嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[構思中]十二月份聖誕網聚

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-16 01:53 發表   " F& P) }1 P5 T( _) ?( h
搞網聚.,.由心儀搞比較放心, A5 q' G6 _9 q8 p" m9 i
6人為私人邀請,6人為公開申請8 d& @# g/ }. b$ e+ H, t
頭6人係指心儀邀請的人去+ e- M# q4 {. _' x; E' i
唧係仲有6個機會....
( \$ S( |) Z3 W# M. b0 X  Y我好想去............- c6 f+ u6 n1 E) P* Y9 L2 @9 G( k
厚面皮D問下心儀.,.,我有冇份呢?
1 p/ O5 v: L* ~4 N  U& f. B) K9 W3 c(可惜不在香港)
6 t6 f* @1 k, d2 Z6 M$ A% D
6人的名額很少! ?# u' M/ W4 T5 p  o$ J) A
我邀請的對象為
4 k; K5 X- @' O% lcdtv
- u& T! D- x8 A7 A! r露姬
8 N' V- ]! L2 z6 Zsuki
3 }. p# c# r* v" x; x& L! ^4 piamonheel! R' f8 ~$ c  ?8 k) r4 f2 C
butterfiles
$ W9 G% {* m' ]( Z剩一個名額可能找丫桂8 @, E# G0 E! c8 h% {6 }* G
不過CDTV還沒回應我6 i; W, m1 k; M0 K) |$ j4 w
以上的都是台柱和一些我認為很有個人特色的人
6 O3 S5 u5 A/ ^$ Y6 [因為是交流阿所以邀請對象一些CD得比較好的人5 h8 G; D  H$ t' a
我找你會飛回來參加網聚嗎

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 abc2010 於 2010-11-16 02:33 發表   + W2 L! k2 Z3 ?
suki去我又要去丫 ) f8 @- ~& S3 `
3 F# k0 s& D1 Y9 c5 v' H  L5 K
不過如果多人參加要排積分
" z7 ?& t- c! ]" A/ y$ s1 J( a- C; R" V+ b, |0 m$ k+ W/ ~
我加入冇耐..咁少積分 ( r$ t- D+ H8 x; k, `5 i# g
咪凍過水冇得去lor
* X0 A. C5 m) ^3 [0 e
用積分去決定一來是希望大家能在論壇多多發言2 k5 t+ f+ [$ d
到時出來大家的話題是比較多的0 T, s) E0 X7 a- h9 {
如果一堆CDROM申請' L4 V: e/ ]! k
出到來時大家又不熟悉可能沒野講了0 R1 s  d* h8 @% r
而且遇到怪人的機率也會上升
) r' t4 ]* y" ?# O6 [' u0 L. w% c( A5 Q, @+ |  B2 a  K
我在想要不要多留一兩個名額作抽籤用
" y% w! Z: _: K1 u: I+ P7 ?/ b好讓一些積分不夠的朋友也能參與

我心水就 sherman, 涼宮, 小R
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-16 11:13 發表   
% {8 V7 N) b# G  ?. t我心水就 sherman, 涼宮, 小R
1 F5 w" ~- n8 r, _8 V
春日姐姐說還沒準備好面對大家
: j7 z/ v% g, f7 i- ^0 F5 S我最喜歡的兩位女神也不能來了
) q5 b6 M7 K9 y# @# d; z  D; ]其實應該連埋我就差不多夠人了
" ?& o  R+ a( K- Z剩下的留待知道了地點是怎樣後會接受公開報名的
" I; d3 z( I9 P6 j! o如果地方小可能會減人數2 z- T- b# E3 \5 t& Z8 |
但12人應該就是極限了
" L( S0 h" P; U( u+ ~12人要化妝換衫其實都會花上很多時間了- ]" @5 L4 G3 K! A
應該不能再多了

快d知道成唔成事就好了~!!!

看不到春日姐姐好可惜呀!!!很想看~

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-16 12:11 發表   $ T" S* q  a, k1 J+ j2 Z* j
快d知道成唔成事就好了~!!!
& r# u; n2 H# e4 ?$ |, i/ |8 @/ s
看來你真的很想去呢~

望下自己D積分; f$ ~; z! Z& \4 G

$ t# N5 B* p7 {/ M' F得果幾百分
9 u1 M% `4 q& S) ~6 N! w
' N/ |0 M0 E. Y$ {" U5 b9 }6 w抽簽.....沒運氣
; ]0 R; ^& S+ \0 P
% y8 U7 g" s/ h" S" i1 O1 y總之是簽王運啦
. r# c3 B* Y, f& s( A# j- |5 Z2 [0 \4 C, r8 _! n' f) w5 Y3 ?0 ]. l- t, s" h0 B
唉~~~
) U7 Z- ]$ L, |" c' }
! J8 V" f& P8 X8 ]- G! [4 u 9成9都冇我份

