嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

xxxxxxx

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   4 l* B$ l) L! c5 O8 n0 g$ y$ X

) x; k6 w/ W& a0 ~( y  r$ x- \# J( Z. H) ]
我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
( Q8 V1 f, B$ f" P/ c; X
你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳 " c! |8 v/ O" Q& z3 d4 ]! R
填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多 5 n1 \! D- b' A
如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉款
5 c* y9 P  `+ z& F% @: F( X) Z著上身前一定要落爽身粉,因為果D硅膠都拙手下, 唔落好難著上身,同埋著左上身後果D硅膠同你皮膚摩擦,無落爽身粉好易起水泡的 : ^: K! [9 Y% T. ^
到你著住玩左十個八個鐘,就算落左爽身粉都唔係幾易除落嚟,好多時都會戴到出汗, D爽身粉已經無晒- y" |7 e9 P( ?) z! }( h

* i7 J3 |0 V# n" H0 v) \% d硅膠款彈下彈下真係好過引架 ; R, Y. @6 w2 k9 O! h' t* ?1 h. S- f! O  C

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:20 發表   
0 }3 K$ G, h, W! Jhttps://detail.tmall.com/item.ht ... skuId=4473432382159
8 F  `# F  [4 ^, `  Q1 V/ R3 u
; {& G4 N. p9 K0 B這款o 唔ok?
( ~) w; D% Z4 V7 X/ e9 _$ r
& ]7 @8 u, U% x2 A  b# Y; Shttps://img.alicdn.com/imgextra/i3/1771438849/TB27xbVaaAoBKNjS ...
6 f. M- S5 \% |! R. E( q
1 s' ^" r3 o  Y, }$ |8 R1 }4 e: ]3 j# ^$ A2 @* h
“嫒唯她” 呢間我都買過 , 同另一間媛野比較1 n/ l. b( a! @6 h( o0 \# t
3 ?5 s: e* Y) e' h) e
手感 - 嫒唯她 較硬 ,媛野比較軟熟有女人真波感覺
3 y1 v5 _- w& f; I, Q9 F$ b& J9 \視覺衝擊 - 媛野比較軟熟,行路都睇到佢彈彈下+ ]  `3 O) P9 i" v, S8 [
出油度 - 嫒唯她無咩油出, 媛野會出少量油
4 j: M: t" \2 ^1 z* @! l9 L: ]表面光滑度 - 嫒唯她 比 媛野光滑 , 媛野有類似皮膚既紋理較拙手
( p! n, L" Z2 t厚度 - 嫒唯她較薄 ,媛野都幾厚下 # F$ N$ i7 E# m/ T+ \
, }7 e- d5 N" H2 V

# x' R' N' t$ ]! w7 c" Z買衫係要買尼D款 露到胸又唔要露到咁多膊頭

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表   ; N+ s6 R: h% o' w4 x1 M' C. V' |
% g. ~+ W, }; }! c. _) i- y
你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳
  s4 K  o+ t+ z' y9 `+ e填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多 ( D0 u- N4 ]8 l2 w
如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
' F. Y$ t( O: m; L3 F& J- R0 e3 w) k. P# Q, X) ^# v/ o
' J& n0 V  D# t* w# y
wow. 冷知識
" S0 M% N6 @, d, O$ b. x' ~
- G/ m0 I' E- f0 S+ w(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 13:06 發表   
8 u* ]* }" e4 N) o! g5 z
, y$ K6 ~  C' Y' C- n7 E真係好大真係好大真係好大 3 i# v; ~$ G: V& a  Q/ x
大到漏出黎
; s4 i( Q5 k& }& V  [4 p

$ |! a, @8 ?% r! u5 S# \# f4 H% _似,兩個吹的波波,在心口。9 f- Q/ a& e% N3 H

0 P0 H$ s0 h0 n$ N( d# m- e$ H0 n(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

夏天會唔會好熱?

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   
& s$ Q$ s5 h5 L& M
, y* i/ x' w- I% J( J# ]) d7 D, P% L5 R
我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
& P+ G) s9 Y8 N3 L1 R6 G3 Q

7 h" m# u5 b$ Q1 [) D# ?# `1 d應該,不滿足,高跟鞋,穿裙子。+ z, n$ M% w2 e

; A8 `# I1 ^5 |2 B8 k3 f要身材,也是女性
& D7 l* }; e( v* @  c2 u7 |1 \6 I/ u, P# o% m
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 1# 松鼠狗狗 的帖子

至喜歡看你腿, g$ s# Q, ?/ ~- e+ k
如果我腿似你更妙

我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?

