嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[構思中]十二月份聖誕網聚

幾時先有得報名?
2010-09月25日 1 st CD...suki

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 abc2010 於 2010-11-17 10:28 發表   
/ H9 B' e  u* O幾時先有得報名?
4 G. J9 r9 E! L( f* X; O% ?等一切決定好了就會接受報名了* j: D. e# u* \" _1 A0 I, L: t! s0 x* ?
下星期左右吧

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-16 11:13 發表   2 }% M8 r; _9 [0 ?2 v- N
我心水就 sherman, 涼宮, 小R
# g0 f$ W1 R( w- u

* L3 j8 M$ W% E; |7 g4 ]; L$ M" v* A, z7 ?! c( u
heel姐咁比面 q,q
$ s9 a, r4 O& y) v: P& b/ l7 M) y" j/ J. H9 u! m
其實我都想去, 我報定名先, 睇埋小R 先 XDDD

沒錯的確我是好想去~XDDDDD
- Y+ @) l' [9 h  H$ ]0 ]& l因為覺得很有趣~

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-17 17:47 發表   3 z$ D/ m" d% }( i# }
沒錯的確我是好想去~XDDDDD) i1 ~; R! v1 _  X" v
因為覺得很有趣~
0 v* E9 T' z  G  D! \
; x% d) I8 ~/ I' c1 V! p: \
死啦,咁我去到咪比你毆打

一定會~所以你一定要去~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 10:21 發表   ' l6 M7 F' F  X, A: j

) U; m  d& @5 Y化妝品有就好
% a3 f) u- j$ D' |: }$ |) V  `% j帶備就可以了5 Y1 D; R8 ]) q+ w
有缺的可以到場問其他人睇下可唔可以借
; f, m8 s4 c, S$ c4 D! h6 b" Z( M7 ]" C( E5 b& P
小R有比較正常的校服嗎?1 r) w& H# {) g5 {) l5 j/ C
就許昌那件吧# Z3 ]- F0 W- p3 p
總之合照時不要著套明愛美容(例)影相就好了
' p/ j7 j! r3 z# F: q始終是CD聚會不是戀物及校服的party
; _, ]% c8 h2 d+ ~) K! h" W! A: e$ N
還是那一句,人 ...
' m2 }+ f+ E* z2 v/ d/ t2 {
1 X% N- b- c) L! H! p1 M. b8 g, B# T
看小R的身型也很瘦, 如果佢去可以睇下我D衫O岩唔O岩佢著

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-11-17 18:33 發表   # ?' s0 v3 p8 P4 V2 F/ }$ D4 S& \

7 M/ |: ~# i- l3 _
8 t+ v& v/ t0 k# Z. q9 Q6 m看小R的身型也很瘦, 如果佢去可以睇下我D衫O岩唔O岩佢著
$ e  V: x# R3 y! [7 u小R不瘦吧@@; o/ x7 p  l5 I' \
應該比我大隻

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-17 17:47 發表   
6 X6 g0 t* R9 C- w9 f7 B9 m沒錯的確我是好想去~XDDDDD
6 j4 t4 o$ A5 J3 J; d" }  a6 f因為覺得很有趣~
& q$ x5 f: x3 I  t. F找西門來報名吧
' f  r# r, \, C/ C/ ~西門好像比較高分

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 10:21 發表   
2 r: e! H; D8 s6 }, |+ z: ~% x2 G, a
化妝品有就好
9 x$ f: y* z3 H: ?9 K帶備就可以了
2 t; A* i' Y9 n% o1 x7 F有缺的可以到場問其他人睇下可唔可以借8 F! N$ {( p  S' l; H3 X

- O/ Y; l7 m& B( i: v8 k. V小R有比較正常的校服嗎?) R  v! x% D3 U7 x# G& z/ f: Y
就許昌那件吧& y) `; O7 h3 q4 r2 p( _
總之合照時不要著套明愛美容(例)影相就好了5 G+ x' T/ U; |; c' ?* t
始終是CD聚會不是戀物及校服的party
2 t7 L$ g+ a2 j. \  [7 P% o) n" f. u8 W% u) w: h
還是那一句,人 ...
2 V5 g1 T' t% L2 c! A! O- I: h5 p
小R化妝品不齊啦~自拍都是素顏~~# G' f6 Q" E* d" |4 e
, j# P( `8 }9 D. ?& ]& m1 X
正常的校服??套套都正常架啦 @@
1 }( `1 ~8 A( Q合照當然不會穿白色明愛,小R最喜歡的是ccvc那套 =v=
7 C3 [" Z1 |' a& Y可能等下次啦~~小R都唔知得唔得閒~~~* C1 D/ [! f4 U" N+ p" }

; d" q5 l- m7 Z2 Y- X6 i) q
引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 19:34 發表   - a# L8 A: G7 `# T: ]
  J* k. G4 L5 `; ^
小R不瘦吧@@6 l( e' B( j: J6 G- ]/ ]) y% V5 K
應該比我大隻
: j' [& O6 |; x0 l" Y
小R瘦是假象 =v=

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 19:34 發表   & W  y) i" E- h- W$ z* S% U5 Z" A

9 Q1 ?5 t6 l4 ~找西門來報名吧8 z: v. w" C, n( q
西門好像比較高分
/ ?4 r' s) Q5 F% c& ~, B
/ D$ ~+ C6 z1 m哈哈哈~當然好啦~
2 S/ f9 w( K5 J- Z/ a$ Q9 {! \* r" \2 Y; L- j8 X$ m9 `5 n
小r要來呀~我都想見你

又或者可以諗下呢DXD
( W0 f. Z# o2 b# {! {4 \; Jhttp://www.standardboat.hk/chi/home/index.html

遊艇淨係租都已經係高消費...orz

一有浪咪畫咩哂d眼線lor

船P好玩呀   真係座艇
# R  N6 g% g/ z! `' n  G: T& S0 k: H5 G# D
開船啲蛋家佬好保守,  cd肯定嚇死佢
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

要報名去喔

遊艇載客人數: 20-55 人
; [, O8 ~6 P' v" W% t咪可以請多D人去曪

我分數這麼小.....: G& x/ X: q' |3 D; ^! }+ i
先留意一下吧 ~"~

乜都冇..有冇邊位姊妹可以教下我丫

船P個IDEA幾好,不過真係要選人去,因為出親海都4-5個鐘,對住D唔太ARM CHANEL既人就大家都唔會開心