嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

xxxxxxx

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   
9 [& V+ r* R- n; r' {. {; \
. F7 M: x  c# f8 u; G2 ?* b/ O! O' T; M7 d
我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
4 {+ W- k0 |5 f1 d: S
你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳 ) n/ x7 A' c4 I
填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多 8 Y. w; r4 o  e
如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉款
4 ~# c5 t6 `; S/ W( e著上身前一定要落爽身粉,因為果D硅膠都拙手下, 唔落好難著上身,同埋著左上身後果D硅膠同你皮膚摩擦,無落爽身粉好易起水泡的 & Y  Q. a2 c. a% r8 a6 H
到你著住玩左十個八個鐘,就算落左爽身粉都唔係幾易除落嚟,好多時都會戴到出汗, D爽身粉已經無晒4 `, |2 W; b7 l1 V9 \
; A8 I4 M  o  X" S1 G
硅膠款彈下彈下真係好過引架
- n* x; L4 A+ l. r2 r: |' {

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:20 發表   
6 q& k, `. X. O" Q4 lhttps://detail.tmall.com/item.ht ... skuId=4473432382159
& T: Y4 [- q9 B- ?% P, p  K2 [/ E/ M! H6 J% I( A. B, c: `
這款o 唔ok?
% y- y6 H/ ]% Z3 F- Y% w+ b! {
: ~& I. n# t8 c* _" O4 xhttps://img.alicdn.com/imgextra/i3/1771438849/TB27xbVaaAoBKNjS ...
$ i' Q% ^" G3 d% Z) |

" G  N% h) Y$ c  Z& w9 b8 W7 K8 p) @3 [% C
“嫒唯她” 呢間我都買過 , 同另一間媛野比較
- ?0 N+ p" N6 G! {$ P2 Z8 l! _# M
; X; ?' Z2 f3 i1 ?1 y8 l手感 - 嫒唯她 較硬 ,媛野比較軟熟有女人真波感覺
5 u3 K( u# W7 g6 Y/ L7 V視覺衝擊 - 媛野比較軟熟,行路都睇到佢彈彈下3 G7 A4 ~  Y0 b8 }, @
出油度 - 嫒唯她無咩油出, 媛野會出少量油4 n( L6 v/ [" c* D: m3 a9 }
表面光滑度 - 嫒唯她 比 媛野光滑 , 媛野有類似皮膚既紋理較拙手
1 w" N0 h3 g# ]) H厚度 - 嫒唯她較薄 ,媛野都幾厚下 4 n! k: ]) N5 W- \4 E: Z

+ R9 g+ ?2 s1 G/ h& Z+ @" z' e" S) B, ^# \
買衫係要買尼D款 露到胸又唔要露到咁多膊頭

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表   ; C: E) y, L3 H/ W7 u

( D( |+ n7 V2 D7 h4 j你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳
& V7 I2 w4 F) ^3 x填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多
+ f+ P' S, h3 _8 r如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
* z5 s( z3 B; G6 Q' ], O
) A0 d# U. z: `9 w# I. H
6 A  y7 T6 |1 d8 t: Ewow. 冷知識  A5 k/ Q+ x5 r
0 k+ G  I/ e( V# R2 I" T
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 13:06 發表   & r. ]- E. \# W# {3 O' H6 R4 S7 c
5 q- y) m  s, H/ P  Y" B
真係好大真係好大真係好大 , _8 @+ x. Q0 W/ H" B# Z. t
大到漏出黎
# y  x1 N5 x0 w8 ~$ |- _1 b* g$ S: G# b0 K" d4 p  l3 F
似,兩個吹的波波,在心口。3 |- O6 x% o8 W; s# D+ A
# B' A; X& N& q2 v  P
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

夏天會唔會好熱?

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   
6 `8 O. |* k- Z( s! o! G  g
' |; _* ?3 [9 O% j0 n# E* |5 ~! S$ d, k7 h8 N3 \$ _
我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
  x* V2 U  ?" p& l" Y. b
0 G- z/ E! U- d$ ?0 h- l; R
應該,不滿足,高跟鞋,穿裙子。0 f% i, @9 G3 N) p6 h, Y1 c7 G6 c

2 h- M, u0 b& _) Q  B. l! C要身材,也是女性# z3 k" q( X9 O; v; r3 l; M" l
, t/ \* C7 e& w( k( s
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 1# 松鼠狗狗 的帖子

至喜歡看你腿
9 [& s6 B0 Q6 a, Y如果我腿似你更妙

我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?

