嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[構思中]十二月份聖誕網聚

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-16 01:53 發表   2 x. y3 O; n. y/ t& q, _7 }, ?
搞網聚.,.由心儀搞比較放心4 O, j( W. `/ f
6人為私人邀請,6人為公開申請
( F. D# t3 t$ u  v( k頭6人係指心儀邀請的人去5 K1 z# W0 Z3 L1 W& z
唧係仲有6個機會....
8 a! \% K, s3 |& R% M我好想去............4 {+ l; o' J& `4 P) u1 ~3 r) ]7 x
厚面皮D問下心儀.,.,我有冇份呢?
/ d  N. I/ o" P- T(可惜不在香港)
" u3 I- _% Q' A* D# o7 ?6人的名額很少5 C- E9 r( W7 r/ X
我邀請的對象為
, c, i4 A9 e- y' G: s9 z8 o+ A, \cdtv
; T3 t. W' s7 t7 L! ]+ N# _露姬$ ~# _& R/ M, L! X2 g& @, |
suki
0 i6 [1 m) U2 Miamonheel2 c$ X( e9 H; n) ^
butterfiles
5 A3 I# K& A) q9 n' z8 F8 {& k剩一個名額可能找丫桂& y) v& ~, e9 s
不過CDTV還沒回應我' Z) p! i9 Y* q+ ?$ U- Y
以上的都是台柱和一些我認為很有個人特色的人- v' h% X0 a# M- c/ u! R/ P; `9 j
因為是交流阿所以邀請對象一些CD得比較好的人; o, B% I+ d- P& d" q8 r! @
我找你會飛回來參加網聚嗎

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 abc2010 於 2010-11-16 02:33 發表   1 o  {4 `* I5 g* D
suki去我又要去丫
& d7 l+ A9 B9 a6 f" c) W" A  G5 D: O7 H$ x. S  ]& _# y
不過如果多人參加要排積分
4 a% r$ n, g; t/ y: e$ W' ?8 ~. K& s; \4 K: |" S  ^8 p6 k, [
我加入冇耐..咁少積分
8 s7 J, l8 x" v$ ^0 |3 r, Y咪凍過水冇得去lor
7 X% {6 Q9 U5 [' K1 S1 h
用積分去決定一來是希望大家能在論壇多多發言
" ?; u: c/ K0 l8 q/ F5 C9 x到時出來大家的話題是比較多的; g  b& R5 X1 ?/ B$ n) X9 f( O
如果一堆CDROM申請
1 e4 u8 U1 }7 l1 c" r出到來時大家又不熟悉可能沒野講了4 u% v% ^* `& m
而且遇到怪人的機率也會上升
0 R1 M  p6 L% F& w  q. \- S3 Y5 V2 e3 N5 h8 a9 g) P* o6 G  J
我在想要不要多留一兩個名額作抽籤用
. h$ Z/ {+ |- w: K9 d好讓一些積分不夠的朋友也能參與

我心水就 sherman, 涼宮, 小R
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-16 11:13 發表   
# Z; w) o6 _+ u6 |( p我心水就 sherman, 涼宮, 小R
& N9 O$ e& V9 F$ }0 H
春日姐姐說還沒準備好面對大家 8 w1 t; u% r0 J1 d2 i; ^5 M
我最喜歡的兩位女神也不能來了 ) M/ i' Z# F" |# x/ f0 {: b' s" |
其實應該連埋我就差不多夠人了: h: o( @9 [( }& }  H! ^7 m0 B
剩下的留待知道了地點是怎樣後會接受公開報名的/ k" x. W! Z: C9 I6 }) ^7 I
如果地方小可能會減人數+ a2 Z1 y' Y4 H) ]
但12人應該就是極限了; t! ]1 k# O" Q$ `* z" J
12人要化妝換衫其實都會花上很多時間了
5 [; A- h/ z5 s% Z0 \: {' U應該不能再多了

快d知道成唔成事就好了~!!!

