嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚著校裙睡覺,點知道……

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 09:03 發表   $ J" l. G' _/ Q) D/ g
! o8 U5 O0 j. E) G& @. Z
其實比另一半知道無壞,又唔係一腳踏兩船或者有小三
* n& S5 [* \3 y- E+ g$ G女友反而仲開心,我日日做宅男係屋企著校裙陪她
* B7 o, C+ C: W4 S  n1 |
8 w7 }8 Q& C( M9 U/ U好羨慕你

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 09:03 發表   4 |* x8 Z5 B5 |8 |) e. t

3 r4 [; z/ R, \3 L/ s0 A; W其實比另一半知道無壞,又唔係一腳踏兩船或者有小三
. T: i2 g/ @" j$ F! B女友反而仲開心,我日日做宅男係屋企著校裙陪她
9 o- h$ I( r" Y0 c9 s
你係著邊間學校嘅校服呀?有無相睇吓呀?

Better wash it now!!!

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 12:43 發表   
9 }; @7 Z: y2 ]- R: ]9 ~! ?- ^$ q
/ G: g* k! F0 q; [' W6 j. w你係著邊間學校嘅校服呀?有無相睇吓呀?
+ E; s+ l1 n3 S' b; U
我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞
/ O4 [( W! n" F* l8 J1 `- P我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載

引用:
原帖由 Babygun 於 2015-12-19 13:37 發表   
  @+ M: u0 x" i, HBetter wash it now!!!
0 ]8 ~; p' k& Q昨晚已經洗乾淨了

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 18:27 發表   ' {: X% n9 s7 \( z/ A
! g# b3 @% N. V) B6 s
我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞/ ?3 \2 a! E0 ]: p: A
我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載
; O- i7 l) {: b* v, e嘩,咁你上傳不到相片,是否說相片size太大呀?. c5 u2 C3 Q; G$ ?" |( r' b8 h. q
是的話用app縮細一啲就可以了。

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 21:14 發表   5 n6 m* i' D) H" o

6 o5 @' r0 O- j+ ]5 ?嘩,咁你上傳不到相片,是否說相片size太大呀?
& @: |8 E5 A2 {/ ?9 z% S; e' n7 ^是的話用app縮細一啲就可以了。
- B7 v& F2 k  C6 K5 H9 F0 P
我唔識呀,好似係size太大,應該點搞呀,你每次上傳相片係咩size

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 21:47 發表   / k6 V# `# H( @5 z  C" Z8 E. K

- \: V) U0 ?4 U7 R9 b. K  |; l# R我唔識呀,好似係size太大,應該點搞呀,你每次上傳相片係咩size
! Q, L+ e& ?1 g" }5 ^% [相片size大約900幾 x 500幾
' V. `  w, g) T* k/ X我是用images easy resizer

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 22:10 發表   9 ?" P7 O  u9 I

7 r/ Q* h- M% r0 w, X相片size大約900幾 x 500幾1 {$ s+ d6 T1 o; L! Q
我是用images easy resizer
( P% b6 m: Q6 z3 p- @4 B5 {4 Q你知唔知Iphone可唔可以影相可以令相片符合上傳相片要求

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 23:10 發表   0 t+ Q5 M5 c" t$ f1 F7 _
8 |# Q% e5 }% L" X1 B3 e' E
你知唔知Iphone可唔可以影相可以令相片符合上傳相片要求
8 I2 T. c; W$ g) E# \
我也有用iphone,本身是沒有此功能,都是要靠app,0 }! R- j8 `6 D. \- u" b
有隻名叫photo size express的app可以簡單做到。

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 23:56 發表   
: q+ N8 h0 q! i+ b
- s% ~: B' Q3 X+ q5 J: b8 E1 T我也有用iphone,本身是沒有此功能,都是要靠app,' L5 ~* b" E) N  m' w, `6 z
有隻名叫photo size express的app可以簡單做到。
( i9 n  D( u! u4 t Ok,我有時間就搜尋下,多謝你呀

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-20 00:19 發表   
/ l; z  F% X7 ~  k# q/ }& _1 {. Z6 K9 M3 d( v0 V; \* m
Ok,我有時間就搜尋下,多謝你呀
. d) t- a& W" h/ ^- C
唔洗客氣,大家交流交流

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 05:27 發表   
: ~+ W$ b) \) C- F- ]" t2 Y; S/ r, e, L' f$ G
我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞+ H; U7 q& Q8 c, l: e. \
我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載
! M. `0 Q& ]" A又話者upload上dropbox然後link dropbox張相上黎

有無人可以幫我上載相呀,搞唔掂

下次用埋M巾訓@@

我會唔捨得整污糟d 校裙

you are so lucky with a nice gf

引用:
原帖由 jasper818 於 2015-12-20 23:57 發表   3 ?& F( u% Y3 K& v. P
我會唔捨得整污糟d 校裙
5 v; Q% |' b4 I
洗乾淨就沒事了。

引用:
原帖由 kkmonster 於 2015-12-21 02:17 發表   
0 l9 }2 I, ?$ o. H4 @2 Cyou are so lucky with a nice gf
% I+ w( [9 N6 b3 _ Thank you

咁刺激

最近訪問的版塊