嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

著校服沖涼,濕透了!

雖然洗好煩,不過好好玩xp

好貼身呀, 好好身材, 好想做你男友

我會著埋全套cd,可惜暫時未有機會,好羨慕

引用:
原帖由 iamcar 於 2015-6-2 23:31 發表   
: m1 W1 p0 e  p& i* Y6 V3 z我會著埋全套cd,可惜暫時未有機會,好羨慕
/ p. |; C! }6 G4 j
著埋鞋去沖??

感謝分享!!!!

我也成日試,條裙貼住條j正到hight hight

正~

我都想沖涼玩,問題係件濕衫要點處理?8 ]+ k* }# {6 u
唔係一,二小時就乾,家中又唔方便晾乾4 X- T7 K* l2 G
又冇乾衣機,點快速整干件衫之后收埋佢?

嘩,校服濕透好誘人 1 A0 Q/ |0 o4 T9 x4 x

) @4 d; ~. w0 ?" Y7 h$ q[ 本帖最後由 748159263 於 2015-7-15 19:26 編輯 ]

引用:
原帖由 messi335890 於 2015-6-12 16:18 發表   
% x6 }5 e( f+ m+ p6 p我也成日試,條裙貼住條j正到hight hight
: c( L/ {! \: `) ^0 K6 R6 g9 q' u系呀!" i0 c7 r: }, ?- @* N
之後順便射埋囉
7 l$ N' R/ I- y9 L  j  k

引用:
原帖由 lkysu 於 2015-7-15 18:53 發表   
$ i# _5 b) e7 N9 S& O8 f我都想沖涼玩,問題係件濕衫要點處理?
0 l0 e' e. Z) H2 d$ k唔係一,二小時就乾,家中又唔方便晾乾
4 Z, F8 P+ ?. U) ?& y$ V又冇乾衣機,點快速整干件衫之后收埋佢?
$ l% W, {% e- V) C  T: [# P0 f我直接曬出窗口,明天一早收返.  w- N" I  K# k& c

引用:
原帖由 748159263 於 2015-7-15 19:24 發表   9 H$ L" q: ^- M# W$ `/ T
嘩,校服濕透好誘人
" Q+ n6 l* A. K/ E4 b+ C哈哈!
/ L* f. L5 }' [( q" X# _4 Z' p

前排屋企人去旅行, 就試過禁玩,
# S0 s$ [- T5 V' }( V) I件校服濕曬, 想除出來有少少難度......

引用:
原帖由 willy 於 2015-7-16 20:12 發表   ) `$ f8 }; o; r$ Q
前排屋企人去旅行, 就試過禁玩, 5 u9 Q5 |) [& X! x4 z3 U
件校服濕曬, 想除出來有少少難度......
; D! t0 T1 a- B無錯

引用:
原帖由 lkysu 於 2015-7-15 18:53 發表   
5 ^' X2 K" c8 ]! L1 H2 D( F我都想沖涼玩,問題係件濕衫要點處理?
! A& C: M; }% d6 a7 r唔係一,二小時就乾,家中又唔方便晾乾9 ~6 N' i4 e$ f( a
又冇乾衣機,點快速整干件衫之后收埋佢?
, T5 ]- i6 U  D
1 X' I$ K0 h- b. _' H; r* w其實校服布料比較薄,夏天咁熱濕完拎翻乾再用衣架晾起,跟住搵風扇吹住通常2個鐘內就乾晒

引用:
原帖由 o_cambridge 於 2014-4-15 23:31 發表   ! g+ i& R2 D4 B( U1 B
著埋吊帶底裙會正D
) l4 m% j+ X  k/ {咪係!無一款衫新係正得過著吊帶裙黎玩濕身

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-7-16 21:35 發表   , U- y* t! e9 K& p7 {

\2 |0 `4 F, [. p無錯
! m4 r( k5 Q2 Q
: `2 N7 J9 P$ s4 f

; p+ m9 P) s" G8 [跟住之後就發燒, 所以爽係爽, 但試過一次下次唔敢再禁玩......

引用:
原帖由 willy 於 2016-5-5 20:02 發表   
: s8 X# |6 ~  u0 s" i- s& y; L  d6 m7 g1 b5 R/ I( a

[  u# F6 d' H: C) W; o
; X' u' y% v2 ^% I跟住之後就發燒, 所以爽係爽, 但試過一次下次唔敢再禁玩......
6 p2 N2 g% _9 t. I6 J$ S9 m/ S( V
咁又無咁易發燒嘅6 H% U1 N2 z( U0 p8 h

學妹出浴照......

好正
# S7 @' X9 ?' `* |( X有機會試下

最近訪問的版塊