看不到春日姐姐好可惜呀!!!很想看~

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-16 12:11 發表   $ V* {4 O1 d; Z5 a5 @6 F
快d知道成唔成事就好了~!!!
0 }% m( k- R" ?4 ^
看來你真的很想去呢~

望下自己D積分
# H% V1 _0 F' [$ }9 U& H7 E2 A8 W- U2 l* L5 B; H, p  i" i7 z+ `
得果幾百分
( ?4 h- \& D, ]
$ I9 [# Q- d9 n+ W3 c/ @; T抽簽.....沒運氣
) l6 b  ?# Z9 C0 f7 J& S7 i. _' A8 g
總之是簽王運啦
  h/ ^% E/ M6 k  a/ X2 d0 V" u, o: w) A/ |3 U6 v  A8 [
唉~~~
# w5 ~+ Q7 F! h7 [# P/ w& n+ w, i2 @( K# _2 Q
9成9都冇我份

我要飲酒~!!!!!!!!!!!!- R% Z: j! `! P& ]* n
飲幾箱啤酒我要~!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 zaki 於 2010-11-16 23:13 發表   : g2 m4 g% O) {+ H) S2 ^7 M$ o8 r7 T
我要飲酒~!!!!!!!!!!!!
( r- S* d9 |2 Q6 Q+ ~飲幾箱啤酒我要~!!!!!!!!!!!!!!!
! R, S. |) J! A
# G/ Z  E3 e0 H2 L* N# r好想返黎啊....可惜唔得 7 X/ a0 Q- R! V+ q2 k
飲酒? 飲一杯我都會醉!!!' Z1 U2 [; [1 q5 K+ b
zaki sorry 陪唔倒你啦3 y2 T3 E4 X% N5 R8 b) K
不如陪你食冰涼萬寳路啦: K3 [" `2 B/ P4 Z+ `- o

) k: L$ N- s- Z+ P1 \0 v+ |[ 本帖最後由 mercury1 於 2010-11-17 01:53 編輯 ]

如果係去唱K,我就會有興趣,起碼唔使諗要做咩=.=

來支持心儀姐姐一下
" T7 ~& P% O1 {: ~, T# r我想帶我哈尼去~

引用:
原帖由 zaki 於 2010-11-16 23:13 發表   5 P, ~: b' I( S4 J( }9 g8 \/ j
我要飲酒~!!!!!!!!!!!!
, Q6 l+ [+ B5 `3 K2 ~, h8 g3 R飲幾箱啤酒我要~!!!!!!!!!!!!!!!
7 _3 d- T( x0 i4 Y+ ]/ i3 I- Q- J( [9 {; O  _8 U
要飲酒~~? 入場人仕請出示身份證~~要夠十八歲~~!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

((因為是交流所以邀請對象一些CD得比較好的人))
  W) k( s/ A0 o# W$ Q: j+ e) }2 }  c/ _, C
唔知我算唔算CD得比較好呢?
0 g# ~7 k6 d$ }  ~但係又冇春日咁白白滑滑
! G5 Q8 V/ U3 X3 u* T6 ^又冇婷婷個胸咁大
3 p% H6 F2 m0 d9 T! S- p2 V1 l又冇小R咁青春動人3 C) k8 J2 q: k
又冇............自卑中

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-15 20:44 發表   
& b" S, P# n" B' S  x4 j  o  @$ M* Z& Z! Q7 [: C
小R能來就好了~
; a$ v# y9 B2 K- g; P. u) Q
其實小R都想去 @@
% m- s" i* w6 W不過化妝品就只有零零碎碎+ o+ V5 d/ P9 n5 m; O1 ~9 _$ Z0 x
  f* ?* U( g1 |4 ]- P% h
最大問題是,非校服cos衫小R沒有 XDD1 I8 F( S/ x! C- i. S) C! }2 p3 t7 t
- l: s0 v1 G0 w  q& n4 h# ]7 ?1 d
引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-16 03:10 發表   
# {- r2 d$ t8 ?, }- e% o/ S9 m4 I( h6 t
. G7 ]0 Z+ S) h$ `7 Q
& V5 W  _* \/ B$ X如果得閒 小R你會唔會著件婚紗去呢?
% I8 c( s/ f! F1 D* X9 P4 _7 h  H3 n4 K& L9 L! y8 W
我有姊妹裙呀!!
6 [7 z7 j4 P( R+ r/ ^. v
會卦~~反正摺埋好細
% \: _" ]3 `) T0 ]
1 ?$ j9 C$ f- Z3 q) j) [; k) x不過就算帶都去到先換7 Y9 G1 f! A9 U0 T8 [$ w3 \$ V& q
睇下個場地下點啦~唔想整污糟套婚紗 =v=

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-17 06:21 發表   
( x" f) k& h6 F- v2 q((因為是交流所以邀請對象一些CD得比較好的人))
! h7 R8 ~" G( W6 G, }, G( s9 O
$ c+ }  y% S6 l  X" s( G5 X唔知我算唔算CD得比較好呢?3 i2 N6 B9 V4 A% f
但係又冇春日咁白白滑滑6 i% [. A+ Y0 I2 R" X
又冇婷婷個胸咁大
; J; P" q  L$ n) f% i" S& H又冇小R咁青春動人
/ i# d1 W4 ^( O又冇............自卑中
; e- `2 d9 G/ i+ i5 R) I) h; d

