嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

秦度的白色連身校服裙已經被我一開為二,解咗體爛晒!

同自己玩SM...?

雖然我都唔會整爛啲校服, r) F( H9 {2 e0 I
但有人鐘意射係校服度,有人鐘意整爛+ \. K4 ^, u' Q& B
各有愛好

三套校裙你會點用?會不會賣?

引用:
原帖由 michaelyip 於 2013-8-3 06:57 發表   
/ r8 W" h0 l3 Q三套校裙你會點用?會不會賣?
3 x+ q3 |( b+ [# x
我果五套就係賣既

唔用就應該送俾人

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-2 21:26 發表   2 C8 q. O; m$ a2 l
, a  }! J4 S: W4 R; \1 t
自己著住來撕爛都一樣咁正!
' g" g( `# U& X7 w6 {5 H3 F+ T
4 t: A% U1 M, q- K+ n
. w9 k9 z- F8 P) K" f5 ~7 D你著被你條女撕爛仲正。不過好地地一條校裙撕爛左好浪費。至少滿佈黃色液體才撕啦

條裙好似撕成上下兩半咁, 係唔係由腰部開始撕開呢? 仲有個左袖好似唔見左.
2 g; ^+ H6 d, ?* n# x7 t8 ^8 b- v第三幅相係唔係條校裙裙襬既布黎架?

係咪用界刀界嗎?

a bit waste bor

引用:
原帖由 concord 於 2013-8-3 14:55 發表   4 j# b4 @& V2 ^. Z" @* [/ Z% F
唔用就應該送俾人
3 z( @& A8 c- C' j$ a# Y5 C* F/ Q( s: a+ K, I  H$ t, d
諗深一層,撕爛同我射到丟,咪又係一樣

引用:
原帖由 signdx 於 2013-8-3 00:28 發表   
, |3 H& P  c, y+ Z5 G) ^做乜咁晒野....
1 @% Q3 q: u9 T1 X* o7 n! |* O
; ]" W& s( c  S2 ]
引用:
原帖由 PRETTYPETIT 於 2013-8-3 01:04 發表   
, r2 k4 |! a8 c; v因咩事要咁做呢???
* }: u/ ^( ?% {0 r  O; c
有3套新同埋呢件撕爛的用了有幾年,加上仲有一條同款的,所以共有1套舊3套新.

引用:
原帖由 MANYAN 於 2013-8-3 01:26 發表   
* i- K- I6 X; z6 ^0 t6 I1 B撕爛不如益人
5 h; u" \# u! j
引用:
原帖由 hc1289 於 2013-8-3 01:28 發表   
( O/ `$ K4 Q9 Y# W1 ^好像很浪費喔
+ y2 T* Q# g* T撕掉?
: E  j& ]: _6 ]( {2 L" R
引用:
原帖由 ching030 於 2013-8-3 01:47 發表   
4 Z/ v- A$ _# k6 h$ f7 b3 Y" g: g點解~~~~~~~~~~
! w' U& N; ^$ A# H& l+ o

# s/ B5 o4 b& N( p) ]1 Z7 D; q為用舊咗.

引用:
原帖由 dummy_ac1 於 2013-8-3 02:48 發表   ; f' \3 x$ l" J
同自己玩SM...?
5 J; P7 J: c7 n$ r7 Q- |0 x都可以咁講!

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-3 06:40 發表   
6 L  p) \3 |$ E: O4 P6 L5 j雖然我都唔會整爛啲校服
) f( u# D! x7 h7 g* i但有人鐘意射係校服度,有人鐘意整爛
* P3 `* y& H0 z$ h  V各有愛好
6 M  G4 C% i% y7 C
講得無錯!

引用:
原帖由 KR7723 於 2013-8-3 15:14 發表   ! g8 }1 Y, }& q7 P2 s, V0 h

8 }+ i" {, p$ f" X" L! k( e
( A5 M  }' Y0 N" Z/ f7 P! O/ j
' B3 L4 c) q5 _6 Z你著被你條女撕爛仲正。不過好地地一條校裙撕爛左好浪費。至少滿佈黃色液體才撕啦
4 \6 O0 p8 ?! y; m有3套新同埋呢件撕爛的用了有幾年,加上仲有一條同款的,所以共有1套舊3套新

引用:
原帖由 eddiecd 於 2013-8-3 15:48 發表   4 U( }! D9 ]  P2 t1 l
條裙好似撕成上下兩半咁, 係唔係由腰部開始撕開呢? 仲有個左袖好似唔見左.
; F  V7 {  k& ~& {, a, S第三幅相係唔係條校裙裙襬既布黎架?
- ]' O; d( o! V/ V度度都有!

引用:
原帖由 spk2001t 於 2013-8-3 16:02 發表   2 @, E# N7 R: i0 {
係咪用界刀界嗎?
% _  _) O- R7 V0 Y% ~# q" A8 F乜嘢工具都出齊.

引用:
原帖由 hkgirl101 於 2013-8-3 16:22 發表   
  \; _3 S, d3 P8 ?$ Q; ma bit waste bor
4 c; H3 Q; Q: `有D啦!
& h7 m0 P8 V7 l" n! v" E無舊邊有新呢!

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-3 20:22 發表   
' a) w8 }& H$ L0 f( c) Z" m( G& x. e/ K# F
講得無錯!
( G# l3 E/ `( `, M9 w
$ @1 D7 c( }! Y, O% V* \3 |雖然我唔會咁玩

點解你要咁做~~~~~~~