我要飲酒~!!!!!!!!!!!!
! ]$ m, p  P( Q& L2 @) V飲幾箱啤酒我要~!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 zaki 於 2010-11-16 23:13 發表   
8 R( A6 F( [# l- [3 Q& H. G我要飲酒~!!!!!!!!!!!!0 {' Y, D  C) l" k" L& _( }
飲幾箱啤酒我要~!!!!!!!!!!!!!!!
  F; S3 _$ i  U: x; C- j1 ^
4 w; A; m; k% B5 W+ p* N- t' c好想返黎啊....可惜唔得
6 N" j0 T1 b; I# V2 e. U. F1 w飲酒? 飲一杯我都會醉!!!$ x% k3 P. M0 [+ ]) w
zaki sorry 陪唔倒你啦
. n, g/ ~$ y6 n8 f5 C/ M不如陪你食冰涼萬寳路啦
! i, s, @1 A4 {8 _5 y7 ~
  W+ r/ v3 @( ?" R! }: f[ 本帖最後由 mercury1 於 2010-11-17 01:53 編輯 ]

如果係去唱K,我就會有興趣,起碼唔使諗要做咩=.=

來支持心儀姐姐一下
$ K1 o! W( N& P* _- J我想帶我哈尼去~

引用:
原帖由 zaki 於 2010-11-16 23:13 發表   & V) \! y7 V2 W" {9 G; u2 B
我要飲酒~!!!!!!!!!!!!( M9 u. X$ N' _
飲幾箱啤酒我要~!!!!!!!!!!!!!!!
) X% Q6 c+ L/ O0 H! o6 S) z- d4 E% G# i" T8 t2 {
要飲酒~~? 入場人仕請出示身份證~~要夠十八歲~~!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

((因為是交流所以邀請對象一些CD得比較好的人))4 X. g6 T- Y: Y+ H2 r

( q9 t8 Z% i; [1 A% Z唔知我算唔算CD得比較好呢?) r; I9 W& n! Y
但係又冇春日咁白白滑滑
6 n7 o. F& o  Q  ^/ D又冇婷婷個胸咁大
/ \) z% _( _& p) V' ^又冇小R咁青春動人
' {, d5 Z/ K! D" {7 D又冇............自卑中

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-15 20:44 發表   , I. ?8 i1 t5 d' z# x& C

+ o: @# i! _+ }* q, {/ K小R能來就好了~
; Y- A5 `$ |6 D2 H
其實小R都想去 @@
/ x# R$ j1 m' c. W- S+ Q' |不過化妝品就只有零零碎碎
  S: E) ~9 S7 l6 w0 j7 c; J1 R5 G0 q) q9 A" M" g+ R
最大問題是,非校服cos衫小R沒有 XDD( V9 l1 l5 j9 X7 Z
9 F5 I) t& G2 z# m
引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-16 03:10 發表   8 \' @1 c" J0 ^
- G* C' c" F! i. M$ e! ^8 t

+ ^$ N$ M8 c+ p: ~5 k6 n- b$ D4 d如果得閒 小R你會唔會著件婚紗去呢?
3 Q$ M6 Z! ]& [: _1 g# w. C
) L7 d" P: E, w; h# P8 [我有姊妹裙呀!!
9 z, V6 s- `- d7 }  ~
會卦~~反正摺埋好細) U5 K: i+ h; |6 r

