嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚著校裙睡覺,點知道……

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 09:03 發表   / t8 T  a+ E1 C" `3 l
# F- g: G4 \! Q! V/ h% C
其實比另一半知道無壞,又唔係一腳踏兩船或者有小三
+ p! ^# m' T( `2 H; g# X. F女友反而仲開心,我日日做宅男係屋企著校裙陪她
" A% ]1 L6 ]$ U% o0 K/ p+ `2 x/ H! _, C5 L9 e3 z$ `  q# x2 J4 e# {
好羨慕你

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 09:03 發表   . j, y& F7 ?) A3 G$ Q( O$ Z9 d
- E6 B( d- S& {% j; @; e' k8 Q% W
其實比另一半知道無壞,又唔係一腳踏兩船或者有小三7 x* z7 D- M# s
女友反而仲開心,我日日做宅男係屋企著校裙陪她
( w7 g* L# V; K你係著邊間學校嘅校服呀?有無相睇吓呀?

Better wash it now!!!

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 12:43 發表   
/ X# R* G$ n/ p9 t- [3 @; m8 i5 x0 L( K
你係著邊間學校嘅校服呀?有無相睇吓呀?
) P. h' [" l" I5 r% A* d6 C% M
我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞1 e% k- @* s/ C' ?
我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載

引用:
原帖由 Babygun 於 2015-12-19 13:37 發表   ; {; E8 u' |7 X* r9 c( k
Better wash it now!!!
2 Y6 z3 l% K7 O
昨晚已經洗乾淨了

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 18:27 發表   
+ j* B  K5 {" M9 M# z1 }0 s  H! K
我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞
- E+ ]# [, {1 P' }5 ]& `  Z我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載
# n! a7 L. }" X. O  Q" v, O) d
嘩,咁你上傳不到相片,是否說相片size太大呀?5 R6 ^% k& c" \0 ~* ?2 @" d- \
是的話用app縮細一啲就可以了。

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 21:14 發表   
3 l+ ]3 t$ @6 V% m: f0 Q8 p6 c7 ]& ~* [+ V4 a7 x" s' d2 j
嘩,咁你上傳不到相片,是否說相片size太大呀?  O: A5 H0 Z7 T1 p# r# Z1 ]! B
是的話用app縮細一啲就可以了。
0 Q, M4 n# T& g( X4 Q
我唔識呀,好似係size太大,應該點搞呀,你每次上傳相片係咩size

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 21:47 發表   
  p4 B+ y5 v+ v" z9 f3 }/ [6 Y9 g- R, A+ N. D2 L
我唔識呀,好似係size太大,應該點搞呀,你每次上傳相片係咩size
7 `# |  m& b, t% X- Z相片size大約900幾 x 500幾& f$ R8 |, M# B) b* A9 ?+ J7 I  e3 ]/ Q
我是用images easy resizer

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 22:10 發表   
( G& H/ j% R% n: O" r- i& H# Q- D) Y6 m+ ^# ^" t+ I
相片size大約900幾 x 500幾/ g) m  q+ |$ e9 ~3 J
我是用images easy resizer
" z  t$ z/ J; i9 u& u你知唔知Iphone可唔可以影相可以令相片符合上傳相片要求

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 23:10 發表   
. n  O5 T  d* `3 `) e9 D- Y
, k8 V$ q  }3 \. q# t$ q7 J1 n# U8 K你知唔知Iphone可唔可以影相可以令相片符合上傳相片要求
% U7 N3 E) [2 U1 z我也有用iphone,本身是沒有此功能,都是要靠app,
1 r1 y8 ?6 b, Z: u3 r有隻名叫photo size express的app可以簡單做到。

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 23:56 發表   
4 q& ?* K" l# Q
  {4 i  n% d. W1 H5 I- D我也有用iphone,本身是沒有此功能,都是要靠app,
5 c  h: s  m- e4 }7 I' V有隻名叫photo size express的app可以簡單做到。
: y5 C8 M/ a# K4 H1 Y8 N
Ok,我有時間就搜尋下,多謝你呀

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-20 00:19 發表   
7 A& e; y4 i8 i9 M/ h' q3 Y& q. q; `5 }3 F% c0 ~# }4 c. z* M2 K1 _
Ok,我有時間就搜尋下,多謝你呀
# F+ K- G/ ^2 z4 d, h  g4 S3 t
唔洗客氣,大家交流交流

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 05:27 發表   
# I% e% \, x9 t. [& L$ U) s  [1 s- \! w: H; F
我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞
* W- H! [( u! R% u; b, X我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載
* Z9 }' q1 }/ W. M+ J: g: G. d- V
又話者upload上dropbox然後link dropbox張相上黎

有無人可以幫我上載相呀,搞唔掂

下次用埋M巾訓@@

我會唔捨得整污糟d 校裙

you are so lucky with a nice gf

引用:
原帖由 jasper818 於 2015-12-20 23:57 發表   ' g, I& c7 n/ i; h7 M
我會唔捨得整污糟d 校裙
- X; ~* D) L- W- e' m" M2 w
洗乾淨就沒事了。

引用:
原帖由 kkmonster 於 2015-12-21 02:17 發表   - O" n9 W! R9 s# C0 S5 `0 H
you are so lucky with a nice gf
  E% G8 y0 j. J Thank you

咁刺激