嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

鍾意玩尿片既朋友分享

回復 20# X~BOY 的帖子

我緊係當無事la6 \/ \1 S. f6 e. |
我諗佢以為我係基,因為包厚尿片後patpat比較大...

引用:
原帖由 littletim 於 2017-2-1 14:10 發表   
, T- n) L$ h0 y. g0 M我緊係當無事la7 b! L; U, E3 l% D
我諗佢以為我係基,因為包厚尿片後patpat比較大...
5 k+ M% u: L( @其實可能佢覺得好奇咪貪玩拍下,應該冇惡意既

岩岩又玩完尿布,又瀨濕一塊尿布
. ]) \$ s% M/ U! B9 a( k* F, W4 T% ~今次新年後首次玩,忍左1個半鐘尿就瀨左* G* U* H; o6 Q4 O- C/ b" Q; w
時間都好平均,最耐個次忍左1小時45分先瀨* ]$ |5 r5 i# H2 u8 R
今次計埋食麵兼飲左2支綠茶,舒服晒

我都鍾意包到實同瀨到滿瀉漏濕晒既感覺
9 T( n) K+ z0 G; P! C" o鍾意著十幾條底底然後再著緊身衣物玩

今晚好凍一於包尿片瞓教.又暖又舒服

引用:
原帖由 wammaw 於 2017-2-11 10:21 發表   
. B! @5 c5 Q- T. n4 L& J我都鍾意包到實同瀨到滿瀉漏濕晒既感覺 # `5 O1 k! R; G. K& P+ y
鍾意著十幾條底底然後再著緊身衣物玩
' _* w7 h2 p. f
師兄有冇試過用大毛巾玩?
8 V+ e) `6 s& o" M# O. T1 \) h! ]摺成尿布好有FEEL架,,,舒服

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-2-11 23:48 發表   
3 B; O6 _0 w1 X今晚好凍一於包尿片瞓教.又暖又舒服
! u! X+ F  P$ F! \
通常天氣涷我就會押尿布訓覺,但唔會忍到急先瀨,押住訓覺再自然瀨..通常濕少少,,,  f: [5 A5 G$ A& u  U. C
每星期正常只玩兩次,,超急到瀨,,再自慰射埋之後換片訓,,0 [2 i" m5 J1 u4 o( V6 A9 C
如果太涷會就咁押左就咁訓,自然瀨,,

引用:
原帖由 X~BOY 於 2017-2-16 08:01 發表   0 z3 M4 ?4 t# f) R9 b  T
* h9 Y. S" U$ h0 T" \* Y6 O
師兄有冇試過用大毛巾玩?) e5 }9 ?8 x6 |4 p; V- e8 {
摺成尿布好有FEEL架,,,舒服
# ]5 y  d5 g% K' ~

. B) j7 F  h, C* S5 k% x- n請教一下點摺的呢?

引用:
原帖由 X~BOY 於 2017-2-16 08:15 發表   
4 W4 h6 U7 x. Q& t
' F6 V, C9 q$ e9 S& _通常天氣涷我就會押尿布訓覺,但唔會忍到急先瀨,押住訓覺再自然瀨..通常濕少少,,,
8 K: a4 Z& I) l( W/ i每星期正常只玩兩次,,超急到瀨,,再自慰射埋之後換片訓,,9 c8 Z( Z+ n6 |0 ?
如果太涷會就咁押左就咁訓,自然瀨,,
- v* m- }3 ~9 U5 Z7 R: I

, C3 g5 i* r& t# D屋企人去旅行時我先有機會押片訓......1 b% _- T+ g  e5 S+ E1 \/ C
通常訓前會濕少少, 跟住飲返若干水, 到有尿意時就直接尿落去.
8 r# U  _; h# [% e# y 第二朝條片就會濕, 跟住先射. 射完就未必會即時換.
( e% \: O  ~& w1 @不過我想下次試下有尿意都有佢照訓, 睇下會唔會賴
- e4 v% v$ a& o% J0 _有一次夜晚飲左酒, 第二朝就賴.

