嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

xxxxxxx

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   
7 ]+ v8 u7 `" o* S( _+ A: v) N; Y6 _) _
, M$ z: s  e$ ^: o& Q
我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
$ n6 w! t) X# O8 U+ e. C, C你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳 - g- e+ o: Y/ w" F( D  i
填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多 3 M* r# j# c8 o- V
如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉款
: d: P5 R. g" Y著上身前一定要落爽身粉,因為果D硅膠都拙手下, 唔落好難著上身,同埋著左上身後果D硅膠同你皮膚摩擦,無落爽身粉好易起水泡的
  I7 Z2 i: c' c" S到你著住玩左十個八個鐘,就算落左爽身粉都唔係幾易除落嚟,好多時都會戴到出汗, D爽身粉已經無晒  Y7 y, b3 U4 s+ K% {; n
, C7 @$ ?3 R% Q' K  q# v
硅膠款彈下彈下真係好過引架 . G/ ^* i2 c- p

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:20 發表   
' v  T+ k7 M# g2 b+ d" Hhttps://detail.tmall.com/item.ht ... skuId=4473432382159  E' x$ z7 K- }, n  t

& H! N9 i9 ]# Z& X) T! @+ J$ l這款o 唔ok? ; `) H: ~4 _- w& [

# @1 G  b' B3 \! T( T9 ihttps://img.alicdn.com/imgextra/i3/1771438849/TB27xbVaaAoBKNjS ...
1 T; ~) z2 G2 a1 I
. N! T- t5 x7 s, r  t

. w: T& E6 o6 y4 ~: D“嫒唯她” 呢間我都買過 , 同另一間媛野比較
2 @8 y2 c7 W- a% d2 \8 k( N. H$ `  W$ W( A0 s. m
手感 - 嫒唯她 較硬 ,媛野比較軟熟有女人真波感覺 * U+ r  n& o0 B; r4 Q1 G% R
視覺衝擊 - 媛野比較軟熟,行路都睇到佢彈彈下
2 d' K3 e8 ]6 U' C8 C出油度 - 嫒唯她無咩油出, 媛野會出少量油
+ `9 Y9 l9 {1 t" R7 c: O表面光滑度 - 嫒唯她 比 媛野光滑 , 媛野有類似皮膚既紋理較拙手
. }2 R. d1 {- {+ K( l厚度 - 嫒唯她較薄 ,媛野都幾厚下 5 I8 d6 w- S+ J) F1 \0 R9 V! n

" V: h0 ]7 d4 k1 L; F* D
4 [+ [; i1 O6 l+ [% T) M買衫係要買尼D款 露到胸又唔要露到咁多膊頭

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表   
& X* d! i7 e' j6 O& r) g" g$ D3 Q
你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳
1 t- @" f( L* ]! L填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多 9 Q" ?- D1 F, N" E, |  {/ M3 W1 V
如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
. {, J3 s/ r7 A2 S! P" ]( c2 e& J
& \0 M* w* a  b; O/ d$ N
9 N" X4 t7 u0 N# R" c& e! Z3 U+ k# Zwow. 冷知識
) Z! t3 ^8 J; w0 W5 R" B1 d& u7 N' {9 l0 }2 Q- f. R/ i1 H8 I  D. z
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 13:06 發表   % s& G6 c- v& ^. P+ [$ v
; h& N! r; T6 t: n6 N" A/ _1 k
真係好大真係好大真係好大
* Z9 \0 p5 K* N7 ~1 F, k$ J1 C7 y大到漏出黎
# F  w" Y; n. U8 Z, |0 h% M
" _7 _& F6 I. D: Z似,兩個吹的波波,在心口。
3 D' F7 C* V7 ~; T0 M  J9 y
; M6 ~3 L2 W  u# b. N(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

夏天會唔會好熱?

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   % b$ p' ~* h4 C: V. x

+ I" |0 d  W4 O$ m0 X- P5 n* P( L; Y$ ^
我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
. ?& x6 d1 P8 e9 N1 }1 a4 F$ |* x% T3 ?
應該,不滿足,高跟鞋,穿裙子。
- F) b. ]- l: \# \+ t1 ?  h) n; x) h; ?  w1 W: D  S
要身材,也是女性+ W5 _8 L* u1 P* }
, }9 {/ Q, {3 K1 Q- b( z- f
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 1# 松鼠狗狗 的帖子

至喜歡看你腿
& B2 K4 |: ]9 ]' K# L, t& e- L4 h如果我腿似你更妙

我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?

