嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

穿女裝內衣褲遇到既問題

穿女裝內衣褲遇到既問題

唔知各位有無同我一樣著女裝內衣褲時遇到既問題呢?可以一齊討論一下。
6 y* K- s" p6 n- E# \內褲
- N- d8 F% V9 Z1)最常遇到不合size,太細
! _+ t+ [* _( K$ H+ p+ h2)褲襠位太窄,會跌蛋) ~! d+ `4 }! s% @0 F& ]
3)前幅全透或Lace,磨到敏感既頭頭會痛2 H& j9 h9 J$ u( D
4)會發出異味,真係好奇怪穿男裝醜醜內褲無異味,但女底會有,奇怪。
9 h% }  p6 U' y9 V' R7 G( w
0 C* H* _( `0 e" w" _/ o" x# h+ G胸圍6 D  H) H7 ?5 ]8 B) w, p
1)太窄,下胸不合
) E- A# S' p0 }  U
0 b- o1 B* B  N$ F, {大家交流一下
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
全部都不會
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

小妹喜歡包緊下面的感覺

主要唔慣低腰
5 v# L7 E; K. k# |' U( `, p#4 未試過
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

引用:
原帖由 adam5354 於 2017-10-26 05:12 PM 發表   
& ^4 T+ K# O* u  ~! c全部都不會
1 g# l1 Q5 S/ r" |+ m
唔係個個都可以似你咁樣去fitting試架嘛

引用:
原帖由 joey221 於 2017-10-26 05:14 PM 發表   
9 C6 l2 E! f/ E% r小妹喜歡包緊下面的感覺
9 ?* Z3 k( ~2 V8 ~
我都鍾意,不過有時買到D細到著唔到或者唔夠彈性,都會勒住唔舒服

引用:
原帖由 user9527 於 2017-10-26 05:35 PM 發表   + O9 K; Y/ \  t6 [1 K% X( k
主要唔慣低腰
' B" s1 F, K  I1 K) ~#4 未試過
2 }1 x, u5 v9 H/ y. _, U
我都係最近先發現呢個問題

回復 1# silkypanties 的帖子

我都無遇到喔,味道既問題,係咪無洗乾淨吖?
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 cicilam 於 2017-10-26 19:06 發表   
  }) Y7 f1 Y, h. }# }我都無遇到喔,味道既問題,係咪無洗乾淨吖?
# d% y! m0 Y) C! |6 g5 |
4 _5 n# H/ w" K' B4 w! }1 \
漏尿,小便後抹不淨,出汗都會發臭的
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

現在已經可以目視知道底底合不合身,
' i, G5 g( v+ G1 U9 `不過有時T-BACK都會跌蛋4 X# O3 J% J, K/ ^: R: X. c4 A

回復 9# adam5354 的帖子

我著既時候,我尿完會用紙巾抹先。
$ G) r7 Q( d5 t8 q- l4 r; W3 K9 B2 {- l7 V
不過的確有時汗味比較重,所以唔可以完全避免
做自己,唔聽教。

回復 9# adam5354 的帖子

我後尾如果出街就帶M巾咯,舒服D
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 cicilam 於 2017-10-26 19:58 發表   
2 I5 ]( t4 u7 \  _. n: k我後尾如果出街就帶M巾咯,舒服D
+ T7 B' B; V$ ?/ s- h/ m
7 I2 `8 I! Z3 L/ v) G. E+ d4 w7 U
問下女生喜不喜歡帶M巾丫!舒服? 3 I. ^- Y8 i7 q. v
漏尿每個女人都會有至在多與少 : Q, i0 t0 j  `  `; ], T$ M1 f& A- i
小便後抹不淨每個女人一定有淨餘尿抹不到

4:沒有

回復 13# adam5354 的帖子

如果著住底底唔舒服,我就帶M巾好無
做自己,唔聽教。

女裝碼跟男裝碼是不同的$ ~! k$ G- J1 ^* x/ L! X" R3 B
所以通常都會買大一個碼

引用:
原帖由 星月藍 於 2017-10-26 20:34 發表   
+ A9 u1 a4 h- T1 n女裝碼跟男裝碼是不同的  o: r% ^; V" P% _: n  N) `" Z
所以通常都會買大一個碼
2 r5 A, x- L1 N; K( j" q( A6 {; p9 i( H5 x( G
鞋要買大一個碼嗎

引用:
原帖由 adam5354 於 2017-10-26 20:37 發表   6 a2 \! N: {$ l- S! H% h2 D

$ _6 S. l6 n, T* H( l
! J4 z+ t$ U. [( u鞋要買大一個碼嗎
4 l9 [" X9 o. u5 r/ }) R1 \
- b( k! d/ M$ x* C9 q; y! F! q
買鞋不會

引用:
原帖由 星月藍 於 2017-10-26 20:42 發表   
1 `* T/ ~; A. j7 I/ O, d/ k; S  L3 _; W6 R3 m" s. U4 p
6 U' |  `  f/ c& R$ A
買鞋不會
7 ?6 |, L7 C6 U, v

9 e& ^/ g+ C% x+ r+ I3 ]' G: l妳著幾號鞋子

引用:
原帖由 adam5354 於 2017-10-26 07:37 PM 發表   1 F" l' q! p! r1 c$ q% G

, j! W3 q: x; E  i
3 P7 Q" o4 f, v4 Y6 I, Y漏尿,小便後抹不淨,出汗都會發臭的
+ u) \, g& K" u, l$ l0 [( y似乎汗味機會都好高,因為我都習慣小便後抹乾,大大後用濕紙巾抹