嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[轉貼]驚異!麻甩大叔變美女

very pretty, i wanna try this make up

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
化得他年輕十幾年

點都唔夠我麻甩喎
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

真的認識化妝的人真是神奇及偉大啊! 幾唔靚都可以變天鵝!" z$ m. t+ B/ i9 {) G, p

' ^. {" I, F& K: A, V% x+ C: a另外, 真的不明白, 為何總是將心儀後尾要加多大叔兩個字! 她真人並不像大叔啊! 這點我可以証明呢!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

懂得化妝真好, 可惜自己無時間同地方去學

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-31 00:12 發表   
) J. C3 @1 j8 O+ C* _* b真的認識化妝的人真是神奇及偉大啊! 幾唔靚都可以變天鵝!* O7 v$ q* [6 X; W' m9 i/ P
) {( H: H# }- Z& Z: m) D# d
另外, 真的不明白, 為何總是將心儀後尾要加多大叔兩個字! 她真人並不像大叔啊! 這點我可以証明呢!
  t5 J8 L) [' |0 s$ b6 Q5 m終於有人講野似返人話了

我都學緊化妝,,,,,,,
, I6 a0 ]' Y+ C7 ~但化妝最大問題係眼眉& @5 o  _1 p* F
假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清5 ~2 w/ U- b3 k+ p3 v& a! X: [
要修眉就要cut眉毛
0 F% L  o0 k% R! F$ a個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢. @! H: F& \0 s
如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉6 F' b! O  v/ ]. L
點答呢

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-8-31 00:55 發表   ' J  `2 E' V! V2 @1 r; G
我都學緊化妝,,,,,,,
* Y& Z# {8 {9 l6 R5 S9 h0 H1 J但化妝最大問題係眼眉
7 i4 T+ ?7 N) W假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清
6 ]# @) u* X& y: }6 D/ j要修眉就要cut眉毛* u  f( @# E& d% Y
個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢3 l+ N  h/ t" Z/ M
如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉
+ j" U5 o5 o/ v. [7 B2 @1 t點答呢
8 l/ ]/ v! V9 d# k
頭髮長左厚左都要修啦
5 }  Y# @) }, e5 z, Z$ @鬚長左都要剃啦; B& r: g3 U5 N5 }% Z3 i
何況眉毛- Y. o3 r0 b1 n6 t# a4 {5 Y1 @
大把人修眉啦
8 `; m  ^' L6 J0 Vd男明星要見人好多都會修

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-8-31 00:55 發表   
' i: S7 H1 o3 C) Y2 Z" C( z9 e- _$ S我都學緊化妝,,,,,,,  v/ q% b( X/ c1 x6 }* R" T# t
但化妝最大問題係眼眉
+ k, w+ G) v- e! b" v假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清0 X. _; a/ D5 w6 R6 t6 o
要修眉就要cut眉毛* A9 r4 j7 m! A) T* Z5 Q: k
個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢
3 S: m1 l( ~1 E" S0 p如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉% S! n0 }6 D* W- W& |! m: E9 m
點答呢
cut眉毛唔想人知7 u. _9 X. B6 A: a7 d4 S" n
最好每日少少咁CUT

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-8-31 03:11 發表   
$ B; H3 x8 i+ T. h, L) t% vcut眉毛唔想人知1 y. }, Z, k, d1 [2 d
最好每日少少咁CUT
! R, s! _2 i4 W% K3 j
仲要記得要小心d, ]+ U* z$ ]; ]3 M% x
好似我咁一下重手左唔見左忽. b' g8 Y9 y( A: j# x
想人唔知都幾難XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-31 00:17 發表   
3 ?! \; l8 k% e8 D2 Q5 P
1 j1 {; h2 B3 K終於有人講野似返人話了
: x: x! }+ k9 q8 [1 T4 c7 X
6 ]* M& ~( ?6 [) h% a6 |而家要叫心儀女皇

好勁.... 仲勁洗錢tim...

化妝果然係人生中其中一樣必學嘅野!

唔係下ma ! Z% M5 a' d3 r
咁強勁??
8 v% L% _5 c1 x  P6 m, O不過d"so"根有d明顯...

實在太強勁喇~

嘩........好犀利

very good!
9 p5 c" u+ ~( r: ~; R化o個個真係勁

點解會係大叔進化到女皇? ) B) [* W4 {- V
4 J  `  p, Q6 {( F1 F
跳級跳好大

識用化妝品的...果然厲害....
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-8-30 12:04 發表   ; N6 q. N7 I+ I3 T5 [: U+ P$ v1 [( T
唔知點解& l- H/ |: v# ?& Q. u/ _% G
我一望到個title
  y8 U: d1 x# L; E. T! P  G  `即刻諗起樓主
1 y8 c4 J  L3 W
心儀大叔

最近訪問的版塊