: y1 R' y9 V; f灌; 不過屋企有人........
( `- Y7 b& t3 s, H) C
點樣先可以灌水入後面?" J4 ^# ~. [" I6 _% Y7 O  \
灌腸器係咩黎?( P2 ~! n/ t+ b, T: k# L8 R. X7 y
冇的話可以用咩黎代替?

# {5 S$ Q% P1 n5 y0 Q% [未曾試過
& l" h* N  [! I. C3 k# _3 \! X也未曾想過
1 Z# T" o9 ]3 r1 Y! R當當CD就行

引用:
原帖由 noname123456 於 2009-12-10 22:09 發表   6 I3 V4 Q, d8 z0 R7 J" `1 t  f
0 K9 l  |# h' i5 t- P* x
點樣先可以灌水入後面?
3 i- C& z! b! N3 k4 w! f灌腸器係咩黎?
# o! G' x( Z& A# h' X, f冇的話可以用咩黎代替?
+ L; C+ z" f  `3 o. q5 k' x

9 ~/ G" G$ ?: |: Q: s  |2 u灌腸器係中間係有個氣泵, 兩邊都係喉, 一邊插入後面, 另一邊就可以放係面盤, 水樽等(總之就& i% [3 M  f. \, U2 [
係用來灌腸的液體), 跟住就慢慢泵, d液體就會跟住喉管慢慢進入體內. $ ?, R7 x$ [; B* Z
無的話, 都可以用其他野來代替, 可以去serach一下就知一二.

引用:
原帖由 noname123456 於 2009-11-18 22:27 發表   
; m! o% \4 k1 r9 W3 J2 \; Y我都係咁" x: L5 {9 [" e. P( \7 W
次次cd之後
9 }! a- S1 @+ ?% P! b就好想俾人毒打,虐待, F0 u8 R4 e8 U
最好有咁殘酷得咁殘酷
: X& G1 Q5 M/ W' l8 I有咁暴力得咁暴力(自虐狂?)
) X1 A( y5 x4 V+ w! N% `0 w* o& L- `4 m% X/ q  K; |7 A! I# g* K
我調轉,想cd之後毒打,虐待人

我也想玩說

有∼好耐無玩。。。
+ V4 z7 |' U! M% D成日都想可以著住校裙被人綁起,
; P0 f5 X- a# d( f7 _! g又經常幻想自己犯左校規卅俾人捉左,逼我著住校裙,然後被鎖上手銬腳鐐項圈咁生活# n0 {" E; D6 T% n

- a& S( C; e. _3 I( n4 }0 S- D6 S% u順便借問聲大家,邊到可以買到塞口球、手銬、腳鐐、項圈?
: |! [/ _. K# w+ ~: j, u$ d9 n0 @上網又唔知邊個信得過,交收又係一個問題,比較想鋪買但又唔知HK邊到有鋪買到
! V  p8 P$ g- }" z7 y$ a0 U  K; R(以前太子聯合有一間性商店,但無左N年)

香港島銅鑼灣時代廣場果度有一間情趣用品店
* I0 V2 L$ J, Z" {4 E但唔知有冇sm玩具賣

引用:
原帖由 miku386 於 2009/12/12 21:46 發表   
# N  W* X+ s! g/ p. t$ d) p香港島銅鑼灣時代廣場果度有一間情趣用品店8 P3 }5 Q/ G  Q$ C
但唔知有冇sm玩具賣
7 o+ Z# G4 J1 b8 Y% e: f
時代喎!! 開到咁揚???

係呀...有次搭時代的扶手電梯..望去對面(m記果條街)見到有間

引用:
原帖由 miku386 於 2009/12/12 21:55 發表   # v: u0 t+ n- u5 Z( F) R, S
係呀...有次搭時代的扶手電梯..望去對面(m記果條街)見到有間
' ]0 U' ]2 {6 U) n( I9 |
哦,你講對面,我以為晌時代入面既鋪頭

你想找些不張揚的情趣商店?

引用:
原帖由 miku386 於 2009/12/12 22:44 發表   9 V, E. @4 ?3 s6 X; l/ Q* d3 f; H3 t
你想找些不張揚的情趣商店?
" O$ @- P1 S9 c3 H# s, P0 ]
唔係,無所謂(依D鋪有咁張揚既咩?)) H+ o8 @' `/ d5 Y9 E8 `5 K4 M
At Least依家我連邊到有都唔清楚,有無人可以confirm地址之類架

引用:
原帖由 tracy 於 2009-12-12 20:45 發表   0 U; K3 k. u4 ~. A9 ^+ {
有∼好耐無玩。。。
8 K6 {( O, _" g* N+ g% R( t成日都想可以著住校裙被人綁起,* C$ r  w  L  k( U
又經常幻想自己犯左校規卅俾人捉左,逼我著住校裙,然後被鎖上手銬腳鐐項圈咁生活
/ h9 y, C# h6 [; `0 ]
: Y$ k% F6 Q) y; P
順便借問聲大家,邊到可以買到塞口球、手銬、腳鐐、項圈?- F2 k( t2 k3 V
上網又唔知邊 ...
; V( @: i  ~" {1 g  K8 G: I) Z: f. f
屋企人去旅行個陣我都會禁玩, 但係我就無項圈; 但我會逼自已包上成人紙尿片同戴上口塞生活.) e6 c2 |. L) m4 Q7 w3 h
其實呢d野可以上網買; 跟住面交, 面交個陣佢會用係紙餏入住; 其他人係睇唔到的; 我自己都試
4 ?3 ~' j# f7 v: h4 K* [( I過禁買野.

我一直對SM有興趣,但可惜冇時間同對象..買了些工具在家中又沒有機會用xdd
$ W/ j6 H8 h8 E白白的買XD

咁willy同miky386, 你地晌邊買?

上網買...我記得筲箕灣好似有一間,但唔知仲係咁係度

引用:
原帖由 miku386 於 2009/12/13 00:12 發表   
) z2 |6 ~0 l8 \* T上網買...我記得筲箕灣好似有一間,但唔知仲係咁係度
7 G7 u: Q( ~0 p  I0 t2 G- ^上網買會有咩介紹下?我唔知邊個信得過麻
% L7 Z5 z) W" _" l! b+ }. x0 `問鋪頭係因為一買一賣即時現金交易

引用:
原帖由 tracy 於 2009-12-13 00:17 發表   5 n' Z: H& @8 z+ N' o( Z

/ ]% X8 `0 v  n5 G1 ~% W; @6 _, ^5 r上網買會有咩介紹下?我唔知邊個信得過麻
* H( V0 X; f3 a2 f2 X5 `問鋪頭係因為一買一賣即時現金交易
, v: R' A3 ~% H
上網買你要問下willy..因為我已經好耐冇上網買..最後果次仲要係yahoo拍賣買的; M4 {* D# o! N2 t4 Q' L
鋪頭就係我頭先講果兩間..3 }4 s  l* P7 R+ I1 Z+ D
1 O& S, b- Z! O: g4 o
另外,我地可以做個fd嗎?