嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尿片中的皇者,Abena

尿片中的皇者,Abena

得閒行過真善美,有好多不同顏色既尿片
3 M4 A' T& [3 R( a
3 h2 M# A5 s' H, n9 e我玩左尿片都十幾年,發覺要舒服,對自己JJ好d
" X) L* N5 M* L  L+ Z" P+ m) N: c- b) a$ d
要買著岩用,又吸到水既尿片,係要付出金錢( V9 i6 O* d- F! |0 X) e

1 S) J) M: x' u0 A- Q. j我細細過偷偷地唔比呀媽知道,用$35買成人紙尿片,
: D8 ~# o4 t5 G+ q4 _* Z
2 X' B: Z4 H. M著住瀨尿會漏水,又薄,仲要令到JJ痕,搞到有hard feeling
  E( g" ^; e- N1 {7 L9 }1 K9 x" ]% f6 B( H# Q% h$ c! j$ U
之後買左台灣既Dr 包大人,好似厚d,$50蚊10塊,瀨三次先漏水
: z9 A7 ]" L3 M! Y7 P5 z3 n3 J
# `( ~* k5 i% _5 Y& J0 Y用黎打飛機最好,d 棉花都散曬,覺得都係唔仲意,之後都試過* v( V: D. x5 z8 G0 v
9 e8 C+ M8 s  B. _
Tena 佢有網,都幾厚,但人永遠搵最好既野用,而家就話比大家. \$ u, {- s( D3 |, S

$ v& X6 ^. [/ L6 W4 t4 o3 B最正既野,Abena XL2, 呢個係入門級大包圍尿片!) H$ a6 t& i1 M% Z0 X; g8 A) d  ?

8 |$ X4 L6 h. A我覺得夠曬大,顏色、用料超舒服,射精果下可以包實射!
+ L/ Z( o, K, c9 y& [# r/ u! N  B* x6 Y4 b' a- W' P
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

請問係邊到買

真善美,入面有唔同size, 同佢講XL

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-17 01:04 發表   ; |+ A! A2 l! E( w) H5 u
得閒行過真善美,有好多不同顏色既尿片/ Z* Z- F- S' c

7 z# G; I1 k0 `  Z% e5 i我玩左尿片都十幾年,發覺要舒服,對自己JJ好d 7 `) A5 ]* y% I. X  u8 K2 k0 n* a

+ m% z3 v5 P$ e; ]( n要買著岩用,又吸到水既尿片,係要付出金錢
; Q3 c1 r* z6 j$ m& q" D6 O6 V. a- y. C# |6 v
我細細過偷偷地唔比呀媽知道,用$35買成人紙尿片,- O8 h* `3 _: ?- y: G

, P0 @3 e% o! h, P! G+ T8 u著住瀨尿會漏水,又 ...
2 ]) i$ l8 y8 `

4 {0 }/ M. J# ~2 e1 I% T" i我用M SIZE,2 j  t9 B  j( {- h$ U2 q
Abena From M4都覺得唔夠厚,會響入面再加尿片芯5 y5 j) u0 B) L+ E2 L
而家轉O左用ABU 之類既ABDL片
' t5 x- k# y4 E$ Y% G6 N
8 ^4 b! X# ]/ P' i

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-3-17 19:22 發表   7 Q3 u( o; q& f' l

Z: w1 A# Y9 u5 X
/ a0 K3 s. D. L我用M SIZE,( b0 P2 a$ L, ^, L
Abena From M4都覺得唔夠厚,會響入面再加尿片芯
$ G) a* q5 V& R1 N* C  z9 S而家轉O左用ABU 之類既ABDL片8 R/ ]" F: W6 F+ K) T

7 S5 a, X% a$ {/ }' P7 S3 K# ]% ~http://c1.staticflickr.com/3/2941/3267537947 ...
  p5 q/ k/ Z6 R& D- g2 H5 R( }% X9 S( w; I/ `7 N
* s( k. k  b- m5 m0 y
屋企人返左呢個星期返左鄉下; 本來想買M4. 但係全線無貨......
7 @' W, L+ n: L& |呢個星期都只好包TENA.......
2 v0 X, E3 u/ R) V過埋今晚又唔可以光明正大禁著裙同包尿片......

