即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

永久會員問題

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-23 12:51 AM 發表   1 m" u- x0 X4 X3 e# {* ?7 g" C
2 a$ V& g$ z: G

9 h. K$ k: f  P* b我距離cd...10萬8千里呀, 都係繼續戀物算o勒~~
x2
YV3S1E117XC050141

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-23 00:42 發表   
1 |8 h0 c5 }. I, b( _( ~. r" ^6 Q: z
- ~7 N4 V2 M, O8 X4 M/ X5 s+ j# d/ a  m7 {6 x% e
死啦, 你o地個個都咁講, 會cd/戀物多好多個範疇, 唔制呀, 我純迷戀校服, 唔要有其他支節呀!!!
1 i* F6 ]  q3 v. B" a, S+ e* H& s. A  Y
但係, 你o地個個都好似話俾我知冇可能淨係鍾意一樣o野咁wor,
" ~7 W7 C4 D8 K# h3 A2 }咁點算呀?! 心情沉重添~~
8 |* a: N. @3 o4 D6 Q6 D
7 H/ X. P4 V* C
好似upgrade 電腦咁, 換吓一樣, 又一樣, 卒之成部換晒.......
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-23 00:43 發表   5 i" V+ b4 q8 j

1 _; B! t! W0 q$ V/ o恭喜成為真正既CD
# T, g( M) v. J# a% ?' {  K7 x  |6 K' U
真係唔知恭喜定點
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-6-23 00:55 發表   
/ P/ T6 J" H, J, d" B& g8 S( a7 D$ U$ s/ ?: \* v
! U3 \+ V" B9 j. R! d# Z* |
好似upgrade 電腦咁, 換吓一樣, 又一樣, 卒之成部換晒.......
* ]( h4 f0 }1 b9 ^7 O; a% H) N

( P+ y1 q7 j# y: ewindows出到7, 但係我仲係用緊xp咋, 我個人較為守舊, 睇o黎...應該可以延長多幾年愛校服o既戀物生活o既~~

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-6-23 00:57 發表   , u' Q: j) y- ?. j  _- W  V
. \1 l; \, P, h6 y3 K
9 p( ?2 T2 v8 T6 B
真係唔知恭喜定點
4 t! Y- R; q6 G3 x  i' K- s其實你自己都唔想咁?

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-6-23 00:53 發表   0 [/ G9 t6 B6 G' ]
x2
6 W7 D: ^5 h% d
7 j; J6 X4 d4 @- C# K9 H哈哈, 你都開始upgrade緊啦, 應該成功進化到o既時間短過我o既~~

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-23 12:58 AM 發表   
6 n' ?% ?+ E& C8 o+ H$ c1 [
" G$ `' W  R( \  [7 b) o0 J! ?
) V$ m% s4 z0 b5 @9 ~windows出到7, 但係我仲係用緊xp咋, 我個人較為守舊, 睇o黎...應該可以延長多幾年愛校服o既戀物生活o既~~
守舊與否" G+ W4 ~. y5 v% x' ^) Q& T# u- X2 K
在乎觀點與角度
" Q$ `7 P7 @; Q% c: B( o& }, [; \! N9 F& X0 u' A
正如 有人連M牌b9tl都嫌舊
0 w# l5 K- ^7 N. ?; ^( t有人望住架金車話係新車 一樣
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-23 00:58 發表   2 H* L5 ?/ n2 w5 i
1 h7 l) x! v7 V
其實你自己都唔想咁?
3 u% R) @% u  g- @8 }8 g

1 K7 c1 R& O6 d# s6 M* e, c半年前真係估唔到, 主要真係無諗過化妝, 影到靚相係超開心嘅 , 但屋企越嚟越多嘢 , 要控制吓

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-6-23 01:06 發表   
3 j' o. P" J5 J% _9 T$ f" z! u% i% i- P* r: B& P2 L
, E+ T1 W: I) H; N2 P
半年前真係估唔到, 主要真係無諗過化妝, 影到靚相係超開心嘅 , 但屋企越嚟越多嘢 , 要控制吓
) w- o+ R( z) }+ U

5 f, o" r+ d* R% p我買校服都係呀, 不自控咁買o左差唔多80幾90套校服, 多都要蝕讓賣返出去, 真係有少少失o左控呀...

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-23 02:45 發表   
$ g  P% ~& O! b# F# Z3 Q! R" Z8 ~, O$ B5 T/ O; a4 [1 d

Y; W1 |0 o( ?( D( E7 S) y我買校服都係呀, 不自控咁買o左差唔多80幾90套校服, 多都要蝕讓賣返出去, 真係有少少失o左控呀...
; w) }( i0 w! _0 |* y# S6 `4 c# J7 s/ U* L' p  o
are you many pantyhose in your home?