好想也要買一個來玩。

引用:
原帖由 misslady 於 2020-4-16 17:30 發表   
7 d& d0 v4 x0 O6 R, [; k9 I1 ^; J: |+ g9 r
( k2 d! E' U2 ^/ q+ ~* e8 z
1 v/ U1 u+ Z( c: f似,兩個吹的波波,在心口。6 d9 y" _$ c; z1 @
  M: A- Z( c" r; \! H5 q, r7 K
(o^^o)
男友話我似三頭怪物
6 m2 l. Z) c. T" K6 C# ]( T% ~- j+ I1 `6 t" @

- J8 C2 V" p% ^1 s/ m' z) T
4 J+ ~# e# M: m2 L, a9 [% ]8 `) _2 u) F
引用:
原帖由 wahkaka 於 2020-4-16 17:30 發表   - m0 j1 L$ F2 s+ Q3 A1 R+ j
夏天會唔會好熱?
; o1 \+ \0 R' m  N! P7 b熱,好熱,真係好熱
- q) s1 b' T' s" k! X& c$ c+ p# r冬天我都要開冷氣玩呀
6 t  x6 O" d+ \/ s4 ~& j* x! P; m; n* J- m! O
3 B9 V, Z$ W4 T7 r% @9 n0 a# ~
* d+ |( x1 u+ S& n
引用:
原帖由 et0510 於 2020-4-16 13:27 發表   ; n* g/ Y/ ~! H) T$ D
好貴呀
6 n/ K4 U5 L7 Z- ]7 U3 w) B+ V) l8 K- c1 O; j" g& V% V  |
但係值得
6 [) E; w, t, O  f- n6 a
0 A; K, [+ N6 l. F7 V; b1 X. g) m* K( n- d
引用:
原帖由 powerxxxx 於 2020-4-16 16:02 發表   
& ]- r2 j) R2 D; R 應該好重
5 K* U3 t! A2 D" j/ p
戴左重左 5-6 KG
3 r& q. L( j) ?1 C6 f& d1 N
" i1 O: ]2 `) c0 r/ \( \* a6 ]3 E2 n
8 D. |7 S/ s; y( |1 S9 [* Y" W; t
引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-16 18:08 發表   
6 s/ i1 X$ N, V至喜歡看你腿
$ e! J9 y% I3 \% f  t& n- m如果我腿似你更妙
/ `8 a1 \4 X6 D! z& k# J4 {7 v; t& I% P: b
我以後貼多D比你睇 / z% G0 T' H3 g/ y. N5 V

4 X. y, O2 C5 c. ~7 \, g[ 本帖最後由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 22:21 編輯 ]

引用:
原帖由 Kimbs 於 2020-4-16 20:17 發表   ) \3 H9 _$ c: P
我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?
1 n1 Y, I- w  A# d0 u& D
有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假
+ i1 k( W0 z: w7 b. C7 l0 p1 n' O用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會好好多,戴左會有深深的乳溝 # `; m7 `0 R" r. C" |0 ~
如果你出街著衫唔露, 唔係有特別鍾意大奶,其實買吊帶式或插片式已經足夠

回復 21# 松鼠狗狗 的帖子

上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 16-4-2020 10:32 PM 發表   0 y/ r, C* m1 A* B' u" O1 ~4 B0 s+ L
8 Q. ~& g9 \3 A% K+ l7 P
有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假% t; |; m5 w& S/ k
用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
& L8 L5 J) i% V* d8 u' I# W2 h' h  T8 i$ V3 T; M. ]+ g6 H& u
謝謝姊妹您的高見,因為事實上我覺得夾得到乳溝就很足夠,即使著低胸衫露溝都係露真肉,但無疑用義乳視覺效果真係靚很多,所以心思思想買,不過另一方面,義乳很貴,過千元不如買多幾件靚衫靚裙靚鞋,這樣又很像化算一點!哈哈!

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 22:14 發表     P; u8 k+ z! j/ K
男友話我
7 V1 t$ c. X; o: E
3 g6 V6 b* Q0 Q/ f: i
仲有一個頭,未計,
, p  P" }) j  x$ x5 X$ m  ~! a- u  D7 \2 z6 u  J( k
除非,已經⋯⋯
; B  j  Q0 T3 C(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 cdbobo 於 2020-4-16 23:29 發表   ' B7 q9 k$ h4 O/ @- Y
上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀
' x% ]4 I( ?. Y% T* |
, g7 n1 J1 n9 X上身又要,
! b. F) M9 n% o( R# q& T下身又加臀。
  e, f) a) p: [6 [4 {9 L$ G5 V
9 N0 U1 ]7 N) b4 V會不會,好熱,好焗
% h9 U+ y$ U; l1 W: H+ s( \: T4 z1 l3 P- l/ Z
(╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

不錯呀,不過就算B SIZE都已經顯得很大

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 10:32 PM 發表   , d3 y5 j2 d6 n$ k, X0 m
- Q8 c2 J6 j6 R+ O4 ~  X) s$ A$ V
有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假
) `- A* v* }9 C1 w用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
0 C" Y. K' T$ S1 {8 M0 F3 k6 M" m7 x- G' a
好出名既Nicky 都係, 未見過佢真人 (唔知佢喺唔喺呢度), 佢既相都要P 得好利害才可以磨走穿崩位, 但佢會戴出街係佩服的。
Heels Fetish

要漏出來才算是

太大還有內衣買的到嗎?

夠誇張6 c, i+ M% E) s9 V& f: y. q% V
Nice