嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚著校裙睡覺,點知道……

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 09:03 發表   ) t( C; {  M' X: s: a& _8 w

( V! j6 Y$ t* f! |其實比另一半知道無壞,又唔係一腳踏兩船或者有小三* ~' _1 p. x1 `/ B5 c% y* l$ `
女友反而仲開心,我日日做宅男係屋企著校裙陪她
: g% F6 O- r) x; w6 C

) ]  M- {6 ?3 o好羨慕你

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 09:03 發表   3 l  q9 Y9 ?; i. L$ W3 V
8 F; {/ P% N- {
其實比另一半知道無壞,又唔係一腳踏兩船或者有小三
: A. i4 J: L+ ]5 }* I/ m4 e女友反而仲開心,我日日做宅男係屋企著校裙陪她
* ]2 A- g0 x3 A4 Q4 M你係著邊間學校嘅校服呀?有無相睇吓呀?

Better wash it now!!!

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 12:43 發表   
2 s# G" o( k0 Y+ c, i  \; P, e1 T
) m9 J2 H7 z, x9 p# w你係著邊間學校嘅校服呀?有無相睇吓呀?
1 l$ t, Y0 |1 T! l# V
我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞
% Y( _7 N* k  ?2 _! k5 p; Z) I* q我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載

引用:
原帖由 Babygun 於 2015-12-19 13:37 發表   7 n* w0 W6 c2 H+ e
Better wash it now!!!
5 N7 p! d& ^+ f  u" e& [# O昨晚已經洗乾淨了

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 18:27 發表   
) F5 Z+ Y5 ]. r
! |$ [2 J" l/ u# v0 k1 a我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞
/ w% E) g7 {. q: F% n6 x我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載
7 D# J7 @2 w. D5 a嘩,咁你上傳不到相片,是否說相片size太大呀?
: w4 U4 E' S8 X, Y是的話用app縮細一啲就可以了。

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 21:14 發表   
! i0 ]$ B  h  C& E$ w8 K' S) L6 `  r- t
嘩,咁你上傳不到相片,是否說相片size太大呀?
/ ?+ l/ h  e  W' m  H* r% a是的話用app縮細一啲就可以了。
9 o1 n& }* G+ M# K& e2 a# C+ ^
我唔識呀,好似係size太大,應該點搞呀,你每次上傳相片係咩size

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 21:47 發表   1 w+ A* t5 e, v3 d

& v9 K; [% X9 w  l! V我唔識呀,好似係size太大,應該點搞呀,你每次上傳相片係咩size
3 H3 d3 [+ x* f) M. V4 p
相片size大約900幾 x 500幾
3 y$ _' h7 Y1 B  t0 \9 a, A我是用images easy resizer

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 22:10 發表   9 V, N- {1 o6 |$ B; v0 v% F

3 G1 g3 X. H' ?) ~相片size大約900幾 x 500幾
: k+ G# B5 J6 ]5 I& P9 h我是用images easy resizer
% U. O# I0 `' z* j
你知唔知Iphone可唔可以影相可以令相片符合上傳相片要求

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 23:10 發表   1 ]- y7 C. |  i3 @

# L0 d: U! R% D) H9 [你知唔知Iphone可唔可以影相可以令相片符合上傳相片要求
  U: @. H6 W' ~* [我也有用iphone,本身是沒有此功能,都是要靠app,+ C7 V  M) e9 a
有隻名叫photo size express的app可以簡單做到。

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 23:56 發表   2 p0 e6 B7 w6 _* V; Z6 z9 e

% v, s2 `6 O: }# ^我也有用iphone,本身是沒有此功能,都是要靠app,
6 L( Z! Z! N# x有隻名叫photo size express的app可以簡單做到。
: {* |5 U, x% M( [3 r' t Ok,我有時間就搜尋下,多謝你呀

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-20 00:19 發表     v0 s. @4 P- w
: r2 S3 r* Z7 G  C
Ok,我有時間就搜尋下,多謝你呀
3 B9 b$ W6 H# G9 A6 T0 s唔洗客氣,大家交流交流

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 05:27 發表   
9 g4 \9 W' X- _  Q. ]6 l3 O3 K& U
4 I" U" ?* e, {我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞3 i( j* \# w, |) M5 B$ W: M4 T
我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載
+ G+ x5 b; W* Y: i, A" ]0 C
又話者upload上dropbox然後link dropbox張相上黎

有無人可以幫我上載相呀,搞唔掂

下次用埋M巾訓@@

我會唔捨得整污糟d 校裙

you are so lucky with a nice gf

引用:
原帖由 jasper818 於 2015-12-20 23:57 發表   9 b! i0 u  P9 a: m4 k+ W/ i: V
我會唔捨得整污糟d 校裙
) ^: M: J! ?  ]  g" m洗乾淨就沒事了。

引用:
原帖由 kkmonster 於 2015-12-21 02:17 發表   
* I" @# i/ v; K1 jyou are so lucky with a nice gf
  ~( j7 H) W- F/ O! Y
Thank you

咁刺激

最近訪問的版塊