嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

穿女裝內衣褲遇到既問題

引用:
原帖由 silkypanties 於 2017-10-26 16:55 發表   $ M* X, E1 T2 Q) W9 N+ `4 T3 ~
唔知各位有無同我一樣著女裝內衣褲時遇到既問題呢?可以一齊討論一下。
/ w0 E: o0 |1 y/ B1 q( F3 v1 ?% z內褲* J/ C' R7 `- f$ i
1)最常遇到不合size,太細: Y$ ~2 x3 ]3 p4 K
2)褲襠位太窄,會跌蛋
; F; m, @  L/ J% z3)前幅全透或Lace,磨到敏感既頭頭會痛
( {! H" o: S" G4)會發出異味,真係好奇怪穿男裝醜醜內 ...
0 x' u9 G6 ~0 l3 G3 f
1 p+ l5 p% S8 k0 k/ ~: ]全部都會遇到。
) I  |& x7 ^- g0 g1 o5 F9 B# Z& k+ w- P1) 買大至少一個碼
( t' Y& D1 X; x6 j$ G0 y# J+ u2) 選褲襠前幅位較大及彈性大一點的
, @( N6 J  G7 e) Q3) 尢其是網眼,穿一陣已經痛。
2 H# d2 a7 n6 L9 I4) 由於會興奮而流出潤滑液,俾條褲焗住會有味,我穿男裝T-Back都會。% [  o2 M/ A# K0 k. M, N! A

' E: A6 s4 n' M8 M7 d. f
5 _0 ^6 _. `: `; I[ 本帖最後由 samou 於 2017-10-27 10:08 編輯 ]

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 zakugotch 於 2017-10-26 19:51 發表   
. u" x( n# p  D* N+ m現在已經可以目視知道底底合不合身,
- d" y8 V& h# H# P$ n不過有時T-BACK都會跌蛋4 X# O3 J% J, K/ ^: R: X. c4 A
& a% m; ^; b: i8 M8 l, N7 Y8 M/ L  {* `1 I" N0 U7 {
丁好少吾跌禾

我通常會買前幅係彈性滑身質地,男仔著女裝底底未必size大就啱,最緊要係睇款,我著開6ixty8ight底底,有d款就會走蛋,有d就包唔曬個jj頭,但係有d就包得好舒服,款又著得靚,買得多就知邊d款男仔啱著,最重要係女裝底褲一定舒服過男裝囉

睇下乜款式啦! 0 K+ J2 \7 A2 m
跌個蛋蛋都正常。
P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

引用:
原帖由 中國人 於 2017-10-27 01:21 發表   : q7 C: y6 l- S/ o
我通常會買前幅係彈性滑身質地,男仔著女裝底底未必size大就啱,最緊要係睇款,我著開6ixty8ight底底,有d款就會走蛋,有d就包唔曬個jj頭,但係有d就包得好舒服,款又著得靚,買得多就知邊d款男仔啱著, ...
% K1 O2 A  T% U我都係著6ixty8ight底底多 有啲款真係好舒服。
P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

引用:
原帖由 yoyochan 於 2017-10-27 15:32 發表   % @2 S! b/ I( ~6 O% H
睇下乜款式啦!
1 i/ O7 Q- v& S, [& J/ s跌個蛋蛋都正常。
2 F' r+ L- [% K- R
( x. e. i* B6 ?* v4 Z$ q0 M就是鍾意,蛋蛋被底底介,摩擦的感覺

3我係透/lace有時會張唔開著得好緊 0 p5 q- d7 x. F) A
; ]% M$ Y7 Z4 g: y6 G1 k% ~) Q
bra就少下圍唔岩, 但買完match 唔到nubra個 size睇落個形唔靚就多 :( 個人冇立體感

