即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

永久會員問題

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-23 12:51 AM 發表   8 u- \8 G" u9 W. {2 b* F
+ [9 G  `* C5 X/ \

4 R# h4 V9 ^# N3 a2 H' _8 p我距離cd...10萬8千里呀, 都係繼續戀物算o勒~~
x2
YV3S1E117XC050141

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-23 00:42 發表   6 ?- W1 M* Z& I8 J8 l* \- d) l9 h
8 C" J* b5 W" X' d  J

: n  f& w# ]/ O0 C死啦, 你o地個個都咁講, 會cd/戀物多好多個範疇, 唔制呀, 我純迷戀校服, 唔要有其他支節呀!!!
. }5 K( o5 P+ L- j& ?
7 `- T( {  E# ~' b  J7 X但係, 你o地個個都好似話俾我知冇可能淨係鍾意一樣o野咁wor,
- g7 z9 x0 G; T5 |) }' U9 H咁點算呀?! 心情沉重添~~
# ^: j2 U& G0 E2 Q

: B' i2 l6 @$ @: B好似upgrade 電腦咁, 換吓一樣, 又一樣, 卒之成部換晒.......
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-23 00:43 發表   
- W5 s, s$ R! B" `4 C4 F
2 A( c5 C8 t8 n' q$ F' J4 [3 _恭喜成為真正既CD
) ?0 n1 J) w! G1 t$ P/ G8 `+ J7 ]. _
真係唔知恭喜定點
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-6-23 00:55 發表   ! Z  {0 N/ W  J& }$ K
+ _- K1 a/ n* _+ X3 a9 o7 P/ w
% P; g6 V) k- A$ ~1 h
好似upgrade 電腦咁, 換吓一樣, 又一樣, 卒之成部換晒.......
, A% @, Z# p: m( k+ r- B0 {* y) c
windows出到7, 但係我仲係用緊xp咋, 我個人較為守舊, 睇o黎...應該可以延長多幾年愛校服o既戀物生活o既~~

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-6-23 00:57 發表   0 p4 z6 S0 t% @7 y
& }; a: |) s( b1 i4 q: {5 a5 v; s
) }# H: K* L# b( i* A) u
真係唔知恭喜定點
& u& z* x6 h' H- E. v  d
其實你自己都唔想咁?

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-6-23 00:53 發表   
! I: o% ?. F0 }* l; B. e# xx2
) u& D5 S8 }; S7 s, r
) \( ^' d# e2 v( T' v' p
哈哈, 你都開始upgrade緊啦, 應該成功進化到o既時間短過我o既~~

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-23 12:58 AM 發表   / |0 W' s6 z* V

0 g# }- R; Z3 `' g) v; _# I5 P4 Y: c8 F! h
windows出到7, 但係我仲係用緊xp咋, 我個人較為守舊, 睇o黎...應該可以延長多幾年愛校服o既戀物生活o既~~
守舊與否
) {: [) |# U  y, M( N  H* D在乎觀點與角度
' Y9 x& X0 e6 E" ~' b
3 K- K) P4 U9 `9 J- x- i% a正如 有人連M牌b9tl都嫌舊* o3 M6 o: U# q. F
有人望住架金車話係新車 一樣
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-23 00:58 發表   7 X' o! ~4 ?8 U3 ^8 b

# n; V' I2 N, \5 s: d其實你自己都唔想咁?
+ l7 ?% }& @: o% ?  l/ p4 r

, j% z5 W* Z7 v# Z% O半年前真係估唔到, 主要真係無諗過化妝, 影到靚相係超開心嘅 , 但屋企越嚟越多嘢 , 要控制吓

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-6-23 01:06 發表   
1 H# ^7 [! C3 o. W6 J/ M3 N( O# J. a- \7 ^8 X# Z- m$ [5 k
4 f, y9 F; O, y1 G
半年前真係估唔到, 主要真係無諗過化妝, 影到靚相係超開心嘅 , 但屋企越嚟越多嘢 , 要控制吓
( V/ I3 @; G+ ?% I( y( ?" a
) j/ Q/ F* \- Z$ L( c- }  B5 G
我買校服都係呀, 不自控咁買o左差唔多80幾90套校服, 多都要蝕讓賣返出去, 真係有少少失o左控呀...

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-23 02:45 發表   2 F' b0 W( [' l' |) n8 \# I
4 k8 W- ]1 j% X1 w

) ?( ~& e7 x9 s) Z& \我買校服都係呀, 不自控咁買o左差唔多80幾90套校服, 多都要蝕讓賣返出去, 真係有少少失o左控呀...
8 I/ e& i6 ]( m# ^, f
, n7 }# d- \1 p  |7 |; t8 p3 u- aare you many pantyhose in your home?

最近訪問的版塊