' w+ w4 r( m: P2 z# H不過就算帶都去到先換
; u; a, z5 x0 {- j# H睇下個場地下點啦~唔想整污糟套婚紗 =v=

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-17 06:21 發表     |8 M  y* P1 d
((因為是交流所以邀請對象一些CD得比較好的人))/ w6 p; j  a) Y  T  F
5 |4 B* S- ]. ^$ z' j, E4 w! ?
唔知我算唔算CD得比較好呢?
7 h, S5 J% v# y0 }6 F4 z5 m6 f但係又冇春日咁白白滑滑3 t; N* f9 w$ E. |7 x8 O9 v. T$ ]
又冇婷婷個胸咁大
+ c+ I0 @& i+ h5 ~7 T. m! D5 }5 I又冇小R咁青春動人
/ `% [  M3 a; n$ d又冇............自卑中
# _0 \9 q$ U! d. ?5 V+ a. ]1 K4 B4 C+ e* X3 g* l$ Y
不要自卑啊!
. c- h( G6 V: c$ ^. a2 v( z什麼CD比較好婷婷不曉得呢!
- {, U1 }  l5 f  t' s" `變裝除了技巧要花時間學習外,也需要心態和勇氣。
6 R8 m& a5 }! E$ |* F( [' N心態:變裝時必須擁有女性的心態。擁有女性的心態,才可顯現女性的行為舉子。這是扮不出來的。 % z( ?# [7 H$ t! e; g3 E! z7 E' {' R
勇氣:例如:買變裝用品,因為有好多變裝東西需要親自去嘗試的,才能有好的效果。出街:出街需要很多勇氣啊!出街可看看人們的反應,這樣才有進步的空間。: d  \9 c& H% {( M$ J" t
這是婷婷愚見。如有錯。勿見怪。
! @' m0 O. u  N6 l  Q" K5 N& r4 Z( M6 R0 i4 R$ a
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-11-17 02:22 發表   8 m6 o$ g  y$ e" A- D
如果係去唱K,我就會有興趣,起碼唔使諗要做咩=.=
9 B/ w$ \. l* d' z) ]乜要諗做咩架咩~ , \* h1 \. d8 O) k( }
我地會有遊戲玩架
- F8 m0 o  q' ^0 T4 `估領袖岩唔岩玩XD

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-11-17 02:38 發表   $ p3 v& c  N: a* t( ~
來支持心儀姐姐一下   ~- ^5 h# P- [  u
我想帶我哈尼去~
. i( j0 `3 A: G: R8 `- q9 Q. g7 c
妮妮看清楚一樓的細節$ L9 h# }+ K! s! V# f$ j
要報名取錄左才可以來
$ e2 s* [$ m" K. q; A不能話帶就帶呢
9 d9 ]7 ~  O# ~& V; V( [因為要控制人數,以及保護會員私隱等等很多問題存在

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-17 06:21 發表   
' {2 m8 }; S# O: i* S% A((因為是交流所以邀請對象一些CD得比較好的人))
8 `% R1 F  Z4 Z2 p& b5 ?* Y1 d& |; w/ k8 d5 T
唔知我算唔算CD得比較好呢?" m$ T$ Q% K! d- }9 ]2 {5 E3 I
但係又冇春日咁白白滑滑
! G: @' f8 H$ A% F4 ^: Q: @. B又冇婷婷個胸咁大- o3 ]1 g  {! f9 Z+ S( @
又冇小R咁青春動人
! z9 [) q& M  }  Z: u又冇............自卑中
2 T0 x' [* i7 h, w& o" f3 c始終人數有限
# N) |: `. ~3 u* X沒有接受到邀請的人遲些請自行報名

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-17 08:16 發表   
8 ~: h& S+ }2 s: P  \
; O- q/ P; I$ K  U, z7 N( A其實小R都想去 @@; q; L% n  L0 A8 V6 Z8 ?9 X
不過化妝品就只有零零碎碎; x) a. [* }1 z! Y) j) a0 ~
- B- l& c2 q' [" h
最大問題是,非校服cos衫小R沒有 XDD4 G; n3 W; E8 q" z: f$ [  Y9 \" W

2 a3 r# [9 Q+ R9 l( [% ^. A2 ~- `3 J& P- [+ a: \9 Q2 s
會卦~~反正摺埋好細
2 |5 f8 l: t6 p/ |. G. d$ C& b- e5 A( t, T, F
不過就算帶都去到先換
, u8 L" ~- D. V% F睇下個場地下點啦~唔想整污糟套婚紗 =v=
! U/ R  P, @$ y9 k) n化妝品有就好
7 D0 \' f( W3 y7 C' C帶備就可以了/ M' s$ ?' F# m( y. [7 Q
有缺的可以到場問其他人睇下可唔可以借) K- L5 _  x' V- ]& p4 B7 O- l
- A) w- i9 c: e$ l8 Z' L- N
小R有比較正常的校服嗎?
" C( l6 L! Z7 O; u( |; i5 r就許昌那件吧+ S% X% z' I  u# Z) u* q; b  g/ c
總之合照時不要著套明愛美容(例)影相就好了4 b  R! x5 o% J6 P7 v
始終是CD聚會不是戀物及校服的party" k* J" w' b% o, R0 I

4 `3 o4 g4 M% G: v/ }還是那一句,人數有限,到時報名後需要看積分或抽籤及取錄才可以去QQ