下胸不合 << always not fit

引用:
原帖由 中國人 於 2017-10-27 01:21 AM 發表   / p* s2 s; \1 E! D
我通常會買前幅係彈性滑身質地,男仔著女裝底底未必size大就啱,最緊要係睇款,我著開6ixty8ight底底,有d款就會走蛋,有d就包唔曬個jj頭,但係有d就包得好舒服,款又著得靚,買得多就知邊d款男仔啱著, ...
4 S& F+ l7 F2 N. E9 o. {- g都係,我一路都喜歡買前幅滑身有彈性既款,著上身好舒服。
' r$ r- k$ S' Q; j% H* q現在會多一個選擇,就係前幅有Lace或綉花花紋,內有襯裡都會買,只要唔係JJ直接接觸Lace就得。
: ^- e; x% ~: R$ i; c7 s7 L最近就係迷上前幅多花多Lace款

引用:
原帖由 yoyochan 於 2017-10-27 03:32 PM 發表   
$ \+ k4 @& |8 H睇下乜款式啦! % J% c/ p9 ~1 `- ?+ S& c
跌個蛋蛋都正常。
+ p, _; S' F; e+ j9 Y
跌蛋就變得唔舒服

引用:
原帖由 wantbra 於 2017-10-28 08:34 AM 發表   
  s* y( P: B8 K下胸不合  
: E/ P6 h( R$ d; Z4 K
係啦,有D款真係同平時size有分別,明明同牌子都可能唔同

回答你前,可以先問你穿那牌子?

回復 1# silkypanties 的帖子

前檔位要選有彈性物料放肉棒,若果彈性足夠,肉棒同蛋蛋都可包住,唔會走棒或漏蛋,就算Tback 都可以全包
' `1 `, z. X& |4 ^4 ]+ n+ T% H5 V& _1 v( G+ t; G6 q9 H8 Y
lace或 satin 款會好難穿,因為冇彈性同設計貼身,蛋蛋通常會從下檔跑出來
喜愛T-back屁屁

引用:
原帖由 kathw1984 於 2017-10-30 09:30 PM 發表   3 O8 O6 z& T. T! V' p
回答你前,可以先問你穿那牌子?
) a, P1 P) B& T" A8 U2 c, y; m0 P
我有穿 RM, Triumph, Wacoal ,Aimerfeel
- `4 |$ ^2 S9 t; M; u5 n當然有D唔係我架啦
  h3 e; Y& P% C你著開咩牌子?

引用:
原帖由 garter 於 2017-10-31 09:18 AM 發表   
  B" Y/ F& \5 [. W4 `0 j$ B6 T8 _$ @前檔位要選有彈性物料放肉棒,若果彈性足夠,肉棒同蛋蛋都可包住,唔會走棒或漏蛋,就算Tback 都可以全包
  e- T( z5 ~/ T5 F5 @; X2 @0 g- \( d2 L
lace或 satin 款會好難穿,因為冇彈性同設計貼身,蛋蛋通常會從下檔跑出來
8 W! y1 b. N8 u8 l% f# p有D Lace 都有少少彈性, 但 Satin 就真係無

回復 34# silkypanties 的帖子

除左6ixty8ight,  RM我都有著都包得好好,質地又舒服

引用:
原帖由 中國人 於 2017-10-31 01:24 PM 發表   5 H$ n% X! {* B7 H( Y, W
除左6ixty8ight,  RM我都有著都包得好好,質地又舒服
7 u% {, G; \0 m3 j7 y+ aRM 又夠彈性又夠滑

引用:
原帖由 silkypanties 於 2017-11-2 14:00 發表   3 ^- Y; m8 P3 X0 s) \9 [  @

$ d6 C* d/ [2 }* a  ?RM 又夠彈性又夠滑
" i' D; q9 s1 K1 ^- {& B# W' s9 T4 H% N
5 v* U7 d2 `' m2 M' Y! B( @
之前吾知。
' @3 M. V. w) V) O5 V一試就知RM好。

我都有ND問題

引用:
原帖由 Ivankam 於 2017-11-2 06:25 PM 發表   
# H3 k; M+ y, f2 {: l8 h我都有ND問題
; ^2 ?  S" v5 p8 X# `ND 係咩?