嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-24 21:33 發表   - R; N' [1 N. U1 O4 l' A
+ L: I& @. c/ r" D* s, m3 Q9 R
唔知呀!1 N3 A/ d9 g; j+ y, c
一向都係咁樣洗.
0 ]% d( q' [! a8 h1 c- b4 J
8 T9 B* ~9 u( L3 A' D我試過唔得

旗袍要傳統的那種才有感覺

引用:
原帖由 henry12367 於 2013-7-25 08:38 發表   
" H# }" ~: v0 |/ z+ j, ?7 e& _旗袍要傳統的那種才有感覺
/ g7 \+ t' ~# m) i2 J  Q6 h! ?% @7 ?7 @4 C# W6 v: ?
即係唔係校服果啲??

你穿校服,JJ半透,好性感誘惑,簡直是學生人妖,令人想入非非,支持你,希望你多發照片7 R1 k; G' u2 j; b- T2 B7 K/ }

* \2 Y, A) c: g' C" s
引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-23 23:37 發表   & O  C, s1 z! h8 J5 ]7 A
我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!4 z4 Q/ F* \6 t9 E
不過玩完之後就要洗返乾淨佢.

引用:
原帖由 shotboy 於 2013-7-31 02:05 發表   9 P8 @2 |/ x9 D* f- Q
你穿校服,JJ半透,好性感誘惑,簡直是學生人妖,令人想入非非,支持你,希望你多發照片
/ R- K  q  c; w. o$ x9 Q2 H+ P
% q4 B! V# J  u% n
/ \. g& B2 ~$ V$ l& h真係好hi呀!

我也會這樣做!!6 X8 b# [$ q; x: x2 ~
可以拍射精在上面的照片分享嗎??

引用:
原帖由 shotboy 於 2013-7-31 02:05 發表   
& I  z# \& d- Q0 U. l9 {8 _( ]你穿校服,JJ半透,好性感誘惑,簡直是學生人妖,令人想入非非,支持你,希望你多發照片
$ L+ I" U: y7 h* \
' v0 W" g& X6 O
2 p: Z0 t: i; O* v
人妖…………

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2013-7-24 13:29 發表   
. o9 ]* H: j! h; |+ s2 S; a' A: l1 r  Y5 e" E- t4 X, Q& M: }0 z
套隻手套或者襪落jj度打
之前我都好鐘意搵襪黎打,架。
6 L. g, Q1 W. y9 }不過宜家係真空校服先得。

回復 1# kingphone 的帖子

我建議你著多對滑滑的絲襪,一定仲high!

要整齊咁著成套先好玩,最麻煩系清潔

引用:
原帖由 england4ever 於 2013-8-14 00:58 發表   
4 N: V) @& U6 }, ?9 P+ y2 o! N我建議你著多對滑滑的絲襪,一定仲high!
/ Q2 d, Z; n" i& u3 b; S* ]著住校裙已經好HI.

引用:
原帖由 EarlyLight 於 2013-8-14 02:08 發表   1 u7 {  Z2 Z& S' S
要整齊咁著成套先好玩,最麻煩系清潔
. a4 [' o3 ]5 C# E; N9 q7 z" L; _
清潔就唔麻煩,暇煩就係等佢乾.

我就鍾意著埋底裙,因為唔著的話,漏野就整到條裙有黃色漬,洗極唔甩

好正WOR

shall we share????

校服+絲襪重正

不错啦看看学习

難唔難洗架?我都好想買我間學校既校服
4 u+ X1 u+ i# `. |我會日日都射. Z. y+ N! J1 S; ]
但系唔敢買呀

著埋女同學的白襪就超爽

引用:
原帖由 銀禧仔 於 14-1-2014 18:06 發表   
1 I5 Q& h. O8 u  a, Z% ^" x, N著埋女同學的白襪就超爽
& f7 ^& I! y! b% L* Y, u. u7 ^1 `" U" f) i! ^2 C
我鐘意校服咋~~~