嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

給予內射

給予內射

有多少姊妹,給予另一半內射呀?
' B0 V, q: X: |% b
; B' F; K  l; z; D) N[ 本帖最後由 joey221 於 2020-3-22 23:57 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
好多情況都可以呀
: d7 \) q: F3 d) }2 n確定彼此不濫交) h. k( n5 G$ j9 m+ {
唔怕中招0 o( S' Q2 P: I3 K7 R, \
本身已中招- p2 |2 `) ~' }+ K
彼此都中招
5 _$ P- V9 E# S) N還有女的想懷孕
忘憂草畔解語花

我和一個18歲處男做過,他給了我內射,好舒服的。

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 09:25 發表   
" A* s; k+ `+ M4 [1 Z2 c我和一個18歲處男做過,他給了我內射,好舒服的。
$ s' W0 Q9 ~- w" l1 O
超幸福

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 09:25 發表   
) j2 \- E- }! `* @+ O我和一個18歲處男做過,他給了我內射,好舒服的。
( ?, p& F" S* ]" B$ _; w
. ]& N. G5 ?+ Q  K3 z7 B有無俾番封利是過佢?

他想试第一次,我也是第一次,so…… 初体验
0 {  K4 b) V+ [
* b% ^; ?1 j  b+ \# F- u
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-3-23 17:15 發表   $ v6 Z7 n, t( L. D

# ]$ G% H/ r0 B1 {2 @8 h& ~# t9 y, o7 p2 P) s8 u0 t1 _
有無俾番封利是過佢?

沒有給。打算長期一起玩的2 `5 m' [0 U0 D7 O! X
% s, b5 I* l! ?" r0 h6 k
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-3-23 17:15 發表   
) s5 ?2 g1 u# {1 t: p5 I- W2 C( T4 P; n" X3 @

* o1 h6 I$ A- D$ |: J. c0 V$ I有無俾番封利是過佢?

引用:
原帖由 阿姨 於 2020-3-23 03:00 發表   
6 P5 m" ]* Z7 r1 @" Z! n6 S6 C好多情況都可以呀+ p9 z" s! S8 D7 n2 B5 L
確定彼此不濫交
2 ]1 k' z# {. ]* F" u. P0 r唔怕中招
2 O" ]' K$ q" n0 f* D0 G本身已中招
# h. H5 _# H" a: m彼此都中招6 e. g# }" \2 }3 N; s
還有女的想懷孕
( k, [. Q# ^7 C7 {

$ ~: ^. B% X5 z& B- f+ R我只給另一半內射

引用:
4 U9 n- T0 T$ ]  o2 q1 X7 H' p我和一個18歲處男做過,他給了我內射,好舒服的。
+ [3 r) L; w5 \7 b5 S- p+ d  j' }5 h
大家也舒服的

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 19:02 發表   & B' W# T% x, V1 _
他想试第一次,我也是第一次,so…… 初体验: H5 {# j, f1 c

& m  R  H$ i# s% {3 ?
. X6 e4 M$ \+ v; d6 u" R* l$ y3 F+ u/ B  p) {4 L6 [; x
我第一次的感覺也是銘心的

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 19:28 發表   & U6 D; `) r/ Z& P
沒有給。打算長期一起玩的5 N/ r/ c8 C" X
# I3 a/ }0 |2 X& x  V1 C- w5 `$ E# ?0 c
3 I* z% q3 }1 k: f一定已經私有化了
深兒

我十幾歲時已經給人在直腸內射精

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-3-24 13:07 發表   2 z5 p( ?1 X6 b% `, O
我十幾歲時已經給人在直腸內射精
2 {5 w7 l( D$ F. `& K7 B( Z5 o( d+ `

3 _" c# q& l( \. ?5 ~3 O6 C你猜吓' ~9 H6 r; p4 D
射,或是被射舒服?

回復 1# joey221 的帖子

口中內射可以3 s+ N( \3 I6 D& W+ d2 D
後庭內射拒絕' @  V$ D) Q7 Q+ a" R9 g
安全第一

引用:
原帖由 愛.o 於 2020-3-23 11:56 發表   
( K! z+ W+ I7 s" n$ j$ l* L% X" n6 `1 c" A9 E7 I0 R
超幸福
1 K6 E' J. W; }! Z
妳又要唔要幸福? 等我射比妳!

引用:
原帖由 aliansex 於 2020-3-25 02:10 發表   
7 H9 s: S: i2 L- d8 X口中內射可以  X0 w! K2 p" h; {- }
後庭內射拒絕2 W3 b' L0 q/ m" [/ E3 ?5 e9 R: H
安全第一
! J3 x' M- \/ u1 E+ _* o# m! @

- B7 u2 [( P, n1 Z2 S: z我只給現在男人,內射

回復 1# joey221 的帖子

情到濃時,我會喔。; g4 b' M& K5 d3 ^

8 o; Q/ \4 Q( U" c9 u不過都係試過幾次,多數都係套套
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

回復 11# JoJo1217 的帖子

第一次我都仲記得啊
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-27 15:45 發表   
5 H8 `' [5 o) C: V情到濃時,我會喔。) H+ c. U2 J/ h, m3 T* l

0 G3 X" n2 l0 n3 d! e不過都係試過幾次,多數都係套套
  q# f. G$ N1 s0 D% E
8 s: C9 [( @- I* ^# j' O- v/ K男人是貪心的
# q% L$ K: x! {8 l2 R初時用安全套9 ]+ _0 @# {/ k
之後不用套,外射、2 W0 o3 l" ^8 f8 a7 Y) X
日子久了,給予他內射啦

最近訪問的版塊