嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[構思中]十二月份聖誕網聚

幾時先有得報名?
2010-09月25日 1 st CD...suki

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 abc2010 於 2010-11-17 10:28 發表   2 l( Z$ n$ ^8 D- v( k
幾時先有得報名?
7 S% _! S% W3 n' R" {4 c
等一切決定好了就會接受報名了
7 d. Q! X- `4 Y. q/ @6 q) B下星期左右吧

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-16 11:13 發表     K# @( B# ]5 `% a  P/ p; ^5 M
我心水就 sherman, 涼宮, 小R
( c+ u( p& k) g) b

0 F& M8 c' F- ?- o
: U1 A2 u6 R# i6 m0 ~2 Nheel姐咁比面 q,q ' q# \( h5 U5 X# r' u! s6 @
$ g8 o0 t+ C' b/ Q
其實我都想去, 我報定名先, 睇埋小R 先 XDDD

沒錯的確我是好想去~XDDDDD
" Z- X6 ?7 W7 W- F" ~5 d( ?1 I因為覺得很有趣~

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-17 17:47 發表   # ?2 V, r7 X( A0 |+ H
沒錯的確我是好想去~XDDDDD; }: M& d9 [- ~1 X
因為覺得很有趣~
5 ]# [1 k& y: K) ]2 N
, B; a5 Y, x' Y4 A
死啦,咁我去到咪比你毆打

一定會~所以你一定要去~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 10:21 發表   
8 K6 [( w7 W* X# t+ s+ Y. Z- ~' h8 G0 h# F5 ~! Z' m" U) K* d/ F: ^
化妝品有就好% K1 |2 ]" R$ s  O0 M, D' Y% D) z
帶備就可以了
2 w+ `: W0 P6 J2 a6 O有缺的可以到場問其他人睇下可唔可以借. f7 J2 o9 _. e& i! K  u* q
  I( t$ i; N" |' Z. _- |- W
小R有比較正常的校服嗎?
' E6 j" @) J: `2 s4 U* u" \0 ^就許昌那件吧9 x. r4 t: l& k0 r, y1 x
總之合照時不要著套明愛美容(例)影相就好了! U: G7 [8 }) u3 D0 I
始終是CD聚會不是戀物及校服的party  d5 X0 X9 [: l% i! c/ L4 [
8 I, R9 w! d: D( {( l9 p- {! }! I
還是那一句,人 ...
% g4 X0 }* X! s- ~% N- _" Y6 E: w' j+ |
看小R的身型也很瘦, 如果佢去可以睇下我D衫O岩唔O岩佢著

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-11-17 18:33 發表   6 ]& X! O( V: T9 ]  ~/ a
2 ^0 N- O  I/ U8 L
; w: W/ p9 n3 p. v
看小R的身型也很瘦, 如果佢去可以睇下我D衫O岩唔O岩佢著
8 d3 @$ N  D  H# @$ _
小R不瘦吧@@( g5 e# y5 N% o. k6 @; t
應該比我大隻

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-17 17:47 發表   
, y1 [/ x% M( {, a! W沒錯的確我是好想去~XDDDDD4 ]9 t- m' L. |1 X$ z
因為覺得很有趣~
2 a; d  N2 ]# ^& v
找西門來報名吧
, f  k7 g2 v5 x( z西門好像比較高分

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 10:21 發表   
6 |: l7 _% i0 ?- \# g- I+ B
1 x( T; ?9 M4 f. l& W; O% f化妝品有就好+ E% k, W2 u8 Y1 \3 n3 C
帶備就可以了
. x1 j$ M% Y4 N3 J( Q0 O6 N- W! j有缺的可以到場問其他人睇下可唔可以借. O5 L' D. s& G7 c  P% m/ c
: q0 _9 w* b: P' T) W
小R有比較正常的校服嗎?# Z% O7 n- p" W; V
就許昌那件吧
2 X0 R. ?1 N) X7 ~$ R% c! \; h1 [總之合照時不要著套明愛美容(例)影相就好了" i+ _. E* P7 a! L3 U( Y, _
始終是CD聚會不是戀物及校服的party' ~) `# t, l- ]* E1 e6 j# p
% X1 ?$ d$ c3 G% |# v3 [! g$ B
還是那一句,人 ...
2 E9 o# s) J7 I
小R化妝品不齊啦~自拍都是素顏~~
- \8 M( h0 c9 g
! a( g/ I6 R, k/ a8 R正常的校服??套套都正常架啦 @@# f/ u& L; Z/ Q8 y% B! z' C
合照當然不會穿白色明愛,小R最喜歡的是ccvc那套 =v=
* @2 Y. N* y8 H2 i可能等下次啦~~小R都唔知得唔得閒~~~
, M1 n% K5 q- ~$ H3 f
0 B. G3 L$ y& r
引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 19:34 發表   
; M. ^/ S0 Y1 V6 v7 |" |
4 A7 Y$ Q: y5 M" N小R不瘦吧@@
! n: ~3 ^# ?* H+ Z/ e# ^/ _應該比我大隻
6 {: x) o7 E+ l. v2 ?小R瘦是假象 =v=

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 19:34 發表   
* L7 e7 K, a$ S) F3 t2 [/ B+ ^+ O
找西門來報名吧' \/ {5 A. D) J7 W
西門好像比較高分
# K8 S$ v8 B/ b* l: }: d7 |  n+ l9 ]% \
哈哈哈~當然好啦~) d1 w( h6 I7 q. A3 c; [! Q

1 a: q7 }( J" E小r要來呀~我都想見你

又或者可以諗下呢DXD6 \* @! @, y, M  j. t& Y
http://www.standardboat.hk/chi/home/index.html

遊艇淨係租都已經係高消費...orz

一有浪咪畫咩哂d眼線lor

船P好玩呀   真係座艇
: x8 E; J" ~2 w- ?5 h4 A' K- p5 z9 x7 A% P1 H( q5 C7 p
開船啲蛋家佬好保守,  cd肯定嚇死佢
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

要報名去喔

遊艇載客人數: 20-55 人& w0 @! ^* Q* L( o) e5 S/ _
咪可以請多D人去曪

我分數這麼小.....1 E& j/ ]/ W% Z) _: S
先留意一下吧 ~"~

乜都冇..有冇邊位姊妹可以教下我丫

船P個IDEA幾好,不過真係要選人去,因為出親海都4-5個鐘,對住D唔太ARM CHANEL既人就大家都唔會開心

最近訪問的版塊