好想也要買一個來玩。

引用:
原帖由 misslady 於 2020-4-16 17:30 發表   : N- [% D( ~8 V

$ A% U0 r# T: Y7 m# H5 n8 o/ `
$ t/ i% f5 w3 q6 P似,兩個吹的波波,在心口。
$ V' a' H0 N4 L9 ~
9 C  e8 T0 j! l) T- s7 a(o^^o)
男友話我似三頭怪物 # y* J+ R1 g4 y0 v6 i2 Z3 ?2 ]

- D9 x. O+ Z: T: C" X1 }; h3 ^; ]5 }
% T# h( X6 b  l$ }: q- U/ ~  d( {7 Q3 o

1 L7 z: S/ g2 |9 e+ w
引用:
原帖由 wahkaka 於 2020-4-16 17:30 發表   
0 v$ V& k7 y( h  q  G& T夏天會唔會好熱?
1 a4 L& W; H, k) {6 G5 [
熱,好熱,真係好熱" W: u7 d4 q7 ]7 R. W- F
冬天我都要開冷氣玩呀( d/ X: q& F8 M5 n- _+ F% l

/ T" }8 j" N! p0 Z9 }! t; |/ h- @) U
' G( \+ ?( x# f" \$ \0 p5 Z
+ i8 K) W9 R8 T$ h
引用:
原帖由 et0510 於 2020-4-16 13:27 發表     P5 v- V  ~# z
好貴呀
2 l. s! Q1 X2 G' K( F, A7 O6 b/ `1 B" K; h0 }2 n8 a5 O( I
但係值得 $ X1 P/ @& |* G0 R& T0 R* b9 O

+ u5 P9 m: O0 b
- A, ?3 ], n6 S- l
引用:
原帖由 powerxxxx 於 2020-4-16 16:02 發表   # d. o6 m( @8 q+ ]- w% g
應該好重
" j9 O7 G6 b! g  {3 r2 P, F" W戴左重左 5-6 KG
; X4 x% H# n# P
! G9 N& }" z  @( ]% G. q1 `2 N3 d' [# [& x# [
引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-16 18:08 發表   ; }# i# e" |! D' U' [" i3 `
至喜歡看你腿
; T4 T4 S- s0 s- Z; S- e如果我腿似你更妙
% b. E0 B$ c5 X( z

. p* W4 Z/ w4 g我以後貼多D比你睇 2 R3 ~0 u- n5 }
* Y; \+ \) d/ A" r

引用:
原帖由 Kimbs 於 2020-4-16 20:17 發表   
8 y4 N8 r; W( ~2 X' V3 [8 \我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?
4 u4 N: P4 @" G! @9 E, b有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假
# o9 x# C1 S5 X# d) N& O: T( I用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會好好多,戴左會有深深的乳溝 " n7 p; U+ b0 r, i
如果你出街著衫唔露, 唔係有特別鍾意大奶,其實買吊帶式或插片式已經足夠

回復 21# 松鼠狗狗 的帖子

上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 16-4-2020 10:32 PM 發表   + `' T( @0 Z4 I% Z- {8 G

3 k* k0 O7 C. x, z" l4 ~" Z有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假
2 E  S9 n5 \7 D: I( w+ p! Q用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
  s1 Z4 q4 \: g+ m
% I+ H" v3 V+ Z% Y5 z謝謝姊妹您的高見,因為事實上我覺得夾得到乳溝就很足夠,即使著低胸衫露溝都係露真肉,但無疑用義乳視覺效果真係靚很多,所以心思思想買,不過另一方面,義乳很貴,過千元不如買多幾件靚衫靚裙靚鞋,這樣又很像化算一點!哈哈!

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 22:14 發表   + V+ I' K6 s/ `) M$ R
男友話我
8 j& C. f: A+ g" j4 ]$ J/ @  u- Q: k* ]. w  n0 P
仲有一個頭,未計,: K" R# x% L0 B* p! A, z+ y
+ @4 `6 \8 R! n7 C- M% H
除非,已經⋯⋯
/ L* T% L( b% O7 e  d& r(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 cdbobo 於 2020-4-16 23:29 發表   
: q' ^8 Q5 O9 r& Y9 h& _上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀
) W" b" W, D3 G) \
: O1 B! Y7 B; s5 b) V% d/ a( H$ q上身又要,
  l6 X8 U5 ^) q3 t下身又加臀。% R( S8 P3 }* r! O8 E2 v
, Y1 M: l9 Z* ~/ M7 T) Q
會不會,好熱,好焗, ~! i) B; V; b6 B$ i  N" l
6 l( ]$ e$ k3 K8 `
(╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

不錯呀,不過就算B SIZE都已經顯得很大

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 10:32 PM 發表   
0 Q" x/ r% g# k' w
9 l4 v/ f3 p- f5 c- k/ w有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假
7 M* E% \8 v$ f0 s用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
5 C" y4 D3 Q0 c5 F8 v6 F. B
7 d( K* D6 {, e& |) f6 t好出名既Nicky 都係, 未見過佢真人 (唔知佢喺唔喺呢度), 佢既相都要P 得好利害才可以磨走穿崩位, 但佢會戴出街係佩服的。
Heels Fetish

要漏出來才算是

太大還有內衣買的到嗎?

夠誇張) \4 S. S! k7 K8 N6 x/ d
Nice

最近訪問的版塊