嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

著校服沖涼,濕透了!

雖然洗好煩,不過好好玩xp

好貼身呀, 好好身材, 好想做你男友

我會著埋全套cd,可惜暫時未有機會,好羨慕

引用:
原帖由 iamcar 於 2015-6-2 23:31 發表   
$ _$ N: q6 c& E2 U; q5 h我會著埋全套cd,可惜暫時未有機會,好羨慕
, N( B) V3 }4 m3 v
著埋鞋去沖??

感謝分享!!!!

我也成日試,條裙貼住條j正到hight hight

正~

我都想沖涼玩,問題係件濕衫要點處理?
' r5 o/ o8 |' l  L唔係一,二小時就乾,家中又唔方便晾乾
5 l- ^) N" k' r  F又冇乾衣機,點快速整干件衫之后收埋佢?

嘩,校服濕透好誘人 " k# m& ~' z. N3 U7 b: s

0 d4 X5 O: n7 Z( H# k[ 本帖最後由 748159263 於 2015-7-15 19:26 編輯 ]

引用:
原帖由 messi335890 於 2015-6-12 16:18 發表   
) J3 P4 @1 b' @, a' B! m我也成日試,條裙貼住條j正到hight hight
; T% {# @# a3 ]: R: c; E系呀!) d3 S% i$ ]. S; [
之後順便射埋囉
/ t9 q9 C0 K. Y$ E

引用:
原帖由 lkysu 於 2015-7-15 18:53 發表   9 E/ M" D3 u" C( `$ b+ f8 Q6 D
我都想沖涼玩,問題係件濕衫要點處理?' J7 T# ~0 Y6 G+ c% _. Q5 ?4 u7 f
唔係一,二小時就乾,家中又唔方便晾乾
- T- o+ T9 I% ~又冇乾衣機,點快速整干件衫之后收埋佢?
1 I, S% C: {/ Z我直接曬出窗口,明天一早收返.4 P$ T+ a0 ?9 w+ K; E- `

引用:
原帖由 748159263 於 2015-7-15 19:24 發表   , P1 ?, R; L# y$ Q
嘩,校服濕透好誘人
  i% N2 |( @; i
哈哈!
: i) W6 i* B/ E! a# C

前排屋企人去旅行, 就試過禁玩, 4 r3 y: B. j* w, w
件校服濕曬, 想除出來有少少難度......

引用:
原帖由 willy 於 2015-7-16 20:12 發表   + Z4 g/ k" Q& m3 ^$ D/ N
前排屋企人去旅行, 就試過禁玩,
$ a1 Q9 b& T) N5 k' |件校服濕曬, 想除出來有少少難度......
% [1 P% D/ J1 Y1 h無錯

引用:
原帖由 lkysu 於 2015-7-15 18:53 發表   
0 B2 c4 B: F, F2 `' a) q/ f; R我都想沖涼玩,問題係件濕衫要點處理?( C- ]) g0 g/ k) Q! |
唔係一,二小時就乾,家中又唔方便晾乾' d' E, |, w! A2 `. b
又冇乾衣機,點快速整干件衫之后收埋佢?
* b1 [. h( Q( v

- x( g+ }3 b  E3 M8 i) v2 Z其實校服布料比較薄,夏天咁熱濕完拎翻乾再用衣架晾起,跟住搵風扇吹住通常2個鐘內就乾晒

引用:
原帖由 o_cambridge 於 2014-4-15 23:31 發表   & e- f# H: I0 B( M) t
著埋吊帶底裙會正D
: _4 i( k0 [4 i8 T/ a$ u; Q咪係!無一款衫新係正得過著吊帶裙黎玩濕身

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-7-16 21:35 發表   
: v3 r9 `4 U. b1 u. z3 y) H2 b/ Q  I+ y7 `/ U/ M
無錯
) V: N, E# I" Z0 h1 v9 a
3 J; n  N, m$ z% R
3 T7 R. y, S& }  T: F5 O: [7 J* g跟住之後就發燒, 所以爽係爽, 但試過一次下次唔敢再禁玩......

引用:
原帖由 willy 於 2016-5-5 20:02 發表   
! u( P: c% u/ y" `2 e8 B
  \. D; [) o3 c2 M; ~! ]5 r+ ]" Q: i: Z
0 j6 p0 Q; ^* M7 O- ^2 e& e
跟住之後就發燒, 所以爽係爽, 但試過一次下次唔敢再禁玩......
' y% O( S; M, o+ C
咁又無咁易發燒嘅
5 z( q! M+ T- h: w/ p1 c+ x

學妹出浴照......

好正 0 s" B$ x2 j, r
有機會試下

最近訪問的版塊