嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[構思中]十二月份聖誕網聚

幾時先有得報名?
2010-09月25日 1 st CD...suki

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 abc2010 於 2010-11-17 10:28 發表   
" C9 A) F! T3 U6 |* a- F幾時先有得報名?
8 W! {% M6 h& z( |$ w. E( ^' k
等一切決定好了就會接受報名了/ X* R( r% r7 [3 R4 ^: @! S
下星期左右吧

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-16 11:13 發表   4 _; `) M$ h2 s1 R) k  q5 h
我心水就 sherman, 涼宮, 小R
: Q2 y, V1 @  d  E
3 |+ X& d, x: l" f

`& J% d: D: i, Yheel姐咁比面 q,q
- T1 w2 _7 S" [
0 [. m( H: B" c其實我都想去, 我報定名先, 睇埋小R 先 XDDD

沒錯的確我是好想去~XDDDDD
+ c* n( R! w/ y因為覺得很有趣~

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-17 17:47 發表   8 o/ B# A4 ?. O
沒錯的確我是好想去~XDDDDD# d, G1 R1 O* g) ]
因為覺得很有趣~
/ u" |/ K, Z" ~) `& a- g, N

# k1 N5 p( r/ h( w. `死啦,咁我去到咪比你毆打

一定會~所以你一定要去~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 10:21 發表   ) a, }! o4 j5 I3 }9 Q9 x8 F

2 l3 O$ _1 a2 C- y  N化妝品有就好
, e) Q9 G) k# P* a0 R3 T" U, e帶備就可以了& y, Z$ d* h# M$ E1 T4 B
有缺的可以到場問其他人睇下可唔可以借
+ v) Z  ?9 v1 R  F$ P5 u# M
, Y9 y# A+ ?6 b/ {小R有比較正常的校服嗎?
" [3 N+ D' Y9 H3 w  A/ T; Q就許昌那件吧
# I7 ^% c) i0 j% ~, ]0 S7 D* h# v+ V總之合照時不要著套明愛美容(例)影相就好了: ]  X6 J7 _6 O6 G0 C2 K
始終是CD聚會不是戀物及校服的party, l8 N* ^+ T# t* \
/ V' l9 g, P  d* o
還是那一句,人 ...
5 j( y/ H. o* M( g: ]* K) M% A/ h0 Z; {% v- {0 N
看小R的身型也很瘦, 如果佢去可以睇下我D衫O岩唔O岩佢著

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-11-17 18:33 發表   , X9 l" L" _. ~/ q/ S
( J8 f8 T4 @9 y% g( D0 s$ }4 O

; K& I4 A* D- H) ~看小R的身型也很瘦, 如果佢去可以睇下我D衫O岩唔O岩佢著
- y- Y, y: d7 s: B" B: ]
小R不瘦吧@@
. Z8 L$ q" C/ @/ Z/ t& P: q$ E應該比我大隻

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-17 17:47 發表   % p" |: B+ Y& X2 t/ H1 b0 s
沒錯的確我是好想去~XDDDDD! U: R3 j& I+ |2 ~/ V. c6 j2 ?
因為覺得很有趣~
& G0 t6 ^  P& Q* G) M5 A7 H2 j找西門來報名吧
* ^1 I. Q, c6 o. Z$ }3 N西門好像比較高分

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 10:21 發表   
0 _" A+ I  [7 @* }( X6 \5 n1 y) s6 C8 D
化妝品有就好, ^* `: C  q, c# P
帶備就可以了
, D& p7 `" Y+ o' Q: U1 y/ i) ~; V有缺的可以到場問其他人睇下可唔可以借
! K; C2 U& m4 ?! e; {0 G
- P7 J3 }' _$ f$ q+ @小R有比較正常的校服嗎?
4 W# Q9 g/ {$ q2 R1 p就許昌那件吧- `; ?- v2 U0 y  r' r# T* `
總之合照時不要著套明愛美容(例)影相就好了4 }1 Q3 z3 s' d# @' `
始終是CD聚會不是戀物及校服的party+ G8 X' f8 h1 V. d$ e# S( n$ ]
8 u' b$ t- p8 E4 ]4 c* A+ b2 z8 X
還是那一句,人 ...
. ?) b' j% g" a2 f小R化妝品不齊啦~自拍都是素顏~~+ b, c- A% Q0 f& F

5 X5 \. P0 z: f: t0 z# V正常的校服??套套都正常架啦 @@' @; O0 r6 C& ]3 K
合照當然不會穿白色明愛,小R最喜歡的是ccvc那套 =v=
, z0 K& y' n1 \. }; G可能等下次啦~~小R都唔知得唔得閒~~~; j: V" n2 T' u$ M
' [3 ]0 ~, P& z9 o' L
引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 19:34 發表   * \+ ?9 W9 M% p  K* }7 R
* n" d( x, d! N- N
小R不瘦吧@@9 X, s2 c# \1 r! j
應該比我大隻
- p. G7 m0 }" u
小R瘦是假象 =v=

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 19:34 發表   0 ^4 Z: i" t" o! V/ ^

& k: T4 W! v* f/ o4 t0 S找西門來報名吧
2 c" ^* r* a- Y西門好像比較高分
- t" F, V  K" q3 D- {+ h( }; o8 @
% |5 G2 |3 C7 l" S) X0 y哈哈哈~當然好啦~, T" p2 c- ~  H4 H5 |6 h* D
% t" M  V1 `0 k" k$ s  s% C( s
小r要來呀~我都想見你

又或者可以諗下呢DXD
4 s& _; T. Z9 I' |9 k" rhttp://www.standardboat.hk/chi/home/index.html

遊艇淨係租都已經係高消費...orz

一有浪咪畫咩哂d眼線lor

船P好玩呀   真係座艇 9 a- F( V% L8 E5 f
/ Y  V! B0 m2 [/ |8 E" l
開船啲蛋家佬好保守,  cd肯定嚇死佢
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

要報名去喔

遊艇載客人數: 20-55 人
. Z' L( y# r% ?" m; I8 i- U( `; j咪可以請多D人去曪

我分數這麼小.....
( Z  M; J7 m- i$ d, Z1 T% e4 @先留意一下吧 ~"~

乜都冇..有冇邊位姊妹可以教下我丫

船P個IDEA幾好,不過真係要選人去,因為出親海都4-5個鐘,對住D唔太ARM CHANEL既人就大家都唔會開心

最近訪問的版塊