嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

妹妹內衣 (加左白色bra湊成一set)

引用:
原帖由 nuwkov 於 2011-6-25 01:43 發表   
" ~6 P3 f2 B! j上面32A?; w5 W% V" [& A/ p2 y) Q
应该系厚杯。
: r5 o2 y9 X+ o8 m

8 K- J9 x" u: L2 E# u5 c: S高手,中~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
如果多d人回應就會出part 2
5 d- b8 B- l6 {剛剛影左新相

咁你細妹都應係幾細粒
& C( n- E6 y; L( T, ^5 v同埋我真係想知呢d咁純嘅白色bra同底係邊到有得買9 }3 ?4 t2 g1 D; u! s

% K2 a7 B/ C) v  G3 A/ E- ~: e[ 本帖最後由 left4devil 於 2011-6-25 10:06 編輯 ]

很棒呢 是我的最愛呢 希望能在多點圖 非常感謝分享

姊妹細妹套under好白

呢SET野唔錯; 勁少女FEEL

我呢個妹唔算大粒3 \9 T$ j* v( f* _
只係個奶比較細.....
) N- d7 \; Z; L  \7 z( ]我知佢呢兩件係響旺角中心買..7 d7 g9 J8 S/ s* m7 N- m$ a$ ~# P

+ V9 M4 r: V7 q5 F6 ^條under係好白,不過我知我細妹有個好白既bra係同呢條白底一set既- g% m# c( P$ L7 i' Z" D
反而今次post既bra係淨買,無一set既
: o- v4 X( ?- z! |$ @
3 ]# `5 T) t" d& ?& h3 H, K好, 個post今晚去到#35就出part 2  

條白底底應該好舒服

我仲以為係B CUP添

引用:
原帖由 iamafraid 於 2011-6-25 14:15 發表   
- y- w) D* @/ K, {+ c. H9 j我仲以為係B CUP添
' I3 u  {7 U( M) I
6 P; i2 K& }- F2 D+ A2 i: g! A佢剛剛先開始發育,仲好細

thanks~   

我都想有女仔同我同住.....

引用:
原帖由 wilsoncomm 於 2011-6-26 01:28 發表   
" Y5 `' G% A) C8 e我都想有女仔同我同住.....
. ^* N- w% ]- Z6 X" G
' h+ E- Y# O& s- h! m6 j) E" H
叫d女仔去你屋企訓( X% M1 y1 f* w8 G2 v3 c8 G
再唔係搵女仔一齊去camp....

好純潔的底底

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2011-6-26 03:13 發表   
) Z: v/ b- Y, m: f好純潔的底底
& V: k9 r' s( j8 q
* N4 k  `4 G# S! x0 Y. P: f6 N- z: K係咪充滿幻想呢....

我也想有個妹/姐呢
  o$ m  g! V% k, l羡慕死我啦

引用:
原帖由 萌章機 於 2011-6-26 03:48 發表   
+ Z8 `4 V( j- z# p3 N2 p我也想有個妹/姐呢
5 H1 L. m+ u# M5 K" e- |" P羡慕死我啦
$ l( P, v8 D# ]* S4 v; N
; l  |/ I8 a4 P  P" s# g1 K
唔使既' m! X/ _) J5 n' x
我有好野一定同大家分享
$ z' y. Y  ~) b, |; ^; ]# S& h今次呢d係最細既妹既* q0 K# d$ `) V- k! s. Y
仲有大妹未影呀~

唔知大家睇哂成set bra+under有咩意見呢﹖

新加果個bra靚d2 M% l' `9 x+ M& c5 P+ {/ S
因為我鍾意平滑嘅罩杯
) {7 w4 S6 `5 L# M但都係係旺中買?
8 M" I8 i+ p+ ~$ v% g# ]有冇d地方冇咁多人又買到呢d bra?

引用:
原帖由 left4devil 於 2011-6-26 09:57 發表   6 i$ U& S0 |! U8 P2 |0 Y
新加果個bra靚d
" |+ y; E; O* _5 p! G因為我鍾意平滑嘅罩杯
8 d1 a; R# b$ n2 `1 T4 O但都係係旺中買?
# p: B7 y  p6 Y( D" L有冇d地方冇咁多人又買到呢d bra?
9 t1 G/ L8 f+ t5 m$ n, [$ i: C

6 w+ r9 u" T' S$ h( }' X% ?: m! o其實摸上個bra面反而藍白間果個滑手d: i: x3 O  T5 W
因為白色果個我細妹買左唔係好耐已經有毛粒
; ]- ^) Y  U9 H; t- K# z* _; r3 w- l1 ?* h
我知佢呢set白色bra+底底同埋藍色個bra係響旺中買
) K" E9 P0 m* k. G' h其他地方就唔知喇~~

最近訪問的版塊