嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

秦度的白色連身校服裙已經被我一開為二,解咗體爛晒!

同自己玩SM...?

雖然我都唔會整爛啲校服
# J' q3 Y: R2 X2 F6 I但有人鐘意射係校服度,有人鐘意整爛
' C+ D' A" |$ B! f% x9 G/ C各有愛好

三套校裙你會點用?會不會賣?

引用:
原帖由 michaelyip 於 2013-8-3 06:57 發表   
+ D% V- i0 `4 h6 c2 H) Z5 k三套校裙你會點用?會不會賣?
( @3 O( e; C& w) K
我果五套就係賣既

唔用就應該送俾人

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-2 21:26 發表   
% |1 \: p  o$ _! a; c/ ^2 V9 j0 W' @4 o5 e& t) P& O
自己著住來撕爛都一樣咁正!
- ]+ \! ?- k* Q! F( s- Z8 M1 N

$ y: m2 i. u2 j; B% i3 ~
1 v# r  F: F% Q7 p; J) H你著被你條女撕爛仲正。不過好地地一條校裙撕爛左好浪費。至少滿佈黃色液體才撕啦

條裙好似撕成上下兩半咁, 係唔係由腰部開始撕開呢? 仲有個左袖好似唔見左.+ l4 J' y/ X0 W
第三幅相係唔係條校裙裙襬既布黎架?

係咪用界刀界嗎?

a bit waste bor

引用:
原帖由 concord 於 2013-8-3 14:55 發表   : L5 D# `. P# i6 r
唔用就應該送俾人
# m8 B+ J  @) K& \9 S! d" @: h
% |- a2 M2 k! Q8 Q
諗深一層,撕爛同我射到丟,咪又係一樣

引用:
原帖由 signdx 於 2013-8-3 00:28 發表   0 t$ p+ ]# a+ K7 x; R) Z: z
做乜咁晒野....
8 }) u8 {* l% h5 Q" d) g, _
1 w; {/ U* [  g) I
引用:
原帖由 PRETTYPETIT 於 2013-8-3 01:04 發表   
5 K9 o0 h; X, p# X% b9 k8 _因咩事要咁做呢???
* m; ^  v( Q- p3 Q2 K- h8 E. S5 a5 o: x有3套新同埋呢件撕爛的用了有幾年,加上仲有一條同款的,所以共有1套舊3套新.

引用:
原帖由 MANYAN 於 2013-8-3 01:26 發表   ' p+ X$ c: K5 w- Q
撕爛不如益人
! M! P2 W& d! ~$ u" p
引用:
原帖由 hc1289 於 2013-8-3 01:28 發表   ( ^  L+ v: |( ]) U2 Q* t, X6 S3 ~
好像很浪費喔* d& o% R- D2 c* s" q2 {( B
撕掉?
! p% e3 _+ M; E5 s+ w6 f
引用:
原帖由 ching030 於 2013-8-3 01:47 發表   " n. {0 l8 K5 _6 q
點解~~~~~~~~~~
3 G6 e& |+ y2 d# o; Q+ A5 i" {; p- l8 P
為用舊咗.

引用:
原帖由 dummy_ac1 於 2013-8-3 02:48 發表   
1 _3 z; e+ g: a( j/ T7 I+ p' a8 o同自己玩SM...?
4 G1 [& v5 n, R4 x; d都可以咁講!

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-3 06:40 發表   
" Y  N4 [' r1 N2 d; x5 d& }雖然我都唔會整爛啲校服
" q4 w/ w. m' |- b但有人鐘意射係校服度,有人鐘意整爛
8 J0 b; z: n& j各有愛好
8 g/ w2 I2 ^: ?- f講得無錯!

引用:
原帖由 KR7723 於 2013-8-3 15:14 發表   
$ U( {  N3 p% k8 c* V8 x7 K4 u# z! R0 _4 _' z1 O+ G+ ?: ^
( J- H* U3 X3 e. L) F: Y

% |. }: K: L( Y% C你著被你條女撕爛仲正。不過好地地一條校裙撕爛左好浪費。至少滿佈黃色液體才撕啦
( d7 ?/ r4 C. T4 w3 e& M, O
有3套新同埋呢件撕爛的用了有幾年,加上仲有一條同款的,所以共有1套舊3套新

引用:
原帖由 eddiecd 於 2013-8-3 15:48 發表   : q7 [0 \2 y- f  w: U8 O
條裙好似撕成上下兩半咁, 係唔係由腰部開始撕開呢? 仲有個左袖好似唔見左.
# z, ~2 }) v* U" E9 E( \第三幅相係唔係條校裙裙襬既布黎架?
6 \" D9 M# R0 V
度度都有!

引用:
原帖由 spk2001t 於 2013-8-3 16:02 發表   
5 v$ w( d7 ^2 e係咪用界刀界嗎?
: K% \3 F! J7 z* {
乜嘢工具都出齊.

引用:
原帖由 hkgirl101 於 2013-8-3 16:22 發表   ) l* z9 B7 m& u4 ]
a bit waste bor
+ `( ]' Y- J+ a- e" V& r* `有D啦!& h) G2 d3 }9 M- `' p
無舊邊有新呢!

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-3 20:22 發表   % K8 p, F6 Q% F" t4 B. H

, g1 H8 b8 H. l4 a1 B/ C) m: o( U講得無錯!
% G7 G3 N5 Q* {$ I: w. M$ B  z6 O

A9 J2 S; X% z' o2 Y8 m9 r雖然我唔會咁玩

點解你要咁做~~~~~~~