即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

永久會員問題

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-23 12:51 AM 發表   , D2 d/ N) F! e8 h$ t4 S

3 G. J, n/ z! O. g" ~, h. \) `* p# a, A5 s  u
我距離cd...10萬8千里呀, 都係繼續戀物算o勒~~
x2
YV3S1E117XC050141

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-23 00:42 發表   
0 ]: l( @' M2 Q9 d
% M8 A, Z4 z7 p0 N' {- h$ c. w% y  H! {3 A; A( L. ]8 C  |8 ^5 U
死啦, 你o地個個都咁講, 會cd/戀物多好多個範疇, 唔制呀, 我純迷戀校服, 唔要有其他支節呀!!!
- `$ M  v* y) j3 Z; ^( w( C
% ]# t1 C% M3 N/ D但係, 你o地個個都好似話俾我知冇可能淨係鍾意一樣o野咁wor, 2 h9 a. c; a* w
咁點算呀?! 心情沉重添~~
0 m! I. \' {% E4 \0 F
3 k! d8 c& J( H* L" F
好似upgrade 電腦咁, 換吓一樣, 又一樣, 卒之成部換晒.......
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-23 00:43 發表     O2 }8 j4 v) M1 X

M3 E( f9 ~# H恭喜成為真正既CD
3 ~7 q# b  n) r2 q+ `
6 {( G+ G4 r& `( _: z 真係唔知恭喜定點
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-6-23 00:55 發表   " B& `, j; ~( l4 S; ~
: T! X5 p5 ~: |' V, G! ]
2 E; O: f% g( o/ `) f* {; y) B
好似upgrade 電腦咁, 換吓一樣, 又一樣, 卒之成部換晒.......
( \5 m( h! Z, N4 ?1 V

3 h7 R& E" x/ {  b( e; @6 ~windows出到7, 但係我仲係用緊xp咋, 我個人較為守舊, 睇o黎...應該可以延長多幾年愛校服o既戀物生活o既~~

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-6-23 00:57 發表   
$ {* v' h+ M% f6 u" d' n
" s& b2 G, s2 G
- Z5 e6 e* z. x 真係唔知恭喜定點
4 E2 g2 ]* C2 g' S3 c( o/ [- w- ^其實你自己都唔想咁?

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-6-23 00:53 發表   
. M$ r9 _8 Q7 V! b3 q( {x2
. ~; m' u5 F2 a0 |
5 |) G3 Q  B; K6 B哈哈, 你都開始upgrade緊啦, 應該成功進化到o既時間短過我o既~~

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-23 12:58 AM 發表   
; R5 R0 P" [4 Y- Q9 k' z7 N6 o) }% s9 k8 ]0 r
) S0 i9 I( E) y! |" c" p9 k& x8 t+ x
windows出到7, 但係我仲係用緊xp咋, 我個人較為守舊, 睇o黎...應該可以延長多幾年愛校服o既戀物生活o既~~
守舊與否
" n9 D- M4 {1 M: Q- b; W, P* Q0 P# W在乎觀點與角度
& S3 Y$ ^7 }7 Y% @7 s: \
1 I+ E) y$ }* Y9 N$ s$ d% q正如 有人連M牌b9tl都嫌舊
- p0 L& x2 i0 Z. q1 [有人望住架金車話係新車 一樣
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-23 00:58 發表   ; E9 m$ k2 m" i9 T. \
9 G1 F* P( c" G" u. O  S
其實你自己都唔想咁?
0 ]8 R6 L- m3 [* _
: g3 M! M0 @( u半年前真係估唔到, 主要真係無諗過化妝, 影到靚相係超開心嘅 , 但屋企越嚟越多嘢 , 要控制吓

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-6-23 01:06 發表   . V" n* Y% h- h2 A+ u
* x/ I9 g9 J' ~

6 [, P3 u: U8 e! t! k+ p3 E半年前真係估唔到, 主要真係無諗過化妝, 影到靚相係超開心嘅 , 但屋企越嚟越多嘢 , 要控制吓
) B3 c' q/ m. Z. t. |8 _* m) Y

* B3 Z+ w: ?) H我買校服都係呀, 不自控咁買o左差唔多80幾90套校服, 多都要蝕讓賣返出去, 真係有少少失o左控呀...

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-23 02:45 發表   
# c3 ], v6 @$ m5 y8 T
: q. P# n" n/ G7 E2 x. E) x' i8 L. t6 n8 v" H. u
我買校服都係呀, 不自控咁買o左差唔多80幾90套校服, 多都要蝕讓賣返出去, 真係有少少失o左控呀...
8 S6 w! B: S2 h" a! Q% }0 f$ R

3 x; j' ]3 B4 f& J. fare you many pantyhose in your home?