嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尖沙咀買絲襪好去處!

引用:
原帖由 jvmiki 於 2011-4-18 20:05 發表   
- I5 R( l5 V; Z  b# p你寫話"中環那邊買Bra.....(有得試!!)"...真的嗎??3 Y* O7 H$ H5 k; i
我想買BRA但無試過唔知FIT唔FIT到自己,所以想試試先買。
# {* w9 b' [) U, c6 \* M我好想去買啊...可唔可以"PM" 比我知地址邊度...!!. Y/ o( o) n* ^  F: Z+ B
sales是男還是女?
# l4 S% o) v! O4 A, @' W& i& w' O新手第一次* y6 F! a3 _6 L1 |7 R# u+ k

" W. Y5 v6 `+ \( R萬分感謝...
" O! A4 i, P) o# K
3 ^3 t( I* u" b' H
Jvmiki, Sorry我遲了回覆妳的問題! 個地址係香港中環利源東街17號地下, 間舖頭名叫"莉莉有限公司!Sales是全女班! 如果你搵唔到間舖, 我搵日可以帶你去0既, 不過要夾時間! 1 F1 I& N- c$ m8 m) t. C3 T6 G
+ i( Q5 Y: z, ?$ D& ^+ ~8 D( \4 |
真的有得試!!!" N, z( B+ a0 }1 H$ k* a5 d! ^

8 O9 s* @" c- p- t[ 本帖最後由 CECI 於 2011-6-26 00:03 編輯 ]
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
揾日去睇睇先,好想買番幾套

今晚去左 26 號, 因為見到個牌寫有 GUNZE。結果買GUNZE的肉絲同黑絲加一條底,合共 236
abc

現在出發去中環買bra.........希望成功喇

有冇朋友黎緊會上去呀?一齊上去大膽d

可以搵日去買 d 簿絲襪褲+ lace 絲質 under 番屋企打 JJ
用滑滑絲襪做手套, 然後打JJ
最想自己著住絲襪褲, 隔住絲襪褲再比女含 JJ!

不錯吧,可否影啲相來睇睇?
引用:
原帖由 kaiserin 於 2011-7-2 23:15 發表   : F9 Z) I! J: h
今晚去左 26 號, 因為見到個牌寫有 GUNZE。結果買GUNZE的肉絲同黑絲加一條底,合共 236
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

我们的天堂

我個日有空上去呢間TST 加蓮威ALENA內衣城,眼前一亮,好多東西都適合我,SALES好NICE!還見到個同好客人添!我一陣間就找到我要的東西了,滿心而歸!事頭公也好,沒有特別眼光看待,可能習以為常,所以放心買哩!
SIMON

街景圖

Alena
" c0 w$ B4 g) T( {. S$ \http://maps.google.com.hk/maps?q ... F8&ll=22.299981,114.173956&spn=0.000933,0.005493&sll=22.299964,114.173957&sspn=0.006295,0.006295&layer=c&cbp=12,161.52,,0,-3.43&cbll=22.29995,114.173833&brcurrent=3,0x340400edc87d41dd:0xa00c39682627ff0,0,0x3404009533f68457:0x7af391a82a888312&z=18&panoid=aT-pvUFUUMHc9xmOh1gp1g6 B4 ]9 n' A* G5 _6 r% e9 `$ ?

. I7 ^* ~; p  F" BTop's) S/ Z% I7 R0 Z& W& {( P
http://maps.google.com.hk/maps?q ... F8&ll=22.300056,114.174246&spn=0.000933,0.005493&sll=22.299964,114.173957&sspn=0.006295,0.006295&layer=c&cbp=12,218.36,,0,-0.44&cbll=22.300092,114.17434&brcurrent=3,0x340400edc87d41dd:0xa00c39682627ff0,0,0x3404009533f68457:0x7af391a82a888312&z=18&panoid=L30lKKnssgCIcFNsadvFuw
暫停寫入

我鍾意去海防道果間襪之部屋呀,不過依間貴過其他分店起碼20蚊嫁><

昨晚22:30特別任務,上去掃貨
: m, Z% P7 o$ Q: T) S+ ^話要制服肉絲黑絲……溝通問題比魚網我% J2 [" S7 {0 Z# G
我再補充係番工制服用,淨色無紋
/ L7 ]' K( `; R+ j比咗平野我,我再追問6呎高岩唔岩
& f0 B& v# \# D0 k! D  J換加大碼比我/ G0 c/ D! E% S( a- r1 [% B
顧客人流=0
暫停寫入

22:30係買得最舒服的時候, 有時真係得1-2個人!

回復 93# CECI 的帖子

不過2230會否太晚, 附近有地方試衫嗎

22:00-22:30最少人流! 怕尷尬的姊妹那時段比較好! 不過那裡的Sales真的好好人, 放心啦! 上樓舖有試身室! 可以慢慢試冇人催妳ga!

回復 95# CECI 的帖子

係唔係咩衫都試得先, 見到佢似有D制服喎

回復 95# CECI 的帖子

唔該我問,係地講緊22:30有得試內衣同衫的地方係中環"莉莉有限公司"定係TST "ALENA內衣城"呢?

went to ALENA yesterday, super busy.7 \  n1 L4 Y3 e/ f; v  D
5 z# b+ m) p. i4 j4 B. t1 N, w
自由行 = 3 /4
/ ~# `8 ~/ O5 D8 m+ M職員 = 5
4 L0 ^. u& Y6 Z5 u本地男女 = 4
2 {: ]- r. R9 b
3 j: }0 E5 _5 g6 H" k你自己唔在乎
# \! A- w! K( m% v: {冇人會介意+ t' B  ]$ N1 U* D" B
5 z* {( g) q9 [$ O
spent $2255 J9 q2 p: y) m

/ I0 s" j4 A, a) j2 pair 120d black stockings
$ c5 M0 F/ z( D; w) {2 pair mini panties; @$ j: m0 ], j; o+ {) ]- @7 u
2 tube tops
3 E/ @4 a# b# y4 ]& k1 pair girly shorts

Wow   can you post pictures?

very good....finally got a place to buy la

引用:
原帖由 tightstights 於 2011-7-24 13:14 發表   
9 \. F* C$ W! `我鍾意去海防道果間襪之部屋呀,不過依間貴過其他分店起碼20蚊嫁>
) w. g1 l% ~) `$ p- c  z9 [" N. R" A4 t/ P; e
但呢間成日都好多人去+ y1 G1 g; c9 n# Q* F2 P+ {
我成日都唔夠膽呢.............

最近訪問的版塊