嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有cd姐妹喜歡玩sm嗎?

咁你地係喜歡實調還是用網調?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 miku386 於 2009-12-25 10:10 發表   ; I; |- h& r) Q# _: G' Z
- y. s3 M' g( f/ Y
我次次都係自縛既, 如果有機會既話, 都想試o下被綁啦 (即係實調)

引用:
原帖由 miku386 於 2009-12-25 10:10 發表
3 N( a- }# c+ T, q7 \4 |咁你地係喜歡實調還是用網調?
% [) A# t; `% N1 X; ?* m
5 N1 @. G2 e0 x4 w, ]9 U1 e如果有一個信得過的主人應該是實調比較好的吧?8 P7 O: Z' G% e1 Y+ X

1 u$ r0 l$ O/ @& K
引用:
原帖由 cloverNancy 於 2009-12-25 01:19 發表
' Z. l' y* o/ T* A# Y" i6 B喜歡(舉手)# L* }) w' `5 P" l: T* {6 p
都已經穿的美美的了 不SM一下自己怎麼行勒
1 r" P! w$ P- _4 l電擊器跟冰塊都很不錯呢....
. M5 ?/ g& q! r- o' H$ H! W自縛的話....不較不好玩
5 }: I$ i! G' {4 y! @6 p  ]# s4 `比較喜歡被縛
3 j: H& A' j4 `" j# T/ i+ W% T7 l  O1 N: J  f, J. ^' U+ n
電撃器好像很貴的說.. 但冰塊應該如何玩呢?

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-25 14:07 發表   5 s9 _2 b) A, g( c4 t1 B
( @7 q6 I( g# }1 Q7 U. x: V6 V9 J
8 ]( `7 w9 M1 u: u6 N* O, H4 l
如果有一個信得過的主人應該是實調比較好的吧?
+ a1 Q: E, N% o& e. L8 N* O2 H" \! f
+ J# ]% ^. M" `6 m2 v- v& [2 n1 e2 S0 f) P1 A

" N( x* P' d0 V% l: D: ^電撃器好像很貴的說.. 但冰塊應該如何玩呢?
- u! D4 Y. q0 @* O. r1 p5 `我試過用冰雪實條鎖匙先, 然後拎出o黎等佢自己熔, 其間用鎖或者手銬腳鐐鎖住自己, 咁一定解唔開直至舊冰熔晒為止

小妹都鐘意 SM ga,
3 W1 n, J( b, W+ W, D
7 i% i5 C# q6 y' D/ M/ o8 v% d不過近排偏向玩緊身衣, latex 等等
; a) ~& G6 F' d7 M2 P8 k
; [9 `$ h* b' O9 P! S好想試吓 cd 學生妹時俾人 sm
4 x" z7 z, Y. {! T; {6 h4 R" m/ W5 W5 d$ d, d
my msn: [email protected]

引用:
原帖由 jg400hk 於 2009-12-25 17:09 發表   7 N- t$ B% ?1 K, f; l

$ B2 A( c+ u% n! p- ]: J6 g我試過用冰雪實條鎖匙先, 然後拎出o黎等佢自己熔, 其間用鎖或者手銬腳鐐鎖住自己, 咁一定解唔開直至舊冰熔晒為止
0 i6 z  x! y4 w% z1 Z, X+ `9 R9 ^( x2 j2 C
0 V, ~: V- R; ~, z
不是拉~~~~~
3 H5 q* C' }( W5 l, L8 p是像退燒劑的用法一樣....
1 ]0 P' }- I) B$ _% l不過要先把冰塊弄成圓形的....9 I" f+ ~9 ?6 H8 {( Z" C
不然會弄傷人的

[quote]
* a4 u+ |5 I' \  J5 z. j6 f4 S8 L% V/ y$ _: s7 t9 f( X3 }9 B

1 o" K# I( S0 O' p% E# _" y5 D如果有一個信得過的主人應該是實調比較好的吧?  x3 B9 Q# V( J- i

M. V- r9 T' W) X! n6 ~
! A2 _! o0 w/ k) H4 {# b7 P# Q3 r3 o
  ?9 A5 V- s% F2 W& N+ ^

引用:
原帖由 jg400hk 於 2009-12-25 17:09 發表  n) a, V4 e5 ~
我試過用冰雪實條鎖匙先, 然後拎出o黎等佢自己熔, 其間用鎖或者手銬腳鐐鎖住自己, 咁一定解唔開直至舊冰熔晒為止
0 W3 P: E% C% s' l

