嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

秦度的白色連身校服裙已經被我一開為二,解咗體爛晒!

同自己玩SM...?

雖然我都唔會整爛啲校服
% Z+ u( T% n: W7 }  t( W但有人鐘意射係校服度,有人鐘意整爛
. I$ w! m8 B8 b: ?# c" v# [( Q$ j各有愛好

三套校裙你會點用?會不會賣?

引用:
原帖由 michaelyip 於 2013-8-3 06:57 發表   9 g' ]2 q# X6 l+ ?' _
三套校裙你會點用?會不會賣?
. \% ~9 p) n" {- N7 y0 C" c6 m% M
我果五套就係賣既

唔用就應該送俾人

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-2 21:26 發表   
0 e! l  |- b% c6 ]+ w6 f/ l$ l% p" X" p# J
自己著住來撕爛都一樣咁正!
# q4 H9 B$ ^% x% B9 a, T
( x1 H8 l: Z1 R0 a0 x. i; ]' `0 s

" x* p$ b" [7 q你著被你條女撕爛仲正。不過好地地一條校裙撕爛左好浪費。至少滿佈黃色液體才撕啦

條裙好似撕成上下兩半咁, 係唔係由腰部開始撕開呢? 仲有個左袖好似唔見左.; Q: _  M7 D; H2 o& G3 C
第三幅相係唔係條校裙裙襬既布黎架?

係咪用界刀界嗎?

a bit waste bor

引用:
原帖由 concord 於 2013-8-3 14:55 發表   
9 a) d% D/ d: D6 W7 f' `) [唔用就應該送俾人
$ e! w/ \+ u: G5 J& h: x! E
: p! |- D2 n+ U3 S諗深一層,撕爛同我射到丟,咪又係一樣

引用:
原帖由 signdx 於 2013-8-3 00:28 發表   ) G( ~3 X% ?% h2 k8 z; ]1 q  _
做乜咁晒野....
8 V# Z. p. T/ }
& R7 m" G1 U5 a* `- h3 @) k
引用:
原帖由 PRETTYPETIT 於 2013-8-3 01:04 發表   
9 i  O* r7 m1 b9 @因咩事要咁做呢???
, O; {5 x; f8 I# ]有3套新同埋呢件撕爛的用了有幾年,加上仲有一條同款的,所以共有1套舊3套新.

引用:
原帖由 MANYAN 於 2013-8-3 01:26 發表   
, r5 _9 |6 Q9 c$ u2 m- t撕爛不如益人
$ M$ H: J- K: s) X! ?( ~  `0 A
引用:
原帖由 hc1289 於 2013-8-3 01:28 發表   ( [6 X8 F0 J1 U; M2 f
好像很浪費喔4 A) W0 s/ K! A8 J
撕掉?
9 q9 \; ~( Q! N+ a( v! a
引用:
原帖由 ching030 於 2013-8-3 01:47 發表   
7 B! w4 q: y9 |# k0 O( X9 o0 M點解~~~~~~~~~~
! K7 F2 R. U: i0 D& O9 ?5 f9 l3 I: z% A
為用舊咗.

引用:
原帖由 dummy_ac1 於 2013-8-3 02:48 發表   0 m* v- P- }8 c  X! A
同自己玩SM...?
# b2 x; l( g) `
都可以咁講!

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-3 06:40 發表   
2 }: @1 y% T' }雖然我都唔會整爛啲校服" ~" p0 T) b( r7 ?" L* K# x
但有人鐘意射係校服度,有人鐘意整爛
; W. t" S$ b& z9 x4 P+ O9 `8 k各有愛好
2 l8 `+ n& {7 G0 T講得無錯!

引用:
原帖由 KR7723 於 2013-8-3 15:14 發表   
  y; s0 }8 ^9 Y, F* O% s. M+ J8 Z; x! `
4 K6 y; c+ z& U& M1 _+ K

# I4 r  ~" n, M( F: Q, |你著被你條女撕爛仲正。不過好地地一條校裙撕爛左好浪費。至少滿佈黃色液體才撕啦
6 W0 t+ \% R9 m% E1 L8 e
有3套新同埋呢件撕爛的用了有幾年,加上仲有一條同款的,所以共有1套舊3套新

引用:
原帖由 eddiecd 於 2013-8-3 15:48 發表   3 }# |0 y. Z0 f3 V" e. l  o
條裙好似撕成上下兩半咁, 係唔係由腰部開始撕開呢? 仲有個左袖好似唔見左.
" O8 K8 C$ `' r第三幅相係唔係條校裙裙襬既布黎架?
3 G7 g7 C( a# k$ A* `7 v3 H6 T7 X度度都有!

引用:
原帖由 spk2001t 於 2013-8-3 16:02 發表     n  J2 a' W' n6 W, o. S
係咪用界刀界嗎?
# S+ f( a& j3 l0 b# F2 c* R5 F4 z8 a乜嘢工具都出齊.

引用:
原帖由 hkgirl101 於 2013-8-3 16:22 發表   
' d5 T0 x/ U* R8 ]a bit waste bor
& ^+ Z/ J* Y" v% J有D啦!
$ B/ o1 k' K, K( v$ `% i+ s無舊邊有新呢!

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-3 20:22 發表   6 H/ t$ a. p5 J2 W0 O
& v1 d: M+ O; U: k0 g
講得無錯!
' f' U* o. [1 c! @/ Q6 f4 c" g2 _$ x' d" @
雖然我唔會咁玩

點解你要咁做~~~~~~~