其實我都好想有同好一齊玩,大家一齊換尿片

引用:
原帖由 wammaw 於 2017-2-16 22:34 發表   ( O# k$ E7 T: q5 [2 v8 |0 K& M

* p" S4 \. s+ o5 e  J5 o% {% S5 X% _6 _& j( ]5 _5 i
請教一下點摺的呢?
+ {) _8 s0 A8 u- n% N# y& \
其實方法好簡單架炸..' C& b2 U$ v$ Q6 X+ w- L- Z
去百佳買條大毛巾(百佳而家最大既毛巾SIZE係70CM闆150CM長)
2 G6 u+ P4 J: e* M! ~# ~大約$60
' |; D- a! l4 o$ b我之前就用這種毛巾玩..
) t8 C$ ?: c) H先將毛巾攤開成長形,打直對正自己,再將頭&尾對摺>再右邊向左邊對摺>下邊向上邊對摺(摺到差唔多厚度,唔厚可再摺多下)
& C: p+ h9 s. o0 z* S3 r2 o3 T厚度我會摺到大約10-15CM(隨自己需要)
3 d7 `( B: i0 v/ D這步驟己經自然成長形,以上方法只供大家參考,
8 i" `5 \, h. Z/ T3 ^& a5 \" Z% |大家可以隨自己需要而自己創作自己風格既尿布享樂,或分享大家認為舒服及有趣既創作

引用:
原帖由 willy 於 2017-2-17 20:10 發表   
4 E- F' ]9 n  h2 V- \9 ~9 k
9 |1 q/ o; \" ]) Y0 t6 X
4 ?/ Z9 t1 a6 R. }屋企人去旅行時我先有機會押片訓......, G$ v5 _- d& [* K0 \, @
通常訓前會濕少少, 跟住飲返若干水, 到有尿意時就直接尿落去. + i! e2 ~. }, d& n1 {9 c
第二朝條片就會濕, 跟住先射. 射完就未必會即時換. 7 e9 L* i/ l9 f) j! i/ h! M
不過我想下次試下有尿意都有佢照訓, 睇下會唔會賴( h: i* b  l5 H0 c: m. L
...
- N2 V+ t: S5 x/ S# Z3 u
我同師兄玩法差唔多,不過我摺定3條尿布先,第一次特意急到瀨,之後換第二條再自慰射完抖陣後再瀨+ i9 C% i" f# L( I6 u: M8 o
再換第三條就正式訓覺,補充水份飲大杯水,之後訓覺自然想瀨就瀨,第二日訓醒盡瀨,慳番去柯..再起身除片沖洗

雖然都玩左15年尿布,但其實己經玩到有押尿布時先會瀨,冇押就唔會隨便瀨既意識. w) {( o5 d- [  N
而且押片耐左會有後遺症出現,會令J仔痕養,要間中搽爽身粉止痕,,9 i" P3 m. }' L! ]* f% a7 \4 o9 X
所以提醒大家玩時玩,要注意身體健康玩完記得清潔身體

我就鍾意cd時直穿絲襪加尿片,再出街直接小便

引用:
原帖由 MANYAN 於 2017-2-19 19:22 發表   
0 z: ]" r4 A. F' V  [8 B我就鍾意cd時直穿絲襪加尿片,再出街直接小便
& u5 ~- l, h( Y# e- N
嗯,師兄原來鍾意這種風味,$ b. W3 S3 x" J0 S! ?# y; t
其實出面買絲襪並唔難,不過如果由男人去買可能好監介,但而家可以用淘寶買,好方便

我直接鴨2-3層成人尿片 ' M" j/ y, U* t7 G8 [& O  G
下面幾張係我星期六去深圳完O左成日後返到屋企時影的
2 ^! v9 ]. D7 t# [) B% I8 c. g! @4 O3 N
/ X2 S$ l- a. {$ z, y# U* R4 M
8 _! b8 N7 g% E8 o+ _

飲酒押片,可以唔洗去

飲酒押片,可以唔洗去

回復 36# eddy0clng 的帖子

好厚.我諗一定好舒服

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-2-21 13:21 發表   5 w' x& x2 x: W# [# d3 A& ]
好厚.我諗一定好舒服
  d  p, |7 I# c! X9 P- W/ d
$ Y+ g5 K5 f/ x$ n) U1 u, O' M2 w
2 [7 E9 }6 U2 z2 f
係超厚,行路會見到好明顯既鴨屁股,有冇QQ?可以交流下8 ?) ?7 Y1 }# c7 E9 E  Z
( q- @6 r3 s- a3 W1 N* Y
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件