9 r& G8 q0 @/ E. J$ e0 z. d不要自卑啊!
+ I- H1 r  k  ^9 v, N. E0 e. S什麼CD比較好婷婷不曉得呢! $ f0 w: G, H2 k- v3 T- @0 K
變裝除了技巧要花時間學習外,也需要心態和勇氣。$ c: V0 {0 ~' X  }
心態:變裝時必須擁有女性的心態。擁有女性的心態,才可顯現女性的行為舉子。這是扮不出來的。 9 `: a$ L+ O" v- }
勇氣:例如:買變裝用品,因為有好多變裝東西需要親自去嘗試的,才能有好的效果。出街:出街需要很多勇氣啊!出街可看看人們的反應,這樣才有進步的空間。
) d! P! T3 T( A) G# O. @- K這是婷婷愚見。如有錯。勿見怪。8 N  e3 a" q0 S2 A8 b2 ^
) b5 L& d4 x# V4 @+ ?8 f
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-11-17 02:22 發表   ; @) S- {3 s  Y: {- w4 T
如果係去唱K,我就會有興趣,起碼唔使諗要做咩=.=
4 w+ A1 k2 {" O( s6 h乜要諗做咩架咩~
0 T/ S7 H2 K+ ]0 D6 g4 ~' s8 Q. x我地會有遊戲玩架   C! C; G9 @( _$ I" [, N0 h& _
估領袖岩唔岩玩XD

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-11-17 02:38 發表   & c4 u5 w! C3 s+ Z
來支持心儀姐姐一下
3 M  v' S2 ^/ F# }* Z我想帶我哈尼去~
: D% b* V) M( ?. x( Y妮妮看清楚一樓的細節
' J! ]+ ~3 D  L/ n# W  ~要報名取錄左才可以來
$ B. {7 i# X" `/ U1 ^9 f不能話帶就帶呢
: [' p( F- [8 u* o% Z因為要控制人數,以及保護會員私隱等等很多問題存在

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-17 06:21 發表   
4 l0 `( G) |' I  n: A+ \  p% x((因為是交流所以邀請對象一些CD得比較好的人))! ?2 V' D1 f( ^$ X
3 O0 d* x* L0 n7 M0 c
唔知我算唔算CD得比較好呢?
: D+ w' V5 u3 W$ U& @/ z8 ^但係又冇春日咁白白滑滑
- g  o/ K. J5 [: ~* \' z又冇婷婷個胸咁大/ V/ V0 o  c5 E! E
又冇小R咁青春動人
1 t; I9 Z, `; c, M4 B; b$ U又冇............自卑中
- y; L8 g, E$ F+ e& C$ f% Y始終人數有限* P2 M7 r3 H4 H  L2 J
沒有接受到邀請的人遲些請自行報名

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-17 08:16 發表   0 t% I, _' H9 \* G1 \* n1 ]% a

$ A  k- q( |: R; R" v其實小R都想去 @@
; u; c: m8 a  D不過化妝品就只有零零碎碎% K0 N. U9 G3 l
) m$ V7 k# n( q7 M) a5 D
最大問題是,非校服cos衫小R沒有 XDD% o6 R* R  R! J* D& L5 J7 _0 V

, J: A8 Q) t! G# g# s# ?% w7 o' |* H9 C# g- g6 p9 O; E0 Q
會卦~~反正摺埋好細8 }# f# t+ A5 w$ z4 C
, f4 n. N2 A' ?7 J. C
不過就算帶都去到先換4 u! o& f  B5 f0 n. L; ?! ~3 Y
睇下個場地下點啦~唔想整污糟套婚紗 =v=
) U/ R, d* N1 P" h
化妝品有就好
. w$ Q7 E+ X2 Q帶備就可以了
  C# m2 m6 v4 c* h: Z* J. [( f有缺的可以到場問其他人睇下可唔可以借- E3 H% {) }7 @  c6 l2 a% \  `) L

2 Z; y/ }. L2 h4 @小R有比較正常的校服嗎?/ f0 F9 ^8 o" R3 X/ G
就許昌那件吧) }( j9 f# `; P: o
總之合照時不要著套明愛美容(例)影相就好了$ ^0 x5 b4 S" S. K: v
始終是CD聚會不是戀物及校服的party
+ N! F* O" B/ C
8 e/ ?1 F: w, A( f( w還是那一句,人數有限,到時報名後需要看積分或抽籤及取錄才可以去QQ