嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

妹妹內衣 (加左白色bra湊成一set)

灰,加埋圖都無人回

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
很棒呢  都是我的最愛呢  希望還有粉色 或是 黑色 綠色  黃色 等等的內衣可以看呢

可唔可以再影多d?: L6 `7 V7 D4 y
我幾有興趣你妹妹...........嘅內衣褲

引用:
原帖由 left4devil 於 2011-6-28 00:20 發表   
7 P) S' B8 w* X5 w可唔可以再影多d?
$ B0 P7 p6 P4 q. \; C# n- z: _1 e我幾有興趣你妹妹...........嘅內衣褲
% X; y: ^' I) ~" Z, s$ I2 j3 N* l  o$ ]" c1 l7 G

! {. |8 Z8 m4 l2 m/ o想睇咩款既內衣褲?( ]* }4 h# I2 \; Z5 W# G$ Y  @8 m3 a/ E
點解咁有興趣﹖" p' m4 }; m. i7 n

: u" ~! d1 V9 _6 |, g" ][ 本帖最後由 ltkhw1 於 2011-6-28 00:52 編輯 ]

青春少女阿

如果有佢的襪襪同校服就好啦!

回復 45# ltkhw1 的帖子

因為成日CD校服果陣都唔知著咩內衣褲好
4 Y0 [  t3 m- b4 c& b我自己冇白色嘅內衣褲
  a* ?* Q! t8 n3 P- v黑色我又覺得太姣! n% Q9 u+ _3 \1 B9 Y# B3 G5 g
所以想睇下5 A$ _3 P; d% K  a% N2 U& k% g
真係一個學生妹平時著咩返學

引用:
原帖由 left4devil 於 2011-6-28 12:42 發表   
% s* H( v3 d- p9 |' u) d因為成日CD校服果陣都唔知著咩內衣褲好
, t# v6 y' _1 [* S我自己冇白色嘅內衣褲2 B6 p" |9 j2 _) k
黑色我又覺得太姣
- ^5 [+ o! h  g$ \; x所以想睇下
0 f. d, d7 j* J  A7 {  d- I0 `真係一個學生妹平時著咩返學
& G3 e* o  N7 l/ ^) _# g7 M& E0 B2 `& [
但我細妹淨係得呢set係白色乍.....

引死人, 好白, 好清純, 再影多D啦!!!

引用:
原帖由 o_cambridge 於 2011-6-28 23:23 發表   
/ Q# ?" p0 m8 o& @5 v. U引死人, 好白, 好清純, 再影多D啦!!!
/ u- ^1 _, I' R% R

2 z/ w* ?- L. p' I; u" R; p無白色喇,佢成個底衫櫃得呢set白色.......

有part 2 喇~5 z3 H8 y0 o" A( a4 ?
快d睇完俾d意見~~* n! s, J+ m* o! w6 n6 q8 }

9 t8 ~1 I" C! P0 u% `$ K8 lhttp://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=22079&extra=page%3D1

白色好pure~

引用:
原帖由 JT1030 於 2011-7-2 01:55 發表   
# U6 d" j! _- z6 ]白色好pure~
# R0 l# c9 t% b4 g" E* z0 x

9 ?$ f4 l: D5 G7 Q5 u可惜白色只係得呢set

我都有呢隻un,但比人笑係阿婆底......

引用:
原帖由 joan 於 2011-7-7 21:23 發表   
- q3 l& l& ^# @+ J我都有呢隻un,但比人笑係阿婆底......
2 \7 |0 r6 K0 U/ n. I) |
8 ^: u# \, b9 X點會呢~- p9 X4 S8 I; R" E, j
好有少女味~

引用:
原帖由 ltkhw1 於 2011-6-24 12:11 發表   + Z, S% f- ]1 c% d) X

, q* q* {3 z8 ~+ y
; F5 {# w. i( V. N; B9 @8 [% v$ o你講咩幾大先?
0 Q( O7 r& ^1 L2 y- B2 C8 v- C4 v8 P
( {9 i6 F# }- _7 v) W) u& c. p, B: ^3 }" N7 s$ M/ w2 o8 }9 l; |
我意思係幾多歲

個款好清純

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-7-8 15:09 發表   
; X7 X+ w# u# e2 j5 a" z/ P# I* ]( c9 t# F6 r( j

( Q7 Y3 }: ~6 H! {0 h# f8 s) u6 w. x) r
我意思係幾多歲
9 a( `+ `0 L7 K; `  K! N

, b0 d3 q# j+ a你估下?

我估你個妹15-17歲

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-7-14 11:10 發表   $ k& m& A9 X  {% }; _( J& m
我估你個妹15-17歲
# d5 r# g# q, A
( f5 A# ?! w3 Z( J3 [* zbingo~~~16~~