嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

秦度的白色連身校服裙已經被我一開為二,解咗體爛晒!

同自己玩SM...?

雖然我都唔會整爛啲校服5 Y, I$ f: }) j5 W0 s/ K1 u! @; o# l
但有人鐘意射係校服度,有人鐘意整爛  Z5 {0 v9 S$ M! _, y& \$ h' J
各有愛好

三套校裙你會點用?會不會賣?

引用:
原帖由 michaelyip 於 2013-8-3 06:57 發表   
+ ?+ H! q4 ~/ ]; \1 @5 S三套校裙你會點用?會不會賣?
2 \  N. J5 s$ Y% z6 u- u$ }我果五套就係賣既

唔用就應該送俾人

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-2 21:26 發表   
& h) Y9 t: w$ w; F! N8 J: ?* e& J1 ?# ~1 a, _" ^; B
自己著住來撕爛都一樣咁正!
7 G$ k, _% J1 {' q

1 m; X" K3 K7 X; B  h+ U, h" J& b/ c% f* O+ Q: Z
你著被你條女撕爛仲正。不過好地地一條校裙撕爛左好浪費。至少滿佈黃色液體才撕啦

條裙好似撕成上下兩半咁, 係唔係由腰部開始撕開呢? 仲有個左袖好似唔見左.$ N( L% j# H0 I4 t
第三幅相係唔係條校裙裙襬既布黎架?

係咪用界刀界嗎?

a bit waste bor

引用:
原帖由 concord 於 2013-8-3 14:55 發表   
  ?$ `$ T. G" M; K唔用就應該送俾人
; a( }+ A0 b. C) U' k3 w

; T- U8 x$ O% v# Q3 A/ y諗深一層,撕爛同我射到丟,咪又係一樣

引用:
原帖由 signdx 於 2013-8-3 00:28 發表   ( l  h% y( q+ }2 v. [" i5 Z2 B( n
做乜咁晒野....
( J  }$ Z7 F3 t# O- i( r* w3 h, Q; \
* |- p) P1 c8 N( Y2 U
引用:
原帖由 PRETTYPETIT 於 2013-8-3 01:04 發表   
, A' d2 X  A2 z7 y因咩事要咁做呢???
( C: z+ u4 J4 i3 N" P9 F* z
有3套新同埋呢件撕爛的用了有幾年,加上仲有一條同款的,所以共有1套舊3套新.

引用:
原帖由 MANYAN 於 2013-8-3 01:26 發表   - r; f$ I5 u3 x4 [* z8 u% |. d0 H
撕爛不如益人
$ a; j1 ^8 V7 b# e6 K
引用:
原帖由 hc1289 於 2013-8-3 01:28 發表   ) Q1 h5 w, r" V+ P9 C
好像很浪費喔
" s' |  h2 O0 h! ^. Y+ y撕掉?
* q% Y& t  H" ^( Q7 y2 d! L0 V1 X4 p
引用:
原帖由 ching030 於 2013-8-3 01:47 發表   ( T. y; c) s; R, i3 u! g0 e
點解~~~~~~~~~~
! O: d! `2 g0 f( G+ y( Q8 `) U, v7 [1 ^
為用舊咗.

引用:
原帖由 dummy_ac1 於 2013-8-3 02:48 發表   3 T  {) w  g6 e7 k+ W% b3 J
同自己玩SM...?
7 ?) f6 ]. f: D( x  }6 V都可以咁講!

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-3 06:40 發表   & Z+ _! v& S5 f+ ?/ F  }5 s' [1 @
雖然我都唔會整爛啲校服
, x9 ]3 g$ |6 z8 K& [6 P但有人鐘意射係校服度,有人鐘意整爛
  j/ t$ Q! u9 _( p! \& L. h各有愛好
* O: N7 f) f2 o2 ^
講得無錯!

引用:
原帖由 KR7723 於 2013-8-3 15:14 發表   
% T1 f& F' U2 ?  }$ J+ J8 W! W/ }6 O2 z8 X

7 g; z: J" m5 e2 X6 Z- E) O' g
: w% N) x( K1 n/ q1 X你著被你條女撕爛仲正。不過好地地一條校裙撕爛左好浪費。至少滿佈黃色液體才撕啦
  \$ W& c4 N& t4 G# }3 x7 u有3套新同埋呢件撕爛的用了有幾年,加上仲有一條同款的,所以共有1套舊3套新

引用:
原帖由 eddiecd 於 2013-8-3 15:48 發表   
3 i0 P6 _) G& S8 B) F條裙好似撕成上下兩半咁, 係唔係由腰部開始撕開呢? 仲有個左袖好似唔見左.) v7 N  x  H6 V9 X( }# }
第三幅相係唔係條校裙裙襬既布黎架?
7 _# X7 k! D; V8 K* W
度度都有!

引用:
原帖由 spk2001t 於 2013-8-3 16:02 發表   
8 o1 F' ^4 s/ Z- \/ L係咪用界刀界嗎?
: e8 v  X( ^; |; y0 {( V
乜嘢工具都出齊.

引用:
原帖由 hkgirl101 於 2013-8-3 16:22 發表   
$ z' @9 O- Y6 g& Ca bit waste bor
' K) T# B9 |, P9 `2 q1 r" C
有D啦!
2 z9 _8 n6 _( U$ ~) V無舊邊有新呢!

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-3 20:22 發表   8 p; \4 Q: n9 C1 ?3 n

3 D: O+ l) W5 b5 h3 z. S6 _講得無錯!
* l9 l' r! l( k3 p  l  p: r. C$ p5 b, z
雖然我唔會咁玩

點解你要咁做~~~~~~~