9 u2 _$ f3 B+ n/ q" A( ]但係我玩親都係玩繩呢...1 Q/ B& I+ _" f5 o# ]: ]
2 [5 X# Y0 w0 h7 z" g
引用:
原帖由 cloverNancy 於 2009-12-25 21:06 發表
, J6 j# d% M4 |- D不是拉~~~~~" M: n) f  l  W( y
是像退燒劑的用法一樣....
! I  F& A; g! p+ X+ \& ?. i) V不過要先把冰塊弄成圓形的....
( H% c5 A2 T3 a+ {2 U, h- ?. n不然會弄傷人的
  p" U: a7 j$ \" E& B, I

Z1 X( C% q( s會唔會凍傷?
' G2 k. n& O+ }5 U. d-v-我屋企d圓形冰有個杯咁大呢..

引用:
! D$ _6 ?' g5 K  H) _) D6 ?3 p3 \6 c
會唔會凍傷?: C0 @# d4 O4 }1 q4 g
-v-我屋企d圓形冰有個杯咁大呢..
0 U: ^' {- z8 N: J; ]0 r) B
/ J8 l% z+ Y9 z' R3 Q: b5 U8 v+ t7 R' N
那太大了吧....撐壞討不了好的ˊˋ
; w7 Z( L* Z4 _) a+ h& I3 f凍傷倒不會.....$ h1 [! Z+ z0 K& V/ a/ s
不過雙腳會不自主的發抖倒是真的XD

引用:
原帖由 cloverNancy 於 2009-12-25 21:06 發表   ; @" [* H/ j7 @; ]$ y. D# A9 G
! N" f: p* G4 X. p) V+ `
# Y) r  u4 U. J( D2 Y# Q# `: j* o
) i1 C9 T, L1 V, ~1 U7 J' O4 l! t
不是拉~~~~~; d( t; O+ A! Z9 d4 U; e+ A$ t
是像退燒劑的用法一樣....
3 Y  P; I0 C  T$ j不過要先把冰塊弄成圓形的....1 j5 y' s- U( }+ u( }& `% |
不然會弄傷人的
: W2 L, D$ O" x( B+ q4 O不太明白...可以詳細地解釋一下嗎?

引用:
原帖由 noname123456 於 2009-12-27 00:10 發表 , i  Z9 }4 d: T* V# l7 a
不太明白...可以詳細地解釋一下嗎?
; D9 Q/ b  D5 t0 \" X( R2 W" F5 d9 F6 i
我個個雪圓形冰ge冷格係日x城買..' X+ n4 I4 g7 v3 j
唔知個到有無d細粒d ge...
$ k% }7 q, H6 d" l大家可以去搵搵就係..! \9 Q7 n7 P) U" l! b5 y
! e. \5 h" o* e. p
引用:
原帖由 cloverNancy 於 2009-12-26 17:39 發表 3 d$ l/ c- K( e- J* i% C
那太大了吧....撐壞討不了好的ˊˋ
* @9 R$ X- \. G7 |! g% C凍傷倒不會.....( s" N  G5 J3 C: S7 A9 v1 p% j
不過雙腳會不自主的發抖倒是真的XD
6 `: R0 I# I# B) i( U4 l! d其實凍的話唔係會肚瀉嫁咩- -?4 T9 q9 s- S- C, H" b; b1 ^
但係我自己試過一次同凍水灌凍到腳震就係..
2 z7 U1 t) Y+ T1 k6 A) z種感覺真係好正...
2 ^. e2 j) A  P/ V0 `不過真係套都唔用就放入去?...

我屋企個冰格係四方既! L6 X) i! u. N0 x% X. E) [+ u) @; R
唔係好大,大約一立方厘米到! T' }' z9 ^. C0 `4 u! E

4 h  Q7 V) l  ~但我唔係好明你地個玩法
4 I8 U- w3 o+ _2 Z/ K! o' `! Y6 W即係將舊冰放係隻腳到一路等佢溶?

引用:
原帖由 miku386 於 2009-12-25 10:10 發表   " n6 b$ D2 }7 c8 z2 L% S9 o  i% ?
8 j1 ]& v% f4 X# ^$ g" U& P/ N
當然是實調啦3 Y) j2 `2 ~; L( t' g  F5 B2 r
但...找不到主人