嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[構思中]十二月份聖誕網聚

幾時先有得報名?
2010-09月25日 1 st CD...suki

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 abc2010 於 2010-11-17 10:28 發表   
8 m4 p0 M" p# K幾時先有得報名?
. s: G5 Q0 d- Q& A' I
等一切決定好了就會接受報名了
  |0 A% O& H/ r! _* X0 p% n$ p下星期左右吧

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-16 11:13 發表   
& a0 s2 c  R: Q我心水就 sherman, 涼宮, 小R
: k) p7 Z+ @' Q; }$ \% N6 @; p

2 i, `0 k. e( D! K
; G* G3 z) i6 L+ M6 _  jheel姐咁比面 q,q
0 \7 A  Y5 p6 G& B  Z+ W
# h, D6 `( x' Q' F7 _6 ~3 @其實我都想去, 我報定名先, 睇埋小R 先 XDDD

沒錯的確我是好想去~XDDDDD
  H3 w  o. J5 S  a/ c, V因為覺得很有趣~

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-17 17:47 發表   
% y! V6 A7 P" j% a5 `: J  p6 z7 S沒錯的確我是好想去~XDDDDD
+ {7 d, i! n; Z' j因為覺得很有趣~
6 N9 a7 A7 X- W' \3 _9 n
$ ?) a) B( H+ X$ v" l* N死啦,咁我去到咪比你毆打

一定會~所以你一定要去~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 10:21 發表   + R: K1 _+ \& L5 _7 p% J1 L
1 j5 W4 U  R3 |+ o$ V" M* [
化妝品有就好  ?8 Q# }7 z5 C! b3 w
帶備就可以了
8 M2 F3 Q' i3 \" K) f6 N  i有缺的可以到場問其他人睇下可唔可以借* J! b4 _+ }3 B

0 e! `" ]6 c& h' Z' \- |小R有比較正常的校服嗎?9 M" c( k% T% D/ S2 K3 W
就許昌那件吧. Y! s, A6 l: n
總之合照時不要著套明愛美容(例)影相就好了4 I0 X' B' H$ i6 O
始終是CD聚會不是戀物及校服的party' {+ L7 y* }6 u% t
) W* k# l1 E5 Q: I  V
還是那一句,人 ...
3 M8 `: l/ A8 |: s9 k

" D" U  j( R0 N# g& [+ {& J看小R的身型也很瘦, 如果佢去可以睇下我D衫O岩唔O岩佢著

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-11-17 18:33 發表   
3 J  _, v6 L: ]  r
9 ?3 G: n4 @4 l
9 N1 }+ t* O' p7 l* p看小R的身型也很瘦, 如果佢去可以睇下我D衫O岩唔O岩佢著
! `$ v( b" Q4 ~' _, F0 a1 I小R不瘦吧@@- E6 K: r8 F' c
應該比我大隻

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-17 17:47 發表   0 }: o( P" R/ z2 x7 b2 t( B# J
沒錯的確我是好想去~XDDDDD
+ C# b2 G! Z0 j7 J8 u3 h8 r因為覺得很有趣~
4 j7 O) r) q9 S3 K- W6 c5 Q找西門來報名吧9 R7 x8 N/ Z" C$ I6 W
西門好像比較高分

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 10:21 發表   # O$ M( H, v- |$ m- d: ^6 m
, \& m8 n' Q* I6 O" ~% o
化妝品有就好
' a, }( q; ]2 t+ d9 {4 v7 n帶備就可以了
: [; Z& K! \4 a2 a: @' P& B有缺的可以到場問其他人睇下可唔可以借2 i" Z" g0 s* S' a+ k. G' r. [
) U* A4 }+ d6 V7 d
小R有比較正常的校服嗎?
/ I7 S7 `7 {! C, r就許昌那件吧' g+ E! X- n( G' e/ [
總之合照時不要著套明愛美容(例)影相就好了
0 Q; C! j0 K  _% {始終是CD聚會不是戀物及校服的party
" \, |6 u5 |: p7 D, ?
5 v: j- I' N1 B- W: i4 _- [還是那一句,人 ...
9 D( `$ [, v3 m- M! v2 I小R化妝品不齊啦~自拍都是素顏~~9 v  {+ S5 V* f! T+ S2 r6 i

- t& V8 Q+ U8 c0 O. M" G' j+ g7 r正常的校服??套套都正常架啦 @@5 P) v( l8 o3 }' U, a2 i- P+ w: _
合照當然不會穿白色明愛,小R最喜歡的是ccvc那套 =v=, F  K0 F+ X; C5 }6 g
可能等下次啦~~小R都唔知得唔得閒~~~
+ o1 N) t5 J$ n- i3 U/ ~) J! N, Y# T% @7 ^5 \& g
引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 19:34 發表   ( C, O- L/ l. F+ |

# Y5 I6 A# r/ V4 d小R不瘦吧@@
6 d& k3 V" M- Q8 B/ Q" J2 W應該比我大隻
8 C1 a  p3 g0 A* N
小R瘦是假象 =v=

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 19:34 發表   
; n4 L* Z) Z# J& J8 I
, Q4 E: a6 R5 Z找西門來報名吧
  X5 Z# |1 C; u; N西門好像比較高分
/ l9 z" [9 _2 q
) R7 [1 j- Z( I& J0 x
哈哈哈~當然好啦~, v- Z, w, |& |
  }9 Y2 b& W+ I- H( @  g
小r要來呀~我都想見你

又或者可以諗下呢DXD% B0 N$ f0 v( X5 B( Q
http://www.standardboat.hk/chi/home/index.html

遊艇淨係租都已經係高消費...orz

一有浪咪畫咩哂d眼線lor

船P好玩呀   真係座艇
, v8 R  c5 `/ w: |; m# N: h' O( N
. A1 A; }: A& b/ K6 ?3 i' J開船啲蛋家佬好保守,  cd肯定嚇死佢
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

要報名去喔

遊艇載客人數: 20-55 人/ ?5 ]' ~, C" H7 u/ u. u
咪可以請多D人去曪

我分數這麼小.....
/ T2 V! S, T. j2 K! Y6 ~* `先留意一下吧 ~"~

乜都冇..有冇邊位姊妹可以教下我丫

船P個IDEA幾好,不過真係要選人去,因為出親海都4-5個鐘,對住D唔太ARM CHANEL既人就大家都唔會開心

最近訪問的版塊