嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尖沙咀買絲襪好去處!

世上有這樣的好事

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-21 00:49 發表   
4 o! G" m: {+ |; L3 I! P
$ n2 S6 o9 m% ]8 |
; c' q, C4 S4 M( T8 t- c 你叫到一定冇問題啦!
0 ]" ?! h' k  N! [
幾時得閒先?

good sharing.......我星期一出尖咀,可以去見識下.......thanks

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-21 00:49 發表   
! i6 Q9 [7 g% f  h' Y- I) i
* d5 K7 Q1 M+ c* l; U% K
! s  r! m( e! ?4 N6 H, ^; { 你叫到一定冇問題啦!
) ^3 f3 u7 D" g! E% X! w- x% k+ {) I& m
我都好想去呀,可唔可以同我一齊

加連威老道樓上鋪我都去過,唔知係唔係樓主講果間,但真係可以慢慢睇.d  sales仲好nice,我買完仲問我洗唔洗拆packing添,我就梗係唔洗啦,佢仲話可以慢慢睇其他野喎

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-8-21 18:18 發表   ) ?6 J6 C" B8 m; \6 d$ {
$ A! W  l- g3 Z) \: q4 _# x7 u. D. A

5 |4 K7 }) \  U我都好想去呀,可唔可以同我一齊
: c% g4 N4 U& Z
6 q7 }, F2 o. p
三人行? 其實都冇問題的! 不過要夾夾時間啊!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

睇黎唔錯~不過會唔會超多人架...

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-8-22 13:07 發表   
: `" T1 A  n( ?$ _" D7 v睇黎唔錯~不過會唔會超多人架...
' N- [5 Z- f4 ~/ M* A. D6 c- R1 }$ O, D/ J# W$ U2 ~
我上左去兩次, 不過都係得三四個人!(連我在內)

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-21 23:17 發表   
! v& F) K) E9 S( C2 J7 t1 S* F' V, K, Z; K3 q& u9 D
/ ~' Z) M' f) |# S5 m4 J
三人行? 其實都冇問題的! 不過要夾夾時間啊!
- }3 c" n0 [5 E. P) l' `/ J9 [, k  J" M4 b  X
咁可唔可以add我msn傾下呀?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-21 23:17 發表   
' m; r  d' Y9 m5 k
! `/ f" j1 Y6 t! B( _6 h
2 D! ?% X1 ]9 v3 [0 _4 _/ v  ~. A+ ~ 三人行? 其實都冇問題的! 不過要夾夾時間啊!
# Z3 w6 b' e0 L: t6 P; P
! t! W' m; U9 r7 r' J  C
; T( i& n. l7 q" W5 k- z/ ~7 E. x
打俾我睇邊日得囉

三個男裝去買絲襪, 好奇怪

引用:
原帖由 silkypanties 於 2010-8-24 14:17 發表   
- j& `, q% N  L& V. U" C8 K; M  `三個男裝去買絲襪, 好奇怪
/ S; M8 u( T; b! N& u$ o7 C% ~1 s+ ]3 ^5 R
咁都幾創舉ga!

OK! 得閒我上去睇下先啊 8 `; N. Z4 q) h9 {2 q8 c$ o8 h5 {: b
thx
york

i should pay a visit to there

各位姊妹買完0野記得分享一0下戰利品呢!

有無一件頭泳衣架?$ g; ?1 t* O0 p) Z; I
姐係好似番學果d款咁

引用:
原帖由 banana0525 於 2010-8-28 01:58 發表   / }/ G0 b+ f- x% E. N( [
有無一件頭泳衣架?( s8 [/ o5 D6 s+ k
姐係好似番學果d款咁
7 [; D3 g: b3 k" V4 v

# S# s& I  @7 y6 o好似有啊! 因為果次我0既目的係絲襪呢! 不過我亦見到好多泳衣掛晒0係度, 但係冇埋去認真睇過囉!

琴晚去左~ 兩邊都超多人, 唔敢入去

引用:
原帖由 happymay 於 2010-8-28 18:31 發表   
# X( T  m8 H7 k+ p. I, k0 t琴晚去左~ 兩邊都超多人, 唔敢入去
3 ?) a; W8 B& ^' z% l: I3 [* d
) k8 }4 Y, s1 J# b$ s MayMay上1/F啊! 地舖一定多人呢!

D胸圍可唔可以試戴?

最近訪問的版塊