標題: 昨天晚上被人非禮 [打印本頁]

作者: beautylegcd    時間: 2015-11-10 22:57     標題: 昨天晚上被人非禮

我昨天晚上原本約左個直男出黎見面的..但最後佢都冇黎..咁我就係公園穿住碎花裙行,0 ?/ X+ v( ^  f. o7 K
坐在公園,然後就有個叔叔一直咁望住我對腳..仲走埋黎摸我......我好驚又好興奮.
# N7 c4 w& l2 v- J; t佢係傷殘架....佢仲提出左個要求,,我見佢得唔到雖要..於是我就發揮我口天使的使命' E$ x8 t- [9 {8 j
幫佢喇....
; D) L1 w9 b. E; Z真係好想幫多d有雖要幫既人呀.....
  d6 f! Y, C$ E' ]8 I: d% K唔知有冇呢....因為每次幫完人我都覺得自己係個女仔,,,,好開心架
: S( f; [3 _5 v如果想識我就wechat我呀.....等你地...  wechat:::::   beautylegcd     email  [email protected]
作者: hida    時間: 2015-11-10 23:28

要小心
作者: cythina    時間: 2015-11-10 23:31

http://hkcd.tv/thread-47449-1-1.html
作者: 1989    時間: 2015-11-10 23:31

見你久唔久都開post講呢樣野# G$ B7 \( N! k$ @" C+ ]% ?
仲未搵到sp??
作者: ilovebra    時間: 2015-11-11 07:19

i want it too , added u
作者: misslady    時間: 2015-11-11 12:23

叔叔.... not la..
作者: mr.dicky666666    時間: 2015-11-11 13:26

切勿沉迷幻想⋯⋯⋯
作者: for    時間: 2015-11-11 18:03

春夢情境吧
作者: Pinocchio009    時間: 2015-11-12 01:15

where is it?
作者: zz67098    時間: 2015-11-14 09:08

叔叔之後有冇篤篤呀 5 Z5 U# G4 B) j3 g5 f7 o0 @# n
電解呀樓主每個post的故事都咁曲折離奇嘅

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0