嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!

引用:
原帖由 EarlyLight 於 2013-8-14 02:08 發表   
4 |+ J# E% Q9 U7 A: J$ Q要整齊咁著成套先好玩,最麻煩系清潔
! E, l% t3 e% ~" w5 l5 [
著哂成套真係好好feel,無得彈.

引用:
原帖由 jacjac 於 19-1-2014 00:06 發表   
5 g: W3 _) {( @# s0 _( g. r' s* M$ \
著哂成套真係好好feel,無得彈.
. J4 |, W5 }" c  i) l4 s
$ Z0 H+ N& c. M: B+ N( W$ ^嘩!全套有好多嘢㗎喎
0 r5 j. F! o+ n) w& K) S有無姐姐有哂成套先?$ m  a; X" O( z
我刀想有校服牙!但系太難買啦

我會著校服+白襪再真空打飛機

我會著成套再退條底落大髀打

一定好爽~~想試下!!

我會著埋吊帶底衫打,噤先似學生妹,入面加個bra

我都中意, 尤其著埋白襪打, 正!, 邊個可以一齊玩??PM我

咁射法真係爽死

射落去好爽

自己衫就冇所謂,別人就不好了

我都鐘意射上去
4 e2 U0 K6 _* i% f0 m3 f' h* a搞到件件都有積
! O5 \& L/ v7 G6 s# [有冇人都鐘意咁

consider also dress on stockings

我刀試迥射校服,真系好正㗎

著埋底裙個感覺真係好正,我會著住花邊底底,再著條超緊PE褲,攝實jj响下邊,然後坐响支震震棒不停磨住,個感覺好有高潮,每次都感覺到做女仔嗰種feeling。

引用:
原帖由 DesbB 於 12-3-2014 16:59 發表   
- P9 l+ X$ d% m著埋底裙個感覺真係好正,我會著住花邊底底,再著條超緊PE褲,攝實jj响下邊,然後坐响支震震棒不停磨住,個感覺好有高潮,每次都感覺到做女仔嗰種feeling。
9 ~5 }6 d0 F; e/ h
2 w4 D+ @! Q! V3 M我而家打飛機高潮刀會扮女人㗎

引用:
原帖由 lkysu 於 2014-3-1 03:06 發表   
: y7 N& e$ o  A) {; A/ V我都鐘意射上去2 ?0 z* L) x+ E' J
搞到件件都有積
* q% r* r- [. Z# |2 R有冇人都鐘意咁
, m5 E  b/ Z' p, r; p# u但如果唔洗好大陣味,4 ]! V# h  `1 ~; k- `+ ]) b- o' m: L" p
唔知射完之乾左拎去洗,
" H9 }: ~+ Y4 D: z留低個積會係點呢?

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2013-7-24 13:29 發表   3 c4 p4 e6 [7 v3 J

" h+ e, y+ k- h; @9 H/ N$ m套隻手套或者襪落jj度打
. `* H% W2 ]) R

" R8 o) a3 ]/ _( I" K我支持呢個玩法!!!

引用:
原帖由 NWFB_970 於 13-3-2014 16:48 發表   5 x6 n6 J& d0 K; q) x: F
/ V) D: S. |) K$ v, \) {

7 k3 \! k5 z  x* f% D% X% A9 d5 S) R我支持呢個玩法!!!
- Z6 ^1 _5 D# `2 m
用鞋泥打仲好挽牙

連埋底裙應仲有feel

咁射法真係爽死