嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-24 21:33 發表   , h  c& z3 n: l, J; W6 \
  a/ C3 w' }4 o' D& N
唔知呀!
: i/ [& u8 ~1 ^5 ^# g  ?一向都係咁樣洗.
2 z* }1 B4 m# p7 c
; p5 {# X1 x% n+ b. u# [% G- z
我試過唔得

旗袍要傳統的那種才有感覺

引用:
原帖由 henry12367 於 2013-7-25 08:38 發表   
# K1 l4 S/ S" K# Z7 \: }8 n旗袍要傳統的那種才有感覺
. X$ }, n1 y6 h- O
9 r" b: o* q! |2 F/ D( D6 R
即係唔係校服果啲??

你穿校服,JJ半透,好性感誘惑,簡直是學生人妖,令人想入非非,支持你,希望你多發照片) G+ O* n6 a5 |' B" r6 ]

S2 }* v; @! D5 b1 Y6 D
引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-23 23:37 發表   3 O6 v; g8 e4 I3 G) J; V4 z
我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!. T8 Y, v3 R" b3 E
不過玩完之後就要洗返乾淨佢.

引用:
原帖由 shotboy 於 2013-7-31 02:05 發表   
1 W# X* ^# Y0 ?. r你穿校服,JJ半透,好性感誘惑,簡直是學生人妖,令人想入非非,支持你,希望你多發照片
  H: f% K2 H$ g* p4 {6 q6 p2 S9 I- A) K4 H/ C% T: U
+ o( f4 Q! P; i. v& ^6 |% h
真係好hi呀!

我也會這樣做!!7 }9 S5 P  I, v9 A) B7 E6 u9 n3 V/ ^
可以拍射精在上面的照片分享嗎??

引用:
原帖由 shotboy 於 2013-7-31 02:05 發表   
4 S9 ?' f' T0 O) X/ ~# j你穿校服,JJ半透,好性感誘惑,簡直是學生人妖,令人想入非非,支持你,希望你多發照片( f$ L- z6 N0 M2 g+ Q& u% J0 f3 U

( ]( F4 e1 K1 Q) U5 B
) e1 F9 w% x( U! d7 b: @人妖…………

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2013-7-24 13:29 發表   6 d# }7 n' U1 `+ m0 I- h

5 G9 C' N" U- H: m; j) N套隻手套或者襪落jj度打
之前我都好鐘意搵襪黎打,架。8 Q5 f3 Z) J  f8 R* \7 f
不過宜家係真空校服先得。

回復 1# kingphone 的帖子

我建議你著多對滑滑的絲襪,一定仲high!

要整齊咁著成套先好玩,最麻煩系清潔

引用:
原帖由 england4ever 於 2013-8-14 00:58 發表   : n8 b) w' w6 z
我建議你著多對滑滑的絲襪,一定仲high!
, j9 F$ ]" v6 P/ Y
著住校裙已經好HI.

引用:
原帖由 EarlyLight 於 2013-8-14 02:08 發表   ! ^  q6 ^7 C5 c8 I3 C; s) s
要整齊咁著成套先好玩,最麻煩系清潔
- a% O- F5 n0 m4 ~清潔就唔麻煩,暇煩就係等佢乾.

我就鍾意著埋底裙,因為唔著的話,漏野就整到條裙有黃色漬,洗極唔甩

好正WOR

shall we share????

校服+絲襪重正

不错啦看看学习

難唔難洗架?我都好想買我間學校既校服0 S! w5 K! }9 \8 `
我會日日都射! r: m" s' x9 ]3 G1 z. y
但系唔敢買呀

著埋女同學的白襪就超爽

引用:
原帖由 銀禧仔 於 14-1-2014 18:06 發表   
. Y( J- P# L9 {! N% {# L4 ?2 H著埋女同學的白襪就超爽
4 H$ q" z% C' d4 ^; ^. k9 s' u9 \
- A' u. T# U, ?0 W我鐘意校服咋~~~

最近訪問的版塊