嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[構思中]十二月份聖誕網聚

幾時先有得報名?
2010-09月25日 1 st CD...suki

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 abc2010 於 2010-11-17 10:28 發表   
( o) f# l" b5 p- d" W& i幾時先有得報名?
4 g" n0 l+ k* a" m2 \
等一切決定好了就會接受報名了" l8 Q+ L4 c. u* i
下星期左右吧

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-16 11:13 發表   3 S, k. \. Y0 n! [( E
我心水就 sherman, 涼宮, 小R
2 J4 e( q' ~$ Z  J0 A. F1 @2 L4 O* P

8 K) H/ Z$ `3 g7 O+ Wheel姐咁比面 q,q   G- T) H- v% d$ n1 h( u
. E' s) S$ Z* `$ ~( B% M
其實我都想去, 我報定名先, 睇埋小R 先 XDDD

沒錯的確我是好想去~XDDDDD
( U) c0 R: _& `8 g因為覺得很有趣~

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-17 17:47 發表   " _2 r# @$ K% `! m, @: w
沒錯的確我是好想去~XDDDDD" I; L, V3 l) m4 l7 J: r
因為覺得很有趣~
2 k2 E2 r& J& [# W" ]8 K; @: M
# ?' \9 `8 J7 G1 B死啦,咁我去到咪比你毆打

一定會~所以你一定要去~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 10:21 發表   * ~$ F6 f" q7 \* ~+ t

. ?; X! w9 r$ `+ J化妝品有就好
- z8 ]' I  }, }7 N$ [帶備就可以了
+ K: d9 z- q$ Z8 t# L有缺的可以到場問其他人睇下可唔可以借
: a# P/ t4 `) u7 E) A) v2 K& U/ H& X- Y% w$ P5 j: M
小R有比較正常的校服嗎?9 N0 g( d0 r1 B+ X8 b' `' E7 R
就許昌那件吧
6 f) ?' W, f5 Q+ l  l3 F# U2 q總之合照時不要著套明愛美容(例)影相就好了1 p/ J* e( e! |$ q9 S; ]( e
始終是CD聚會不是戀物及校服的party; L$ t! w9 U4 G. C

/ K1 u9 p- V' s: u% e9 c還是那一句,人 ...
' z9 Y' O& ^  G* p+ ]
5 E& ?  o' _3 g9 n1 D$ Q
看小R的身型也很瘦, 如果佢去可以睇下我D衫O岩唔O岩佢著

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-11-17 18:33 發表   
, h1 g: G- }% J/ y% `5 ^0 Q" S
" E0 f: r' X9 q5 d# i
+ c+ m' ^$ P2 B看小R的身型也很瘦, 如果佢去可以睇下我D衫O岩唔O岩佢著
+ d7 T) l$ }. q
小R不瘦吧@@& v& L/ \9 N6 F$ S1 S
應該比我大隻

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-17 17:47 發表   
, z& [# i+ @; ?# K, k6 b% u沒錯的確我是好想去~XDDDDD
+ K) R& H* p3 v0 \0 q7 g' ^因為覺得很有趣~
8 I6 E6 q9 a: S6 o; q3 ]" y找西門來報名吧" J3 r  B  V* C' O/ M8 c
西門好像比較高分

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 10:21 發表   
& b0 t; B& N4 W2 @9 N' e
- i4 @+ J% d; e2 L化妝品有就好5 q4 C: ~" `$ m- m5 Y* r+ E
帶備就可以了7 y+ x' y$ m5 @* [$ Y4 ]
有缺的可以到場問其他人睇下可唔可以借5 B$ D7 F0 ^/ e6 Z8 ^. p( T

2 k! N* T) h, ]: R小R有比較正常的校服嗎?, r0 \7 P/ M- G) Q
就許昌那件吧) I4 }+ V3 M5 r
總之合照時不要著套明愛美容(例)影相就好了9 U3 ~" v# e' [$ M. C% c
始終是CD聚會不是戀物及校服的party- h3 |  c0 e# D5 b
: _5 o# `$ M4 k( {  y6 ^
還是那一句,人 ...
, h9 f1 y' T% w小R化妝品不齊啦~自拍都是素顏~~
; Q; ], [- u# Q4 `9 c5 t$ V) K( |: |+ B, i0 b3 [" I
正常的校服??套套都正常架啦 @@
, @! C( j: ~* u' ?合照當然不會穿白色明愛,小R最喜歡的是ccvc那套 =v=
* I1 ~" H% G/ ^4 }2 _6 w* I可能等下次啦~~小R都唔知得唔得閒~~~
- K+ l) k  v* J
0 A1 t+ x1 X0 W! X* T: z
引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 19:34 發表   / v" p! q- \  W3 x' [0 F) @* B

" X0 L, t! Y+ T小R不瘦吧@@
: S- l+ e# c% b4 l  z5 F應該比我大隻
  j1 r6 f# \) w$ H/ C, a' Q2 M小R瘦是假象 =v=

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 19:34 發表   + `' n- w1 W$ \1 S4 N" f
  g# v& L/ x) |0 j! }, ^" ?
找西門來報名吧
; o, |8 ]8 b! H: h西門好像比較高分
6 Y# w3 Y* @" y  V7 [2 M7 r5 i$ b8 A1 K8 Q, A8 u' U4 h; h, p
哈哈哈~當然好啦~. l9 F- Y; P! u* a) E

' [$ @& Q4 A6 K- T5 L/ X: `* n: p) F小r要來呀~我都想見你

又或者可以諗下呢DXD) T( J4 h1 l* m% ?5 a0 z
http://www.standardboat.hk/chi/home/index.html

遊艇淨係租都已經係高消費...orz

一有浪咪畫咩哂d眼線lor

船P好玩呀   真係座艇 9 D7 d( E2 l- `
5 D4 K1 V) D1 Z' z/ i' j2 z
開船啲蛋家佬好保守,  cd肯定嚇死佢
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

要報名去喔

遊艇載客人數: 20-55 人
" i9 \  p3 ]& |+ u2 b咪可以請多D人去曪

我分數這麼小.....* O2 |! p) [$ q
先留意一下吧 ~"~

乜都冇..有冇邊位姊妹可以教下我丫

船P個IDEA幾好,不過真係要選人去,因為出親海都4-5個鐘,對住D唔太ARM CHANEL既人就大家都唔會開心

最近訪問的版塊