嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[構思中]十二月份聖誕網聚

幾時先有得報名?
2010-09月25日 1 st CD...suki

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 abc2010 於 2010-11-17 10:28 發表   1 [! N$ B: D  M) L$ n
幾時先有得報名?
. a+ H% z' b$ M' _( d等一切決定好了就會接受報名了
* Q) }& G, o0 N下星期左右吧

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-16 11:13 發表   
% u5 N: i: J# Q5 t" ]) S. t6 Q我心水就 sherman, 涼宮, 小R
% w5 c+ G1 M- \$ q) H3 N9 g
: y( G3 Z  n+ u
- ]* V) P8 y7 H9 i: P/ hheel姐咁比面 q,q   W$ {. Y$ ~) D5 x  i" k

% s7 ]% g  b. [8 b其實我都想去, 我報定名先, 睇埋小R 先 XDDD

沒錯的確我是好想去~XDDDDD' v7 K+ w; d" L0 w6 v! a
因為覺得很有趣~

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-17 17:47 發表   
- Z* f5 G# r* R) _! x% ^1 s6 p& r5 s沒錯的確我是好想去~XDDDDD
# B  p7 M5 ]# B因為覺得很有趣~
" N/ ]0 [  {& h7 i
2 X0 A9 T3 S3 L0 M# d. ]% Q死啦,咁我去到咪比你毆打

一定會~所以你一定要去~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 10:21 發表   + A3 ~2 w" j0 ~2 W  R2 G1 t! V

) ?9 J" F; J  [6 e; c化妝品有就好  i! H/ y9 O7 V$ D
帶備就可以了
, J7 `* X3 v3 I$ V8 W有缺的可以到場問其他人睇下可唔可以借
9 ]# \( I. Q: x6 K1 Z, H3 A3 U1 ~  Q3 ~
小R有比較正常的校服嗎?
  X# i9 Z2 ?" S* @6 Z& y+ D就許昌那件吧
0 A6 ~8 R2 J: M  t. z/ i# [# D7 p, {1 W總之合照時不要著套明愛美容(例)影相就好了4 j. ]. H: S" R0 f0 I2 M7 I0 |
始終是CD聚會不是戀物及校服的party. j) ^- }8 Q; u8 a; t) X( s5 O
4 u; ~/ c$ j0 r6 [1 Y* A6 d1 U. R! ^1 m
還是那一句,人 ...
3 m4 m; K  g1 N) I& `" T5 i# `$ k6 g/ q! A- }, D3 T
看小R的身型也很瘦, 如果佢去可以睇下我D衫O岩唔O岩佢著

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-11-17 18:33 發表   
9 O2 z# S! S3 ?3 u  O7 y% W& B2 B  p: X. u7 F
) b' Q+ J" @# p8 C" S
看小R的身型也很瘦, 如果佢去可以睇下我D衫O岩唔O岩佢著
& C& Y8 \. |. @: Z- Y小R不瘦吧@@6 q8 M8 m6 u9 Q; |
應該比我大隻

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-17 17:47 發表   
2 A5 \7 i6 I/ g1 o( I6 g3 |$ u沒錯的確我是好想去~XDDDDD8 o! g# n  Y4 L- Z+ s
因為覺得很有趣~
2 B5 c6 b, O+ w- C找西門來報名吧
' ?& z% W7 k3 g, Q西門好像比較高分

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 10:21 發表   
7 f% `9 R* Y+ ]7 }; Z  c* ~/ E; m# z8 ]+ E
化妝品有就好( z5 B, Z' b  Z: j) N8 d  _. S, a: X
帶備就可以了, r3 J) W2 H/ c
有缺的可以到場問其他人睇下可唔可以借
' W7 \7 _) Q' ]7 R# i4 U" j# [5 d( w0 m3 s
小R有比較正常的校服嗎?( y5 D* S% ?) j3 L
就許昌那件吧
3 C# P9 ]7 z5 \總之合照時不要著套明愛美容(例)影相就好了
9 v- f) W& m# r4 z, |始終是CD聚會不是戀物及校服的party% t4 I: P1 v$ @
- s  M- d8 E* n+ _' m0 ]
還是那一句,人 ...
2 c+ C- j2 l* M* Q小R化妝品不齊啦~自拍都是素顏~~6 C+ W1 i' T% ?& i; V& E3 N+ G

& s: o& n  v+ t) R) \0 v正常的校服??套套都正常架啦 @@
4 z9 z3 @8 E+ k" X+ b: I合照當然不會穿白色明愛,小R最喜歡的是ccvc那套 =v=
7 m# |. R, {5 l8 M可能等下次啦~~小R都唔知得唔得閒~~~; p2 p* H0 n  b. {. X- ]  S& w

% V5 ~' w; i. f0 M
引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 19:34 發表   4 s5 |7 y0 c( T+ P$ F" \

h- y& b, p! b1 W小R不瘦吧@@* j6 Y6 u7 T* L1 j9 y/ U
應該比我大隻
) q' I! z; [2 ^! I/ @7 F) r+ I
小R瘦是假象 =v=

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 19:34 發表   8 t/ C# T& M' e% x7 x, ~: \( |% G
7 [" m/ Q& r' `, L6 d
找西門來報名吧
3 z  y4 _7 i! a西門好像比較高分
: m# J' Z; T: g8 `3 G
3 k& O( U; e" X哈哈哈~當然好啦~
! Z4 |3 f! e! [# G" G1 Y6 Z
& j8 ?9 A! X% n$ m, W# s# F小r要來呀~我都想見你

又或者可以諗下呢DXD: a2 M  k; i+ g) N. _4 L
http://www.standardboat.hk/chi/home/index.html

遊艇淨係租都已經係高消費...orz

一有浪咪畫咩哂d眼線lor

船P好玩呀   真係座艇 + C' D- \( z/ {6 T% `
, C; e4 q2 ]7 Q
開船啲蛋家佬好保守,  cd肯定嚇死佢
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

要報名去喔

遊艇載客人數: 20-55 人
4 V5 c; K$ H  G; @) l咪可以請多D人去曪

我分數這麼小....., \; y$ _% ?" o% D& [/ a. \) w& ?
先留意一下吧 ~"~

乜都冇..有冇邊位姊妹可以教下我丫

船P個IDEA幾好,不過真係要選人去,因為出親海都4-5個鐘,對住D唔太ARM CHANEL既人就大家都唔會開心

最近訪問的版塊