嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[構思中]十二月份聖誕網聚

幾時先有得報名?
2010-09月25日 1 st CD...suki

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 abc2010 於 2010-11-17 10:28 發表   
9 y3 g& k# i- c2 ]2 q# r幾時先有得報名?
% Z5 S! n# z" A" v1 Q等一切決定好了就會接受報名了* ~& Y$ G" }, F$ H6 S3 @+ `/ ~' N0 V
下星期左右吧

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-16 11:13 發表   , ~; ]/ p# m9 g! I/ T
我心水就 sherman, 涼宮, 小R
) a( q& f4 I) U: m2 ~
# k0 t1 ~9 A. b$ j
% g( S! Q: B, ?' b$ i2 Oheel姐咁比面 q,q 7 j5 l1 V: U) W4 K
0 i* q6 E9 c! {8 [4 W& P7 e
其實我都想去, 我報定名先, 睇埋小R 先 XDDD

沒錯的確我是好想去~XDDDDD& }2 Z0 c0 x  a. _8 Y) ~% [) I
因為覺得很有趣~

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-17 17:47 發表   
6 ~5 H2 Z- d5 ^" o3 ?5 p* j沒錯的確我是好想去~XDDDDD. T$ k8 ~- E6 i: o+ P
因為覺得很有趣~
+ Z3 y% T2 l5 N% S7 H( i2 B/ i

) G# E1 X2 I8 ~) `" K死啦,咁我去到咪比你毆打

一定會~所以你一定要去~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 10:21 發表   
2 e; I* L& h6 |5 G% `- g" K4 f9 O, g1 h, \- b8 N, L) a+ O  O
化妝品有就好- v5 n9 t" a7 c9 C; \
帶備就可以了
$ E7 E5 \  F, ^% D) }5 `* G1 d有缺的可以到場問其他人睇下可唔可以借# q, D, }1 M. `" Z" x' j

4 E" @( Q' {, e1 h2 \小R有比較正常的校服嗎?
- U# l, o$ c! T' ?9 F# B2 L就許昌那件吧8 X  T- S6 w( s5 Y
總之合照時不要著套明愛美容(例)影相就好了
; Z5 s% b+ n6 T3 s: F. Q9 ^1 e始終是CD聚會不是戀物及校服的party
  y/ H/ B# J6 \8 w5 W3 ]4 R: s7 |: N' X! p5 i
還是那一句,人 ...
) H/ M$ Z4 V$ M6 N( X6 t$ w" }$ _' e  Y
. C  w' l! `9 D& B& o看小R的身型也很瘦, 如果佢去可以睇下我D衫O岩唔O岩佢著

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-11-17 18:33 發表     M0 t# R* d5 T" {. ^0 T# Y: b) G4 e9 a

2 f: k8 [2 ~/ ?. u7 G6 \3 g/ Y- q
1 m8 i) S% ?2 a2 f! G看小R的身型也很瘦, 如果佢去可以睇下我D衫O岩唔O岩佢著
; u, H8 f& o2 |
小R不瘦吧@@
# J7 ^) f$ R) V% @/ V應該比我大隻

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-17 17:47 發表   
6 _; @2 J0 q& b  b沒錯的確我是好想去~XDDDDD/ F$ N2 ]. v* C1 \& J3 V
因為覺得很有趣~
- ]& j  k$ L; V" X2 p
找西門來報名吧3 a" J8 C3 G" @$ t" A
西門好像比較高分

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 10:21 發表   
. I7 @( c/ g. b& ~* I( |* k+ J+ w5 P3 l9 |
化妝品有就好! s2 W1 @; J& T% H  y. x
帶備就可以了
1 v0 U" u9 @% j8 @& c/ W有缺的可以到場問其他人睇下可唔可以借7 J/ m% X& C. f) P) I: p
5 i$ ^1 d# p. ]) u/ R
小R有比較正常的校服嗎?
' q1 A  k' w1 C: g- {+ o+ E! o就許昌那件吧& K" s# M: ~5 D2 d
總之合照時不要著套明愛美容(例)影相就好了' p6 U* E# `. T6 N
始終是CD聚會不是戀物及校服的party
: h  v0 P2 P+ N% j. M  r* q
- u( b1 Z# M) }" ^& W" C, k還是那一句,人 ...
- A7 \* O0 @  H9 F  _  P
小R化妝品不齊啦~自拍都是素顏~~5 N' Q+ _) w+ a

) ?, v6 Q+ _) i2 b2 I/ I正常的校服??套套都正常架啦 @@7 K; P$ b$ G& ]
合照當然不會穿白色明愛,小R最喜歡的是ccvc那套 =v=# i7 w$ Y! y' \' K' y
可能等下次啦~~小R都唔知得唔得閒~~~, }- V" z$ z6 S, n# N6 Q$ k
. L& n, z3 ~$ L$ |6 w7 T) X
引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 19:34 發表   
! w  z6 I' F3 s' n8 r' T! j" U- z
: M( K# V) w" Q. a  \小R不瘦吧@@* y' G1 P6 |2 f4 H- ]# I- J/ D
應該比我大隻
) ?1 b4 Z/ D4 k& ^, x
小R瘦是假象 =v=

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 19:34 發表   
; p* S5 o9 i5 Z
5 L' G5 g1 D) L. R找西門來報名吧
1 Q& L4 ^& H$ r* k西門好像比較高分
  M, t, t1 A- \3 b( Z/ G3 w: |9 R
, c- E* f+ Y* q7 @2 \" @# U哈哈哈~當然好啦~  J! L1 I: c8 A7 l% d

1 B4 ]6 Y1 d$ w小r要來呀~我都想見你

又或者可以諗下呢DXD
2 O! e, x& B# i, S9 y/ ~% G% Qhttp://www.standardboat.hk/chi/home/index.html

遊艇淨係租都已經係高消費...orz

一有浪咪畫咩哂d眼線lor

船P好玩呀   真係座艇 # G2 s& e( N% i

5 G/ x+ [  R: T/ A) \+ a開船啲蛋家佬好保守,  cd肯定嚇死佢
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

要報名去喔

遊艇載客人數: 20-55 人
: e. m. B( D2 k  n( x" E* g2 R8 z咪可以請多D人去曪

我分數這麼小....., Z9 p( N' e7 e
先留意一下吧 ~"~

乜都冇..有冇邊位姊妹可以教下我丫

船P個IDEA幾好,不過真係要選人去,因為出親海都4-5個鐘,對住D唔太ARM CHANEL既人就大家都唔會開心