引用:
原帖由 willy 於 2017-3-17 20:25 發表   
5 H: u: ^" Q! g  s
* }- j: L* v  q5 }
" a0 U0 J8 |" I4 x& d  u2 n# X/ C. Z0 ^+ y+ G3 `
屋企人返左呢個星期返左鄉下; 本來想買M4. 但係全線無貨......
2 P2 p( |  C8 ~: l. s呢個星期都只好包TENA.......2 _. y6 `9 z' l
過埋今晚又唔可以光明正大禁著裙同包尿片......
" L8 `, C: Z2 U! f
你自己有間房.臨瞓前包尿片.朝早起身先除左塊片.屋企人唔會知

我喜歡TENA夜用多些

回復 7# maria-ng 的帖子

Tena 係好用,如果你去試試用Abena XL4就有唔同睇法

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-3-17 22:30 發表   + d7 R9 t: |- Y4 Q) ]) [  {* f
  n1 C$ O9 V# i$ _- W) f0 f
你自己有間房.臨瞓前包尿片.朝早起身先除左塊片.屋企人唔會知
  t6 h, Y7 L  M7 Y; t; L
; \: M# _% i/ J9 |: g1 A問題係屋企無安全地方收埋D片, 無理由日日去倉度

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 08:55 發表   
1 |; R9 L8 t$ \, w8 G( O  ]Tena 係好用,如果你去試試用Abena XL4就有唔同睇法
' R- v7 a! U/ W: M) Q% b+ X可惜香港買唔到膠面,0 g- v  m# h1 R' ~! |
棉柔都係唔係我杯茶

回復 9# willy 的帖子

我都係收埋床上閣仔到,因為唔想比人知道,
( C$ p% L4 s5 P5 g( ~$ I$ i! @% u% X8 \8 K9 B5 v
買返黎又怕,又要避開看更呀姐呀叔,成日都問長問短
2 r8 \- U4 q6 c2 d; H3 K
1 Y5 @0 U9 d# D6 r4 W1 U2 ^/ o又問點解會用 關你鬼事咩!

你地應該有櫃可以鎖住

你地會落街買?

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 18:14 發表   
: w& M- T2 `9 y! o3 |  K" k你地會落街買?
% ]( B, J6 Q5 @+ y6 T
我去超市或者服康用品舖買

各位師兄有冇得搵Tena 環帶型夜用比我?邊到買到?

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 22:23 發表   3 n8 a( E! _0 m0 g. b
各位師兄有冇得搵Tena 環帶型夜用比我?邊到買到?
4 w3 q6 n: c& L2 ]  |# c( W淘寶好似有得買

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 18:14 發表   
+ f" g% r9 a  l, w8 ?你地會落街買?
2 \; g) M9 C6 q5 q) ^7 S; y1 _最近買AB專用既尿片都係上網買,之後寄返屋企

Where? What websites

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-19 23:07 發表   & ]% G' W3 V1 t, T5 Z
Where? What websites
1 C8 a8 |0 R  q

" o0 w% W, G9 D1 {/ l好多,上google 就找到,Abu 之類很易找到
1 u$ d; X0 S! @" U7 U1 `, b[url]https://www.abuniverse.com[/url〕

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-3-18 12:56 發表   
' v0 ^- p2 k% ^3 l/ m6 P. }* Q( v' V  h
可惜香港買唔到膠面,
" C. O; {. I& [2 U- j1 q6 v棉柔都係唔係我杯茶
+ S: X& G  M' _+ h( B. b' D$ b% q5 @9 H3 @" G( V# H$ s
現在各大品牌都轉了 棉柔面 ... 根本是 開倒車 ... 不舒服 ... 唯一好處是 靜音 ...

最近訪問的版塊