好想也要買一個來玩。

引用:
原帖由 misslady 於 2020-4-16 17:30 發表   
7 A1 W% ?0 f% |' b+ I4 k
' r. O: d- v0 t  {& _1 M6 d; u- C
6 C. p( L+ f# T, s; v+ K似,兩個吹的波波,在心口。
* f1 M% v# d5 _
' L3 m, f. c) L  ?(o^^o)
男友話我似三頭怪物 " u4 n+ U  u) r+ e, N% O# u7 m9 G4 M

# l+ z% _* Q8 Z  M+ {; v  |$ Z. M" i2 M1 ]
% f1 V) p- |2 Q6 g+ F) ~3 v; j' `6 Q

$ s* r* F2 p8 m2 q- w, l$ Y9 N
引用:
原帖由 wahkaka 於 2020-4-16 17:30 發表   
( Y5 E" i9 [3 l' \" m夏天會唔會好熱?
, w; f, T( u3 \6 h
熱,好熱,真係好熱/ [+ W. _2 d/ B7 q( f* F3 N# y! _
冬天我都要開冷氣玩呀' R; F7 T' f# e( T8 D2 K3 T
0 F& a7 ]" y; u) [0 N/ q
6 e/ `3 t1 L9 f. P

5 B( ?# o0 n4 k5 P
引用:
原帖由 et0510 於 2020-4-16 13:27 發表   3 Q9 K! A4 f/ x2 J- }6 R
好貴呀
& Z& v- A* v' [4 ?4 _4 _/ o1 f8 a" h# I" }
但係值得 8 H) j$ v0 ?* z8 }& B

4 d4 E' j' M4 Y  c$ y: V! I' q% s* W9 {& o" w4 |
引用:
原帖由 powerxxxx 於 2020-4-16 16:02 發表   : b- d" e3 x: Y- p9 X# J; F
應該好重
/ x6 l- i3 W% q9 Y  e# I$ Z  D
戴左重左 5-6 KG+ p8 b9 J) e) ^4 P1 @

( F  t( W7 F- U1 a6 u6 _; `. {* m3 h9 f4 N* g, t  S
引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-16 18:08 發表   
& `; L6 i  M$ k" F至喜歡看你腿
. C7 v0 U/ Y9 f* O如果我腿似你更妙
- p1 L. q2 [& I4 P- J

1 E$ ~) e: v4 {+ V) @( F  w我以後貼多D比你睇
: \% Z4 x# ], v) n  X/ q# F  q9 ]& g) a1 [

引用:
原帖由 Kimbs 於 2020-4-16 20:17 發表   
* \! b' s' ]4 k$ |我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?
8 K  X* b( W3 V有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假
; M' A5 z1 |- D/ i8 P: h. m用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會好好多,戴左會有深深的乳溝 - @& t" U4 c( a) y. L" b
如果你出街著衫唔露, 唔係有特別鍾意大奶,其實買吊帶式或插片式已經足夠

回復 21# 松鼠狗狗 的帖子

上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 16-4-2020 10:32 PM 發表   ' B0 s4 a! P. d, p  |7 i/ w; E

' }  x. {( T9 P+ T& Z- x有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假* z$ q. v( k& [4 ~' G( g
用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
1 j) l2 m8 `3 ^. z2 p  D) p6 K0 O9 l+ N/ [9 K& P* G' [  F3 G
謝謝姊妹您的高見,因為事實上我覺得夾得到乳溝就很足夠,即使著低胸衫露溝都係露真肉,但無疑用義乳視覺效果真係靚很多,所以心思思想買,不過另一方面,義乳很貴,過千元不如買多幾件靚衫靚裙靚鞋,這樣又很像化算一點!哈哈!

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 22:14 發表   
  S$ Y& h! r8 U. P* [3 z, u7 H男友話我
1 ?: S7 B" O. P4 i' q6 J
. X1 d/ d7 m+ w( ]
仲有一個頭,未計,
7 u8 x  P# F$ @  C" I+ [( L3 q9 b- M! k' i
除非,已經⋯⋯
3 Z( H* [5 y4 e" E0 _9 x(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 cdbobo 於 2020-4-16 23:29 發表   6 i. T- B8 w6 b$ H0 [
上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀
& q. l  F$ U% b* g  ]' [

' ~, A8 k: Y4 O上身又要,1 {! y+ T* K+ X4 W8 f8 k6 \  e
下身又加臀。
6 U1 H9 s9 O- t7 W+ k0 s, b: B! D9 Y" f7 L$ }' l* ?8 `
會不會,好熱,好焗$ ?4 v" p+ ]% C
+ \5 h: I; ]- ]; m
(╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

不錯呀,不過就算B SIZE都已經顯得很大

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 10:32 PM 發表   4 D0 e; r: B5 H# C! P' E4 Y& G
2 i; ?3 y" S6 M
有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假
# d* {5 T6 w& ~  q用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
/ a% Q9 t7 m) g) m: h$ W. r- \( E

1 I( v+ g$ X. g好出名既Nicky 都係, 未見過佢真人 (唔知佢喺唔喺呢度), 佢既相都要P 得好利害才可以磨走穿崩位, 但佢會戴出街係佩服的。
Heels Fetish

要漏出來才算是

太大還有內衣買的到嗎?

夠誇張: ~- T, t9 j: [7 n% ~
Nice

最近訪問的版塊