嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[轉貼]驚異!麻甩大叔變美女

very pretty, i wanna try this make up

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
化得他年輕十幾年

點都唔夠我麻甩喎
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

真的認識化妝的人真是神奇及偉大啊! 幾唔靚都可以變天鵝!
* _. y9 B5 ]+ \4 o/ @* Q' a) Q - P' I% z% Z) j+ m  F
另外, 真的不明白, 為何總是將心儀後尾要加多大叔兩個字! 她真人並不像大叔啊! 這點我可以証明呢!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

懂得化妝真好, 可惜自己無時間同地方去學

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-31 00:12 發表   
! X" M' I) F" S真的認識化妝的人真是神奇及偉大啊! 幾唔靚都可以變天鵝!
- b' b; E' L5 H7 v$ [9 y, N
; ^6 H1 \, T  H: M7 r+ w/ l另外, 真的不明白, 為何總是將心儀後尾要加多大叔兩個字! 她真人並不像大叔啊! 這點我可以証明呢!
  q* n0 h9 r. J0 l1 u) z  l終於有人講野似返人話了

我都學緊化妝,,,,,,,
7 ~" E7 L. X+ l. t- s' i/ t2 Q" w% b+ A0 F但化妝最大問題係眼眉" K7 l& U* Z, S. s( ^- F0 i# z
假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清
$ y4 }  G- t, ~* P要修眉就要cut眉毛
3 B8 {2 d8 T# S( P個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢8 P1 R7 W1 X* d" f( x
如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉- o/ \6 D5 S0 J; B
點答呢

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-8-31 00:55 發表   # f/ e; o6 j6 x
4 |4 l# h0 N' H3 M; A4 l但化妝最大問題係眼眉1 v. \( W2 Y  h
假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清  W9 F  ^' D$ l/ Z3 G( S! F6 w
要修眉就要cut眉毛, {' W4 p9 k4 P/ {: c4 x  g2 D
個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢
: B! K5 a6 C7 l如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉# h6 m3 ]2 t( D0 `2 N; h7 f
點答呢
; V  ^2 P: H) _& W$ N" n頭髮長左厚左都要修啦4 K. x* L* D' v, z: t$ V
鬚長左都要剃啦- T8 J$ v3 X$ S7 C3 C
何況眉毛" ?2 @7 X2 |, R! X9 D8 P
大把人修眉啦
0 g& A4 K+ g) {3 y$ M9 v0 a$ hd男明星要見人好多都會修

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-8-31 00:55 發表   ; Q2 [  L) z+ U' x+ z# B) R* h$ ^1 d: p
" Z$ ~  Y# e3 I! ^. f4 v: K4 [& M但化妝最大問題係眼眉) U  t3 {) W% `9 L9 l8 [# W
假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清1 a2 C# d4 a; F/ m6 @$ f
要修眉就要cut眉毛- ?1 q' z& C! @' }8 l+ B
個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢
# @$ ~/ Q* d6 \! a" x+ n3 a( d) G如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉
0 _+ }8 a: h% ?/ m( W點答呢
cut眉毛唔想人知5 ^) t! H9 s' X  L- h* `4 z0 Y
最好每日少少咁CUT

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-8-31 03:11 發表   / o2 ~5 B) s; c% l$ ]
cut眉毛唔想人知
; u' M6 z4 o" g1 O7 I最好每日少少咁CUT
9 u  C- \( G& i0 \" {0 U( c( `
仲要記得要小心d) t8 d9 _6 l5 x; O; x/ Q, J! W
好似我咁一下重手左唔見左忽
% y) Y7 f, U2 \3 _: }* ~+ X想人唔知都幾難XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-31 00:17 發表   % f+ z8 m6 K! c& ^# r. K

1 |' R0 q" y$ j+ F終於有人講野似返人話了
" P+ |/ p0 ~/ _( L

4 [) t7 J0 K0 h# s  \( Z3 I而家要叫心儀女皇

好勁.... 仲勁洗錢tim...

化妝果然係人生中其中一樣必學嘅野!

唔係下ma ! s; C) c0 n3 t& }+ N
咁強勁??6 w* s4 |, w% C$ b1 z0 B7 q
不過d"so"根有d明顯...

實在太強勁喇~

嘩........好犀利

very good!
1 u) A" @" t; w  R化o個個真係勁

點解會係大叔進化到女皇?
0 z; \9 D3 T* v3 \) P; x( b/ m  B
2 `; F4 ^' F0 v& I/ S跳級跳好大

識用化妝品的...果然厲害....
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-8-30 12:04 發表   
* L; r) M9 d* H) B8 v' f唔知點解
$ I- N# J2 j, D我一望到個title
: E5 T" K- ^. E  P, L& W即刻諗起樓主
* M* f) W9 i  }
心儀大叔

最近訪問的版塊